Vagány apák karácsonyi listája

Válogass a legszuperebb apás könyvek és játékok között!

Megmutatjuk, hogy ünnepelnek az apukák (és bár most sztereotip leszek, egy kicsit azért igaz is:) ), akik mindig kaphatóak egy jó kis heccre, szeretik a vicces meséket olvasni, szórakoztatni a családot, és szívesen játszanak mindig valami izgalmasat. Ebben a szemlében csupa olyan apás könyvet és játékot találsz, amiket érdemes beszerezni az ünnepekre, vagy az egyszerű hétköznapokra!
tovább...

A jó könyvekből sosem elég

Karácsonyváró válogatás a kedvenceinkből

Végre a jó történetek, képeskönyvek, mesék kerültek előtérbe! Szemlénkben most állatos meseregényeket, hercegnős képeskönyvet, izgalmas lexikonokat, önismereti könyvet és kortárs magyar és külföldi ifjúsági irodalmat is találsz. Cikkünkben minden korosztálynak kínálunk egy szuper ajándékot akár az ünnepre hangolódáshoz, akár karácsonyi ajándékként.
tovább...

A legjobb adventi kalendárium

Sztorizd át a hideg napokat!

Minden napra csomagolj be egy Sztorikockát, és a tied lesz a világ legszuperebb adventi kalendáriuma! A cikkünkre kattintva jelentünk a legújabb kiegészítőkről és újdonságokról. Szépséges megoldásokat pedig itt találsz a csodaszép kalendárium elkészítéséhez!
tovább...

4 top könyv, ami nélkül nem jöhet a Mikulás

Meséld át az ünnepeket!

Jön a Mikulás, de már unod a sok csokit, és valami különlegeset ajándékoznál? Már nincs sok idő, hogy kitaláld, mik lennének a legszuperebb könyvek, de szerencsére kedvenc Pagony-könyveink közül is válogathatsz, mi kerüljön a csomagba. Szofi, Bogyó és Babóca, Janó és Janka, Bot Benő: ők mind izgalmas kalandokat éltek át a Mikulással, vagy éppen őt várva, így ezekkel a könyvekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Nézzük, miért ezek könyvek a legkisebbek kedvencei.tovább...

A Pagony 15 pillanata

Könyvek, események, boltok - és ti

Születésnapkor az ember egy kicsit számot vet, hogy mennyi minden történt az elmúlt években. Mi most évről-évre tekintünk vissza, és kiemeljük a legfontosabb, legkedvesebb, legviccesebb pillanatokat, hogy újra átéljétek velünk ezeket is is, mert jó nosztalgiázni és emlékezni, erőt gyűjteni a következő 15-20 évre.
tovább...

Eső a subája, latyak a cipője

Török Szilvi netnaplója 2.

Emlékeztek még Török Szilvi fura nevű gyerekeire? Fukar, a legidősebb gyerek, Cudar, a középső kislány, és Rácsodál, a legkisebb kisfiú. Csakagond ki más lehetne, mint a mama. E heti naplóban szó esik egy különleges Mikulásról, angyalkás-hóemberes képeslapokról, finom mézeskalácsokról Igazi karácsonyi beszámoló, jó étvágyat hozzá!

tovább...

Boltosaink ajánlják

Ha nem tudod kiválasztani, hogy melyik Pagonyos könyvet vedd meg a szülinapi akciónkban, akkor olvasd el, hogy mit ajánlanak azok, akikkel nap mint nap találkozhatsz a boltban, a pult másik oldalán. Hivatásszerűen ajánlanak reggeltől estig könyveket, most mégis legkedvesebb Pagonyos olvasmányaikról mesélnek. És tudod már, mit szeretnek a Pagony alapító, és szerkesztői?
tovább...

Az alapítók kedvencei

kedvenceink - első rész

Három házaspár 2001-ben nem talált a gyerekeinek megfelelő kortárs mesekönyvet. Mi sem egyszerűbb: alapítottak egy boltot, majd egy könyvkiadót. Hát, annyira talán még sem volt egyszerű... de valamitől működött. A jó szövegektől és képektől, meg a sok munkától, amit mindenki beletett. A tulajdonosok nagy nehezen választottak a sok-sok kedvenc közül egy-egy könyvet, amit a legfontosabbnak, legkedvesebbnek tartanak.
tovább...

A Pagony Pagonyos szemmel

kedvenceink - második rész

Reggeltől estig Pagony könyvekkel vagyunk körülvéve, velük dolgozunk, ezekből mesélünk, így a szerkesztőségben és a boltban is mindenkinek megvan a kedvenc Pagonyos könyve. Olvassátok el, miket szeretünk mi, régi-új Pagonyos cikkírók, szerkesztők, a kommentbe pedig írjátok meg, mit szerettek ti!
tovább...