ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 6-12

Gaál Zsuzsanna

Vacka-kóstoló

Móra Kiadó, 2011

104 oldal, Kemény borító

Ez a gyerekszakácskönyv nem hagyományos receptkönyv. Mesék és gyerekek számára könnyen elkészíthető finomságok receptjei váltják benne egymást. Az ételeket Kispupák Zsömle tálalja fel, jól ismerhetjük őt a Kossuth Rádió legsikeresebb, 300. adását is megélt gyermekműsorából, a Vacka Rádióból. Aki időt szán arra, hogy a szakácskönyvből elkészítse Hókupackavacka Rénkedves vendéglőjének Kárérte körtéjét vagy Mákis zokniját, az nem bánja meg!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-6 munkanap

Kosárba teszem

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

Ha főzni tanít a cukrász

Bagossy Laura nem csak a Pozsonyi Pagony lelkes boltvezetője, hanem hivatásos cukrász is. Mivel tudjuk, hogy profi szinten bonyolít le egy közös sütést-főzést a gyerekekkel, őt kértük meg, hogy szemezgesse ki nekünk a legjobb recepteket, gyerekbarát kiadványokat, hogy, ha nekünk is megjönne a kedvünk (mert a gyerekeknek van bőven), tudjuk, hova érdemes nyúlni.

Mese-kifőzde

Gaál Zsuzsa könyve kettő az egyben: mesekönyv és szakácskönyv. A mesék helyszíne Hókupackavacka, szereplőit pedig a rádióhallgató gyerekek ismerhetik a Kossuth Rádió sok száz részt megélt Vacka-rádió sorozatából. A két-három oldalas történeteket mindig egy recept követi, hozzávalókkal és részletes leírással. Hozzáértő felnőtt segítsége szükségeltetik!

További kapcsolódó cikkek...