Újdonságok
Nick és Tesla szuper kiborg kütyükesztyűje
Steve Hockensmith

Nick és Tesla szuper kiborg kütyükesztyűje

Vivandra Kft.
2900 Ft
2465 Ft (-15%)

VIGYÁZAT! A könyvben egy villogó, szirénázó, hangrögzítésre is képes kütyükesztyűről olvashatsz, amelyet otthon te magad is elkészíthetsz!

Vízözön és vesztegzár - Hollócsőr históriák 1.
Marcus Sedgwick

Vízözön és vesztegzár - Hollócsőr históriák 1.

Móra Kiadó
2199 Ft
1869 Ft (-15%)

Átokzug rejtett bugyraiból egy ádáz bestia kúszik elő. Miközben eltünedeznek a szobalányok, a kastély lassan, de biztosan víz alá kerül. Itt már csak Edgár és Heuréka segíthet…

Egy ropi naplója 12. - Lépjünk le!
Jeff Kinney

Egy ropi naplója 12. - Lépjünk le!

Könyvmolyképző Kiadó Kft.
2699 Ft
2294 Ft (-15%)

A Heffley-család nyaralni, pontosabban telelni megy!

Luccka és a Móka Hold
Philip Reeve-Sarah Mclntyre

Luccka és a Móka Hold

Móra Kiadó
2699 Ft
2294 Ft (-15%)

PAMATS & CSÍZ zseniális karbantartó páros. Ők felelnek azért, hogy a MÓKA HOLD zavartalanul működjön. Egy nap azonban minden balul üt ki. Micsoda KÁOSZ!

 • Marion Van De Coolwijk
  Tilos az Á Könyvek
  2243 Ft (-25%)
  2990 Ft
  Joan, Hanna és Tanja amszterdami kamaszok, de nem ismerik egymást. Joan családja gazdag, menő cuccai és barátai vannak. Hanna egy népes családban él, kitűnő tanuló. Tanja egy intézetben nevelkedik: ő a harsány megmondóember. Vajon mi köti össze ezt a három lányt azon kívül, hogy ugyanazon a napon születtek?
 • Ciaran Murtagh
  Pozsonyi Pagony Kft
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Fin Spencer átlagos tizenkét éves srác. Rocksztár és kaszkadőr szeretne lenni. Egy szép napon biztosan híres lesz majd, egyelőre azonban még a lúzer haverjával, a hibbant tanáraival és az idegesítő kishúgával kell megküzdenie. Aztán egy nap a birtokába kerül egy titokzatos napló, amivel mindent meg tud változtatni… SZÓ SZERINT.
 • Milos Macourek
  Pozsonyi Pagony Kft
  2872 Ft (-20%)
  3590 Ft
  Matyi és Sári a világ legizgalmasabb vakációján vesznek részt a varázslatos telefonkagyló segítségével! Te hogyan nyaralnál, ha minden kívánságod teljesülhetne? Vigyázz, mert néha nehéz kiszámítani a kívánságaink következményeit!
 • Berg Judit
  Pozsonyi Pagony Kft
  2967 Ft (-15%)
  3490 Ft
  Emlékszel még Galléros Fecóra, Rumini barátjára, a Szélkirálynő bátor, mindig vidám, agyafúrt matrózára? Az ő titkos naplóját tartod most a kezedben, amit száműzetése izgalmas éveiben írt...
 • Aszlányi Károly
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Az 1938-ban tragikusan fiatalon elhunyt írót sokan úgy emlegették, hogy humora Karinthyéval vetekszik.
 • Nógrádi Gábor
  Móra Kiadó
  2039 Ft (-15%)
  2399 Ft
  Egy derűs májusi reggelen a tizenegy és fél éves Pete Péter lába beleütközött az ágy végébe, amikor ki akarta nyújtani. "Mi a manó? - nyögött fura, mély hangon.
 • Erich Kästner
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  Május 35-én bármi megtörténhet. Így aztán semmi csodálatos sincs abban, hogy Ringelhuth gyógyszerészt és unokaöccsét, Konrádot az utcán megszólítja egy fekete ló, felmegy a lakásukra kockacukrot enni, majd az egész társaság bebújik egy szekrénybe...
 • Arthur Ransome
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Az író máig tartó népszerűségét ifjúsági regényeinek köszönheti. A Fecskék és fruskák című kötettel kezdődő 12 kötetes sorozatban két család, Walkerék (a "fecskék") és Blackették (a "fruskák") kalandjait írtja meg.
 • Elvira Lindo
  General-Press Kiadó
  1530 Ft (-15%)
  1800 Ft
  Pápaszemes Manolito visszatér, és bár kicsit fejébe szállt a hírnév, de kedvesebb, mint valaha. Elvira Lindo könyvsorozatának második kötetéből megtudjuk, hogy a boltban lopni nem szép dolog, és hogy egy vérbeli spanyol mindig tájékozott fociügyekben.
 • Janikovszky Éva
  Móra Kiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  'Az úgy volt, hogy amikor hazajöttem a táborból, itthon mindenki nekem esett, hogy na mi újság, mi volt, hogy volt, meséljek már. Én általában tudom, hogy mi újság, csak nem szeretem, ha folyton kérdik. Ezért mondtam, hogy semmi.'