Védjük a környezetünk!

Szemle a legzöldebb könyvekről

2017. március 9. - Zsani cimkék: környezetvédelem 

1Napról napra aktuálisabb a környezet védelmének problémája. Habár sokan még mindig tagadják, hogy a klímaváltozás létező dolog, nem csukhatjuk be a szemünket az egyértelmű, tudományosan bizonyított tények előtt. Szerencsére már számos gyerekkönyv foglalkozik a témával, így könnyen a hétköznapok részévé válik a gyerek számára a tudatos figyelem a környezete felé.

Most összegyűjtöttük a legjobbakat!
 • Hayley Long
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Lánynak lenni nem fenékig tejfel. Túl kell élned a sulit, menőnek kéne lenned, ráadásul a melled túl lapos (vagy éppen túl nagy), és a barátnőid non-stop drámáznak.
 • James Dawson
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?
 • Lila Prap
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 2287 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2690 Ft
  Lila Prap Dinók?! című könyvéből nem csak mindent megtudhatsz a legfontosabb dinókról, mint a tirex meg a triceratopsz, de követheted a dinók törzsfejlődését, és jót mulathatsz a fontoskodó csirkék okoskodó kérdésein.
 • Lila Prap
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 1607 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1890 Ft
  A Miért 14 olyan állatot mutat be, amit minden gyerek ismer, és azokra a kérdésekre keresi a választ, amit a gyerekek maguktól is feltennének. Minden képhez tartozik néhány mulatságos válasz, valamint egy tudományos magyarázat is.
 • Friderike Wilhelmi
  Móra Kiadó
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Izgalmas és szokatlan kérdések és meghökkentő, megdöbbentő válaszok a természetről. Szeretnél játszva, olvasás közben tanulni? Akkor neked ajánljuk ezt a könyvet!
 • Annie Groovie
  Csimota Könyvkiadó
  Neked: 1913 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2250 Ft
  Ha nem lennének illemszabályok, kész pokol lenne az életünk. Ismerjük hát meg és használjuk is őket nap, mint nap!
 • Robert Winston
  HVG Kiadó
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Miért kemények a csontjaim? Miért zöld a szemem? Miért utálom a tejet?
 • HVG Kiadó
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Mi az élet értelme? Mi lesz velünk, ha meghalunk? Van-e Isten? Boldogabbak-e, akik hisznek valamiben? Miért történnek rossz dolgok jó emberekkel?
 • David Stewart
  Móra Kiadó
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  A "Rázós kalandok" sorozat köteteiben az olvasó a történelem nem túl kellemes eseményeinek főszereplőjévé válik - érdemes kipróbálni!
 • Sajdik Ferenc
  Holnap Kiadó
  Neked: 2465 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2900 Ft
  Hát (m)ilyenek az állatok? Sajdik Ferenc sorozata az állatokról és rólunk, emberekről szól, iróniával és szeretetteljes humorral.