Így bukkansz rá a világ csodáira

3 új és valószínűleg felejthetetlen ismeretterjesztő kiadvány

2017. május 25. - Zsani cimkék: ismeretterjesztő 

160Egy biztos: ismeretterjesztő könyvekből sosem elég. Egyrészt nem árt naprakésznek lenni, másrészt olyan divathullám alakult ki körülötte a gyerekkönyvpiacon, hogy évről évre izgalmasabb és progresszívebb kiadványok kerülnek a polcokra, amik mellet egyszerűen nem lehet szó, lapozgatás és fejtágulás nélkül elmenni. Ami nagyon nagy érdem, ezek a könyvek már nem csak a kifejezetten földhözragadt gyerekeket szegezik az oldalakhoz, hanem a játékra, izgalomra és interakcióra hívnak, így az elvarázsolt csemeték is ugyanolyan megszállottan szívják magukba a világ érdekességeit. 

Most három olyan könyvet mutatunk, ami teljesen levett minket és a gyerekeket a lábunkról.
 • Baranyai András
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 2287 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2690 Ft
  A Kerekes család nagy útra indul: bepakolnak kis autójukba, és körbeutazzák Európa nagyvárosait! Budapestről elmennek Rómába, onnan Párizsba, Londonba, Amszterdamba, majd Berlinbe!
 • Csapody Kinga
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  "Messze vagyunk még? Mikor érünk már oda?" - ki ne hallotta volna ezeket a kérdéseket az autóban, amikor a család hosszabb útra indult...
 • HVG Kiadó
  Neked: 3570 Ft (-15%)
  Bolti ár: 4200 Ft
  Ismerj meg több száz, szemet gyönyörködtető összehasonlítást és érdekességet a világról!
 • Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 4249 Ft (-15%)
  Bolti ár: 4999 Ft
  Melyik a világ legnagyobb (és legviccesebb) böngészője? Tom Schamp szerint éppen ez, amit a kezedben tartasz!
 • Emily Bone
  Sanoma Kiadó
  Neked: 2720 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3200 Ft
  Utazd körbe a Földet ezzel a csodálatos képeskönyvvel! Tudd meg, milyen a szerkezete, tudd meg, kik lakják a párás esőerdőket, hogyan ömlenek a folyók a tengerbe, és még sok-sok más érdekességet!
 • Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 4667 Ft (-15%)
  Bolti ár: 5490 Ft
  Fedezd fel a világ legfinomabb, legfurcsább és legérdekesebb ételeit!
 • Emmanuel Cerisier
  Móra Kiadó
  Neked: 2549 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2999 Ft
  Ez a könyv az indiai civilizáció gazdag történetét a tudományos felfedezéseken és találmányokon keresztül mutatja be. Indiában a matematikai problémákat versbe szedett költeményben fogalmazták meg, a táncot tudománynak tartották, és a meghalt hitves iránti szerelemből gyönyörű palotát építettek.
 • Frekot Erika
  Ventus Libro Kiadó
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  A szórakoztató, kedves, szépen illusztrált történetek mellé a gyerekek tárgyi tudást is kapnak: megismerhetik az apró bogarak élőhelyét, viselkedését, szokásait.
 • Andrea Schwendemann
  Scolar Kiadó
  Neked: 3358 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3950 Ft
  A német Ravensburger gyerekkönyvkiadó által készített kötet megismerteti a gyerekekkel a földrészeket, országokat, hegyeket, folyókat és nagyvárosokat. A figyelemfelkeltő szöveg, a rengeteg fénykép és színes illusztráció fontos, érdekes vagy meglepő tényeket mutat be a világ különböző tájairól. A kvízkérdések és a térképészeti alapismeretek segítségével a gyerekek játszva megtanulják a térképek használatát.
 • Anna Brett
  Móra Kiadó
  Neked: 1869 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2199 Ft
  GYERE, INDULJ ÚTNAK, VÁR A NAGYVILÁG! Ez a KÖNYV világ körüli útra visz, járd be játszva a hat földrész országait, tájait!