Apró kezekbe

A legszuperebb képeskönyvek piciknek!

A legkisebb olvasókra is gondoltunk, ezért olyan képeskönyveket gyűjtöttünk most össze nektek, amiket biztosan nagy szeretettel nézegettek majd. Az egészen pici gyerekeket nem olyan egyszerű hosszan lekötni… kivéve, ha van egy-két kifejezetten nekik szóló könyvetek, amit kedvükre böngészhetnek! Mutatunk pár szuper választást! Van köztük, ami felolvasós, de olyan is, amit akár egyedül is nézegethetnek.

tovább...

Minden, amit Babarókáról tudni kell

Ismerd meg a teljes sorozatot!

Ismeritek Babarókáékat? Ez az imádni való rókacsalád rengeteg olvasónk otthonába talált utat, hiszen amellett, hogy elképesztően aranyosak, a maguk módján nagyon életszerűek, ismerősek is. Olvassátok el Bertók Eszter ajánlóját a sorozatról!

tovább...

Babarókával minden jobb

Ismerd meg a Babaróka-univerzumot!

A Babaróka-sorozattal valami egészen különleges dolog született. Kiss Judit Ágnes meséi rámutatnak, hogy nem kell mindig tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy tökéletes család legyünk, és hogy az igazán szoros kötelékhez hibákon, tévedéseken és bocsánatkérésen át vezet az út. Egri Mónika pedig egy olyan gyönyörű világba rajzolta bele a rókacsaládot, melybe örömmel látogatunk vissza estéről estére, akár éveken keresztül is.

A sorozatban a mesekönyvek mellett található lapozó, társasjáték és még sok minden más is! Ebben a cikkben mindent megismerhetsz, amit Babaróka!

Olvass tovább!

tovább...

Tökéletes nyaralás? Lehetséges!

Megérkezett a Babaróka vakációja!

Mit tegyünk, ha szeretnénk, hogy a gyerekeknek örök életre szóló élmény legyen a vakáció, de közben nem szeretnénk csődbe vinni a családot? Mutatunk egy könyvet, amiben választ kapsz arra a kérdésre, mi kell a tökéletes nyaraláshoz. Annyit elárulunk előre, hogy nem az öt csillagos szálló, és nem is a tengerpart. Olvass tovább, és ismerd meg Babaróka vakációját!

tovább...

Kiscica látogatása

Olvass bele a Babaróka vakációjába!

Fantasztikus hírünk van a Babaróka-rajongóknak: itt a sorozat legújabb része, a Babaróka vakációja!

Kíváncsi vagy, milyen a tökéletes nyaralás? Babaróka számára tíz nap a Liklakban, Mamaróka erdei házikójában, ahová idén legjobb barátja, Kiscica is velük tart. Liklakban lehet csillagokat nézni, tűz fölött pirítós kenyeret készíteni, kuckót építeni, sarazni, eső után pikniket rendezni a csigáknak, és még sok minden mást, amiről felnőttként nem is gondolnánk, mennyire fontosak a tökéletes szünidőhöz.

Olvasd el, hogyan indul a barátok közös nyári kalandja!

tovább...

Munkagépek minden mennyiségben!

Itt a Dömper, daru, buldózer

A te gyereked is rajong a munkagépekért? Imádja az óriási járműveket? Lehet, eddig még nem tudtad, mi az a lánctalpas úszókotró, vagy hogy hogyan működik egy emelőkaros munkaállvány, de most ideje felvenni a fonalat. Segítségedre lesz a Dömper, daru, buldózer, ami annyira viccesen és aranyosan mesél ezekről a gépekről, hogy még te is élvezni fogod! Ez a kedves képeskönyv a kedvenc közös olvasmányotok lehet!

tovább...

Tudod, milyen a forgózsámolyos dömper?

Lapozz bele a Dömper, daru buldózerbe, és tudj meg mindent a munkagépekről!

Mutatunk egy nagyon vagány mesekönyvet, ami telis-tele van munkagépekkel! A mindenre kíváncsi gyerekek most választ kaphatnak az óriási gépekkel kapcsolatos kérdéseikre. Ráadásul szuper aranyos rövid mesék mutatják be a használatukat. Kukkants bele a Dömper, daru, buldózer című képeskönyvbe, és merülj el a munkagépek világában!

tovább...

Ha nagyon nagy az elkeseredés...

Csupafül nyuszi segít!

Mind ismerjük azt a helyzetet, amikor a gyerekünk igazán szomorkodik valami miatt. Például ha összedőlt a tornya. Vagy ha a szülőknek el kell menni valahova. Vagy egyszerűen, csak ha megbántotta valaki. Hogyan lehet ilyenkor megvigasztalni? Csupafül nyuszi ehhez szuperül ért. És most elmeséli nektek is, mi a titok!

tovább...

Az Operaház varjúja

Itt a Rókazsolt és a különleges kedd!

Ismeritek Rókazsoltot? Rókazsoltot, aki a Palatinus strand egyik vén fája alatti üregben lakik? Rókazsoltot, aki a strandon hagyott tárgyakat gyűjti, a fél pár papucstól kezdve a varázssüvegig? Rókazsoltot, aki helyet kapott az Év Gyerekkönyve díj 2024 shortlistjén kalandjaiért, amelyek a Rókazsolt a Margitszigeten című könyvben jelentek meg? Igen, pont ugyanarról a Rókazsoltról van szó. Vajon mibe keveredett már megint? Olvass tovább, és derítsd ki!

tovább...

Sütihasználati beállítások