Védjük a környezetünk!

Szemle a legzöldebb könyvekről

2017. március 9. - Zsani cimkék: környezetvédelem 

1Napról napra aktuálisabb a környezet védelmének problémája. Habár sokan még mindig tagadják, hogy a klímaváltozás létező dolog, nem csukhatjuk be a szemünket az egyértelmű, tudományosan bizonyított tények előtt. Szerencsére már számos gyerekkönyv foglalkozik a témával, így könnyen a hétköznapok részévé válik a gyerek számára a tudatos figyelem a környezete felé.

Most összegyűjtöttük a legjobbakat!
 • Hayley Long
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Lánynak lenni nem fenékig tejfel. Túl kell élned a sulit, menőnek kéne lenned, ráadásul a melled túl lapos (vagy éppen túl nagy), és a barátnőid non-stop drámáznak.
 • James Dawson
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?
 • Lila Prap
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 2287 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2690 Ft
  Lila Prap Dinók?! című könyvéből nem csak mindent megtudhatsz a legfontosabb dinókról, mint a tirex meg a triceratopsz, de követheted a dinók törzsfejlődését, és jót mulathatsz a fontoskodó csirkék okoskodó kérdésein.
 • Lila Prap
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 1512 Ft (-20%)
  Bolti ár: 1890 Ft
  A Miért 14 olyan állatot mutat be, amit minden gyerek ismer, és azokra a kérdésekre keresi a választ, amit a gyerekek maguktól is feltennének. Minden képhez tartozik néhány mulatságos válasz, valamint egy tudományos magyarázat is.
 • Robert Winston
  HVG Kiadó
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Miért kemények a csontjaim? Miért zöld a szemem? Miért utálom a tejet?
 • David Stewart
  Móra Kiadó
  Neked: 1592 Ft (-20%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  A "Rázós kalandok" sorozat köteteiben az olvasó a történelem nem túl kellemes eseményeinek főszereplőjévé válik - érdemes kipróbálni!
 • HVG Kiadó
  Neked: 2560 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3200 Ft
  Ki volt az a lángelme, aki feltalálta az izzólámpát? Mikor szerelték be az első autórádiókat? Mi a közös egy vízforralóban és egy száguldó vonatban?
 • Winkler Róbert
  Libri Könyvkiadó Kft
  Neked: 4799 Ft (-20%)
  Bolti ár: 5999 Ft
  A Nagyvárosi természetbúvárból mindent megtudhatsz a városokban élő, rejtőző, vadászó állatokról! És most itt a várva várt, továbbírt, javított, és látványosan új formában megjelenő kiadás.
 • Adam Bray
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 5599 Ft (-20%)
  Bolti ár: 6999 Ft
  Mi annak a lénynek a neve, ami 1 000 évig emészti az áldozatát? Mi a neve azoknak a szerzeteseknek, akik a saját, testből eltávolított agyukat tartályba rakják? Miért kell az éjnővéreknek teljesíteniük a harag próbáját? Ki takarítja a padlót a Halálcsillagon?
 • Klay Lamprell
  HVG Kiadó
  Neked: 2240 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2800 Ft
  - Mi történik, ha a Big Ben tizenhármat üt? - Milyen íze van az angolnának? - Miért volt szerencsés az, akit lefejeztek? - Melyik az a híd, amit eladtak az amerikaiaknak?