ez itt a kosarad
a termékeiddel

Vásárlás menete


0. Jelentkezzen be! Ha nincs még regisztrálva, akkor a "Regisztráció"-ra kattintva ezt megteheti!

1. Válassza ki a kívánt terméket, majd kattintson a "Kosárhoz ad" gombra! Ezt minden terméknél tegye meg, amit meg kíván vásárolni!

2. A "Kosár"-gombra (jobb felső sarok) kattintva megjelennek azok az áruk, amiket kiválasztott.

3. Kattintson a "Megrendelés"-re!

4. Ha nincs bejelentkezve, itt megteheti, ha pedig még nem regisztrált, akkor itt regisztrálhatja magát.

5. Állítsa be a szállítási címet (alapértelmezettként a regisztráció során megadott szállítási címet látja)!

6. Amennyiben kér számlát, jelölje azt meg, és adja meg a számlázási címet!

7. Válassza ki a fizetés módját! Részleteket a Fizetési módok résznél talál.

8. Ha rendelkezik Kedvezménykuponnal, itt érvényesítheti. Részketeket a Kuponok résznél talál.

9. Egy öszesítőt listázunk ki a szállítási és számlázási címekről, a kiválasztott termékekről és az összes költségről. Ha mindent rendben talál, akkor kattintson a "Megrendelés"-re!


Szerződési feltételek

Általános szerződési feltételeinket itt olvashatod el.


Regisztrálási feltételek

Kedvezmények

Állandó kedvezményként minden könyvre 15% engedmény érvényes a webboltban.
Azok a törzsvásárlóink, akiknek a boltban 5% kedvezmény jár, az alapkedvezményen felül plusz 1% engedményt kapnak, azaz 16% kedvezménnyel vásárolhatnak, míg azok, akiknek 10%-os kedvezményük van a boltban, plusz 2% kedvezményt kapnak, azaz 17% engedménnyel rendelhetnek könyveket a weben.


Szállítási módok

Az 1-3 napos szállítási idő azon termékeinkre érvényes, amelyek készletünkön vannak. (Arra az esetre, ha tényleges készletünk eltérne a nyilvántartástól - hibás termék, stb. -, a szállítási idő megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Ilyen esetben telefonon, vagy emailben értesítést küldünk.) Ha a megrendelt termék nincs a készletünkön, akkor a szállítás időpontját a megrendelt termék készletünkbe kerülése határozza meg.
A szállítási költségek a megrendelt termékek méretétől, súlyától és értékétől is függenek. A vásárlás során mindezek figyelembevételével állapítjuk meg az Önnek lehető legolcsóbb szállítási költséget.

A szállítási költség:

Személyes átvétel Futárszolgálat Pick Pack Pont
0-3000 ingyenes 1090 790
3000-6000 ingyenes 890 590
6000-10000 ingyenes 590 390
10000- ingyenes ingyenes ingyenes


Futárszolgálat

Szeződéses partnerünkkel, a GLS futárszolgálattal visszük házhoz az Ön által megrendelt termékeket. Érdemes olyan címet megadni a szállításhoz, ahol napközben elérhető. Bár a futárszolgálat hagy értesítőt is, ha nem találja a megadott címen.

Személyes átvétel:

Rendelését személyesen is átveheti üzleteinkben (Budapest, XIII. ker. Pozsonyi út 26., XI. ker. Bartók Béla út 5., XIV. ker. Örs vezér tere 24.) hétfőtől péntekig 10-19 óra között, illetve szombaton 10-18 óra között, (Székesfehérvár, Királysor 66.) hétfőtől péntekig 9:30-18 óra között, szombaton 9:30-13 óra között, illetve (Debrecen, Batthyány u. 11.) hétfőtől péntekig 10-18 óra között, szombaton 10-13 óra között. Ebben az esetben természetesen nincs szállítási díj.

Pick Pack Pont:

A Pick Pack Pontok Magyarország közel 130 városában megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek, valamint OMV töltőállomások.
A 400 Pick Pack Pont bármelyikében történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.
Becsomagolt rendelését a kiválasztott üzletben a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül veheti át - bármely napon, a Relay-Inmedio hírlapüzletekben átlagosan 8 és 20 óra között, míg az OMV töltőállomásokon akár éjjel-nappal.

