Program
age_group
4-14 éveseknek
20220711_144119.jpg

Kreatív vizuális foglalkozás gyerekeknek

Különféle izgalmas rajztechnikákkal ismerkedünk, de a már ismerős anyagokat és eszközöket is új oldaláról fedezheted fel. Itt azt is ellesheted, hogyan tudsz képekkel történeteket mesélni és ezeket érdekes illusztrációs technikák segítségével megvalósítani.

Bartók Pagony

program részletei

Hogyan tudunk kommunikálni a színek, formák, ritmusok, a vizualitás nyelvén?

Az ovisoknak 45, a nagyobbaknak 90 perces foglalkozás, korosztályuk sajátosságait szem előtt tartva támogatja a vizuális érzékenység, tudatosság, és a koncentrációs képességek fejlesztését.

Lehetőséget nyújt, hogy az alkotás által magunkat is megfigyeljük e folyamat közben, kicsit lelassuljunk és elidőzzünk, megismerjük az anyagok, eszközök és a kreativitásunk természetét, felfedezzük a bennünk rejlő lehetőségeket és tudatosan használjuk, fejlesszük ezeket, miközben jól szórakozunk.

A foglalkozás célja az önfeledt alkotás, közben elmélyülni és felfedezni a saját hangunkat. A téma, a technika és az anyagok – csupán – a keretet adják, lehetőségeket, amikkel építkezni lehet, kifejezni az egyéni ötleteket, elmesélni történeteket.

Korosztály: Kicsik: ovisok (4-6 évesek) és Nagyok: kisiskolások (6-12/14 évesek)

Részvételi díj: 3000 Ft/ alkalom / fő, mely tartalmazza az anyagokat és az eszközöket is

Mit érdemes hozni: A foglalkozások során különféle rajzeszközökkel és anyagokkal is ismerkedünk, nem egy közülük kiválóan maszatolható, így az önfeledt alkotás érdekében, aki szükségét érzi, érdemes ennek szentelhető ruhát is hozni (pólót, kiskötényt stb.)

A foglalkozást vezeti: Korbuly Ági illusztrátor

Elérhetőség: korbulyagi@gmail.com

Jelentkezés /Regisztráció: korbulyagi@gmail.com

Loading...

Sütihasználati beállítások