Villámgyors nyári desszert

Vrábel Kriszta receptje

Vrábel Kriszta, a Végtelen Spagetti című családi szakácskönyvünk szerzője most egy új, különleges, gyorsan, könnyen, ráadásul sütés nélkül elkészíthető desszert receptjét ajánlja nektek szeretettel!

Használjátok ki, amíg tart a nyár!
tovább...

Három az egyben

ajánló a Végtelen Spagettihez

Jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a Végtelen Spagetti még gépen lévő példánya, hiszen László Zsuzsi, a blog.mamazon.hu szerkesztője, férje pedig szakács, és nem is akármilyen! Szóval új családi főzős könyvünkhöz tőlük kértünk ajánlót, és azt javaslom, ennek elolvasásához ne éhesen álljatok neki!
tovább...

Majdnem minden mesekönyvben esznek

Így készült a Végtelen Spagetti

Mi is nagyon izgatottan várjuk, hogy a Pagony közönsége hogyan fogadja majd ezt a különleges könyvet... Mert ez egy együtt-főzős családi szakácskönyv, ahol ötven, a gyerekek segítségével is könnyen elkészíthető receptet találtok! Süssetek-főzzetek együtt Boribonnal, Ruminivel, Bogyóval és Babócával és a többi jól ismert Pagonyos szereplővel!

Vrábel Kriszta könyve, a Végtelen Spagetti hamarosan a boltokban, itt pedig azt olvashatjátok el, hogyan készült a kötet.


tovább...

Együtt főzünk, együtt eszünk!

fotópályázat

Ti is főztök együtt? És szerettek jókat enni?

Most megmutathatjátok hogyan zajlik ez nálatok, mert nagyon kíváncsiak vagyunk!

Fotópályázatot hirdetünk!

Mert hamarosan a könyvesboltokban lesz a Végtelen Spagetti!


tovább...

Miért végtelen a Végtelen Spagetti?

most Vrábel Kriszta elárulja...

Könyvnek, terméknek nevet, címet találni nem mindig egyszerű feladat. Persze van, hogy azonnal adja magát egy frappáns megoldás és van, hogy nem. Emlékszem, előző két szakácskönyvem hónapokig munkacímen futott csak, majd közvetlenül a nyomdába kerülés előtt sikerült elnevezni őket. Ez most szerencsére nem így volt.

Pedig most még nehezebb volt a feladat, hiszen három elvárásnak is meg kellett felelnie a címnek: 1, utaljon ételre, 2, utaljon a mesevilágra és 3, utaljon a Dolce Vita blogra. Azt hiszem, mindez sikerült! Mit gondoltok?


tovább...

Sült spagettitorta

avagy Bumburi landolása a spagettiben

A spagettit minden gyerek szereti, ráadásul Vrábel Kriszta e heti receptjében ez a bizonyos spagetti most torta formájában kerül az asztalotoktra, úgy, ahogy Bumburi kutya is szeretné! A Végtelen Spagetti családi főzősblogon végre egy igazi spagettis recept, csak nektek, csak itt, csak most!

Szóval elő a leghosszabb tésztával, aztán lapozzátok ezt a könyvet!


tovább...

Szünidei, kényeztető reggeli és Maja babái

Eperkrémes bundáskenyér

Már a neve is nagyon ínycsiklandozó ennek a finomságnak, és biztos vagyok benne, hogy Maja tizenkét babája is mind szeretné! Felejtsétek el a nagy meleget, inkább keljetek korán, és lepjétek meg Vrábel Kriszta receptjével az egész családot! Utána pedig lehet mesét olvasni, mi mást, mint Finy Petra és Szegedi Katalin gyönyörű könyvét!
tovább...

Szutyoksári paradicsomlevese rántott mozzarellagolyókkal

igazi csemege

Kétféle gyerek van: aki szereti a paradicsomlevest, és akit ki lehetne kergetni vele a világból. Nem tudom, ti melyik táborba tartoztok, de ha ezt a különleges, mozzarellás változatot készíted el, akkor garantálom, hogy mindenkinek ízleni fog! Vrábel Kriszta családi főzős blogjában ismét egy szuper recept egy nagyszerű könyv mellé!
tovább...

Kicsiszelet

Tökmagos-répás gyümölcsös szelet Vrábel Krisztától

tokmagosHa egyszer kézbeveszed Kicsibácsi és Kicsinéni könyvét, ugyanúgy nem fogod tudni abbahagyni az olvasát, ahogy nem lehet eleget enni ebből a finom, gyerekbarát és egészséges szeletből.

Süssétek meg Vrábel Kriszta receptjét, majszoljátok olvasás közben, vagy strandon,  a kertben, barátokkal, vagy nagy titokban egyedül, egy nagy pohár tejjel!


tovább...