Zarf élete 3. - Troll a vízben

Rob Harrell

Zarf élete 3. - Troll a vízben

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Babilon Kiadó, 2017
288 oldal, 154x210 mm, Kemény borító  

Zarf, a kiskamasz troll nem számít menőnek a suliban, sőt! Így amikor nagypapi megjelenik az iskolában, hogy gumacsbúvárként töltött napjairól regéljen az osztálynak, Zarf biztosra veszi, hogy ezzel őneki végleg befellegzett. Ami történik, azonban még ennél is rosszabb, de legalábbis gyanús: ősellensége, Rokfort herceg teljesen bezsong a tengeri történetektől. Zarf tudni véli, hogy a herceg rosszban sántikál - de miért akarja, hogy nagypapi hajózni vigye veszélyesen közel a veszélyes Bóbita-háromszöghöz? És mit motyog folyton holmi varázsbabokról?

Ezt a könyvet 8-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Zarf élete nem könnyű, nemcsak azért, mert a híd alatt lakik, hanem mert a suliban sem túl népszerű. Messze nem annyira, mint a hercegek vagy a lovagok, de még a vándorénekesek és az ogrék is menőbbek nála. Tessloff Babilon kiadó
 • Tessloff és Babilon Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Zarf élete nem könnyű, nemcsak azért, mert a híd alatt lakik, hanem mert a suliban sem túl népszerű. Messze nem annyira, mint a hercegek vagy a lovagok, de még a vándorénekesek és az ogrék is menőbbek nála.
 • Rob Harrell
  Tessloff és Babilon Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Miféle élőlény az, akinél meg egy troll is népszerűbb. A farkas. De a lompos-bozontosok a Piroska-balhé után eltűntek a színről. Úgyhogy még mindig én, Zarf üldögélek a társadalmi ranglétra legeslegalján.