Részszállítás

Nincs lehetőség részrendelésre, minden rendelést külön kezelünk. Azonban, abban az esetben, ha webáruházunkban Ön mégis több megrendelést adott le 24 órán belül, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal egyeztetés céljából a +36 70 88 31 888-as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@pagony.hu e-mailcímen.

Cégünk dönthet úgy, hogy részszállítást teljesít, természetesen a vásárlóval való egyeztetés mellett. A részszállítás nem von magával többletköltséget a vásárló felé.

Fizetési módok

Bankkártyás online fizetési rendszer

A bankkártyával való fizetés a Borgun szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
A szolgáltató megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat tárolja, azaz a kártyabirokos vagy megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A szolgáltató a tranzakció során keletkezett egyéb más adatokkal nem rendelkezik.

Banki átutalás

Lehetőség van bankján keresztül, átutalással fizetni. Ezt netbankján keresztül, vagy a szabvány Átutalási megbízással teheti meg. Mindkét eseteben a számlaszám és a megerősítő e-mailban kapott vásárlási kód pontos kitöltésére kell odafigyelnie. A banki átutalás átfutási ideje 1-3 munkanap, banktól függően, ezért az átutalt összeg jóváírásáról külön e-mailben értesítjük Önt, majd ezt követően postázzuk a rendelését.

Számlaszámunk: Pozsonyi Pagony Kft., K&H Bank 10402166-50526666-67551020

Felhívjuk figyelmét, hogy ha vásárlás megerősítésétől számított 8 napon belül nem érkezik meg átutalása, vásárlási szándékát semmisnek kell tekintenünk.
Internetes banki átutalási (netbank) lehetőségeiről érdeklődjön számlavezető bankjánál, átutalási megbízás pontos kitöltésére itt talál mintát.

Utánvét

Ha az áru átvételekor kíván fizetni, az utánvét megoldást javasoljuk. Ebben az esetben a futárnak kell készpénzben fizetni. Az utánvét költségei a vásárlót terhelik.


Kuponok

Különböző akcióinkkal, játékainkkal lehetősége van elektronikus kuponokat szerezni, amelyek vagy százalékos kedvezményre egy adott összegre szólnak. Ezeket, a vásárlás során lehet érvényesíteni, így akár mindenki másnál olcsóbban juthat hozzá kiválasztott termékeinkhez. A Kuponokat elektronikus levélben küldjük, a regisztráció során megadott e-mail címre.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Kuponok adott időintervallumban használhatók fel, ezen időkorlátokon kívül a Kuponokat elfogadni nem tudjuk.


Reklamáció - kapcsolat

Az egyértelműen a nem megfelelő szállításból eredő sérülések iránti reklamációt csak a Futárszolgálattal történt szállítás esetén tudunk fogadni. A sérült csomagolásról és az ebből fakadó kárról a futárral jegyzőkönyvet kell felvenni.

Az egyértelműen nyomdai hibás termékeket postafordultával, vagy telefonos egyeztetést követően személyesen is azonnal kicseréljük. Amennyiben nem áll rendelkezésre hibátlan termék, a termék árát visszatérítjük. Amennyiben egyéb problémák merülnek fel a csomaggal kapcsolatban (nem a rendelt árut kapta, nem a - az összesítés során és a tájékoztató e-mailben feltüntetett - megfelelő összeget fizette, stb.) munkatársunk az ugyfelszolgalat@pagony.hu e-mail címen bármely időpontban, illetve a +36 70 88 31 888 -es telefonszámon minden munkanapon 10 és 17 óra között áll rendelkezésére.

Külföldi szállítás

Mivel a szállítási és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak, kérjük keresse fel vevőszolgálatunkat. Külföldre nem egységesek a szállítási díjak, illetve utánvétre is korlátozottan van csak lehetőség, ezért csak egyedi megoldásokat tudunk kínálni.