Védjük a környezetünk!

Szemle a legzöldebb könyvekről

2017. március 9. - Zsani cimkék: környezetvédelem 

1Napról napra aktuálisabb a környezet védelmének problémája. Habár sokan még mindig tagadják, hogy a klímaváltozás létező dolog, nem csukhatjuk be a szemünket az egyértelmű, tudományosan bizonyított tények előtt. Szerencsére már számos gyerekkönyv foglalkozik a témával, így könnyen a hétköznapok részévé válik a gyerek számára a tudatos figyelem a környezete felé.

Most összegyűjtöttük a legjobbakat!
 • Hayley Long
  Tilos az Á Könyvek
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Lánynak lenni nem fenékig tejfel. Túl kell élned a sulit, menőnek kéne lenned, ráadásul a melled túl lapos (vagy éppen túl nagy), és a barátnőid non-stop drámáznak.
 • James Dawson
  Tilos az Á Könyvek
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?
 • Lila Prap
  Pozsonyi Pagony Kft
  2287 Ft (-15%)
  2690 Ft
  Lila Prap Dinók?! című könyvéből nem csak mindent megtudhatsz a legfontosabb dinókról, mint a tirex meg a triceratopsz, de követheted a dinók törzsfejlődését, és jót mulathatsz a fontoskodó csirkék okoskodó kérdésein.
 • Lila Prap
  Pozsonyi Pagony Kft
  1512 Ft (-20%)
  1890 Ft
  A Miért 14 olyan állatot mutat be, amit minden gyerek ismer, és azokra a kérdésekre keresi a választ, amit a gyerekek maguktól is feltennének. Minden képhez tartozik néhány mulatságos válasz, valamint egy tudományos magyarázat is.
 • Friderike Wilhelmi
  Móra Kiadó
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Izgalmas és szokatlan kérdések és meghökkentő, megdöbbentő válaszok a természetről. Szeretnél játszva, olvasás közben tanulni? Akkor neked ajánljuk ezt a könyvet!
 • Annie Groovie
  Csimota Könyvkiadó
  1913 Ft (-15%)
  2250 Ft
  Mit tehetünk szülőként, gyerekként a hétköznapi életünkben azért, hogy megvédjük környezetünket és bolygónkat? 30 apró és hasznos tanács vicces illusztrációkkal kísérve, mely rámutat, hogy a környezetvédelem mindenki ügye és felelőssége.
 • Annie Groovie
  Csimota Könyvkiadó
  1800 Ft (-20%)
  2250 Ft
  Ha nem lennének illemszabályok, kész pokol lenne az életünk. Ismerjük hát meg és használjuk is őket nap, mint nap!
 • Centrál Médiacsoport Zrt.
  2640 Ft (-20%)
  3300 Ft
  Ki hitte volna zöldfülű korukban, miből lesz a cserebogár! Fedezzük fel most más módon a világ nagy alakjait! Idézzük fel komisz ifjú éveiket...
 • Robert Winston
  HVG Kiadó
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Miért kemények a csontjaim? Miért zöld a szemem? Miért utálom a tejet?
 • HVG Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Mi az élet értelme? Mi lesz velünk, ha meghalunk? Van-e Isten? Boldogabbak-e, akik hisznek valamiben? Miért történnek rossz dolgok jó emberekkel?