Vonalból kimenni ér? De még mennyire!

Lapozz bele Agócs Írisz új könyvébe!

Alkossatok felszabadultan Agócs Írisszel! A szerző legújabb könyvében csupa-csupa folt vár minden alkotni vágyó kicsit és nagyot. Hogy miért? lapozz bele a könyvbe, és kiderül! Kattints ide!

tovább...

Amit tilos, azt szabad!

Gondolatok Agócs Írisz: Vonalból kimenni ér! c. könyvéről

Egy igazán különleges, innovatív kötetet mutatunk most be nektek. Agócs Írisz Vonalból kimenni ér! című kreatív, felszabadító könyve mindenkiben újra felébreszti majd a gyermeki, gondtalan rajzolás utánozhatatlan élményét. Megkértük Várnai Zsuzsanna művészetterapeutát, hogy ossza meg velünk a gondolatait erről a kötetről. Az ő cikkét olvashatod most. Kattints ide!

tovább...

"Én csak a tétnélküliséget hozom"

Szabad alkotás Agócs Írisszel

Befutott Agócs Írisz legújabb könyve, ami (újra) megszeretteti a rajzolást gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt! A Vonalból kimenni ér! megmutatja, hogy nem csak krumplikból, de foltokból is lehet csodálatos képeket rajzolni. A szerzővel kreativitásról, alkotókedvről és a felszabadult rajzolás mámoráról beszélgettünk. Olvass tovább!

tovább...

Itt az év nyári könyve!

A Ne szaladj el, csigaház! egyetlen vízparti nyaralásról sem hiányozhat!

Czernák EszterPanka-sorozatába pillanatok alatt bele lehet szeretni! Annyira aranyos, okos és szórakoztató mesék ezek, hogy nem lehet betelni velük. Szerencsére nem is kell, megérkezett ugyanis a harmadik rész, melyben Pankáék a tengerhez látogatnak. Olvass tovább!

tovább...

A Panka-táska

Olvass bele a Ne szaladj el, csigaház! című nyári mesekönyvbe

Megérkezett a Panka-sorozat harmadik kötete, a Ne szaladj el, csigaház! Készüljetek Czernák Eszter meséivel a nyárra! Akár elutaztok, akár otthon maradtok, ez a kötet akkor is emlékezetessé fogja tenni a nyarat. Olvasd el az első mesét!

tovább...

Fedezd fel a világot Pankával!

Ismerd meg Czernák Eszter Panka-könyveit!

Panka egy óvodás kislány, aki minden nap hosszú sétára indul anyukájával, kertészkedik a nagypapájával és segít az állatoknak az apukájával. Mint minden kisgyerekben, úgy benne is rendre felmerülnek kérdések az őt körülvevő világgal kapcsolatban. A felnőttek pedig szerencsére kellő tájékozottsággal, mégis egyszerűen, a kisebbek számára is érthetően válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Ismerd meg Czernák Eszter mesekönyvsorozatát, melyet Monszport Vivien rajzai tesznek még aranyosabbá! Olvass tovább!

tovább...

Állatmesékből sosem elég!

Ismerd meg a kedvenc, ovisoknak szóló álaltos meséinket

Az állatokat mindenki szereti, de különösen az óvodások. Láttál már olyan kisgyereket, aki ne akart volna állatkertbe menni, vagy akivel ne kellene szinte minden sarkon megállni megnézni a kerítés mögötti kutyát-macskát? Na ugye, mi sem. Most összegyűjtöttünk neked egy rakás szuper állatos mesét, amikkel megörvendeztetheted az ovisodat. Olvass tovább!

tovább...

Egyedül egy egész regényt!

Ismerd meg a Zseblámpás könyveket!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

tovább...

A nagynéném utálja a szőrös állatokat

Olvass bele Anna Woltz Zseblámpás könyvébe!

Itt a legújabb Zseblámpás könyv, az Evi, Nick és a csibés nyár. Ha egy szuper nyári olvasmányt keresel a kisiskolás gyerekednek, megtaláltad. Olvasd el az első fejezetet!

tovább...