Varázsfuvola rejtvény

Nyerj családi belépőt!

UP-era mesék Papagenoval - Operakoncert gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek. Belépőjegyet is nyerhet az egész család!

Igazi családi szórakozás ajánlunk:

 

UPeramesék Papagénóval - zenés gyerekelőadás, november 25-én, és december 23-án és december 30-án!

Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai, és a Budapesti Fesztiválzenekar Kakaókoncertjei után, most az újpesti UP rendezvénytérben várja titeket!
Az előadásokon találkozhattok, együtt játszhattok, énekelhettek Papagénoval ( Hábetler András) és sok más híres operahőssel ( FareMido Operatársulat  tagjai) közben megismerhetitek Mozart, Händel, Rossini, Donizetti,  Verdi és más zeneszerzők legnépszerűbb operáit.


Ha igényes, tartalmas és szórakoztató hétvégi programot keresel, és nem bánod, hogy gyermeked közben megszereti a klasszikus zenét és az operát, akkor vedd a FareMido Operatársulat gyermekkoncertjére! Az előadásokon megnyerheted A Varázsfuvola című csodálatos könyvet, mert Jeli Viktória meséje egyszerre méltó a régi mese emelkedett hangneméhez, mély és igaz, és szólal meg egy mai gyerek számára is érthető, élvezhető, humoros hangon. Rofusz Kinga képeit mindenkinek látnia kell, mert ez a világ legszebb Varázsfuvolája!

Most családi belépőt is nyerhetsz december 23-ra, ahol A Faremido Operatársulat teljes létszámmal, az Operaház 10 magánénekesével adja elő Mozart legismertebb operáját, A Varázsfuvolát! Hábetler András rendezése mindenki számára élvezetessé és szórakoztatóvá varázsolja e klasszikus művet. 

Töltsd le magadnak, nyomtasd ki és fejtsd meg ezt a keresztrejtvényt és küldd el nekünk a megfejtést a jatek@pagony.hu e-mail címre december 9-ig, a helyes megfejtők között 4 darab jegyet sorsolunk ki december 23-ra!

  Kapcsolódó könyvek

Kapcsolódó cikkek