Tippek olvasáshoz

Így tanuljatok olvasni!

2017. október 19. - Pagony cimkék:

feltalaloIsmered a Tökmagok, Milu, vagy az első bé osztály kalandjait? A Most én olvasok!-könyvsorozat arra vállalkozott, hogy az olvasás elsajátításának folyamatát humoros, ismeretterjesztő jellegű, kalandos történetekkel, a kezdő olvasók igényeit figyelembe véve segítse. Ha neked is fontos, hogy az olvasás ne szenvedés, hanem élmény legyen a gyerekeknek, akkor tarts velünk!


Ahogy telnek az évek, mindig még inkább szeretnivaló, avagy milyen apa Lackfi János?

Apás ősz a Pagonynál 4.

2017. október 19. - Somogyi Laci

Lackfi János hat gyermek édesapja, és három kisgyerek nagypapája. Nem mindennapi feladat lehet egy ilyen népes családban apának és nagypapának lenni. Vajon hogyan boldogul? Milyen apa és nagyapa a hétköznapokban? Bárdos Júliát, a feleségét kérdeztük.

Mert boszorkányok már pedig vannak!

Ráadásul meglepően jóságosak

2017. október 19. - Pagony cimkék: mesehős meseregény 

Legalábbis ami a mesekönyveket illeti, biztosan vannak! E heti szemlénkben összeszedtük neked a legjobb-legkedvesebb-legviccesebb-legöregebb boszorkányos meséket, hogy egy kicsit te is elvarázsolódj, és hogy megmutassuk, a modern boszik már nem félelmetesek, hanem varázserővel bíró, erőt adó hősök!

Ráadásul most 20% kedvezménnyel tehet a boszis meséket a kosaradba!

MeToo – Miért az áldozatnak van bűntudata?

Mit tehetünk a zaklatás ellen? Mit tehetünk utána?

2017. október 18. - Eszteranna cimkék: TilosAzÁ 

Miért van az, hogy egy nagy hatalmú producer évtizedekig zaklathatott nőket, következmények nélkül? Miért nem álltak ki az áldozatok? Miért nem vonta senki felelősségre a tettest? Vajon a metoo mozgalom megváltoztathatja-e azt, ahogy a szexuális zaklatásról, a hatalommal való visszaélésről gondolkodunk?

Végre igazi családi mesék, amik nem idealizálják a szülőket

Ismerd meg a Titkos reggeli című mesekönyvet!

2017. október 18. - Zsani cimkék: családi 

Vadadi Adrienn köteteit sokan jól ismerjük és szeretjük az első ovis meséi óta. Vajon miért olyan népszerűek a meséi? Milyen stresszhelyzetek vannak egy család életében, és hogyan lehet ezeket "kimesélni"? Milyen a motiváló, hasznos gyerek- és szülő ábrázolás egy mesében? Egyáltalán: mit várunk egy családi mesekönyvtől? Olvass tovább!

16 éves a Pagony, ünnepelj velünk most pénteken!

Extra kedvezményekkel várunk az összes Pagony boltban

2017. október 18. - Pagony

Szülinapozz velünk a boltokban, örüljünk együtt annak, hogy 16 éves lett a Pagony!

Aranyvackor díjazottak

2017. október 17. - Pagony cimkék:

"Most végre kiderül, hogy kik is nyerték a 2017-es Aranyvackor Gyerekirodalmi és Illusztrációs Pályázat díjait!

Panelország hősei

Aranyvackor díj!

2017. október 17. - Pagony cimkék:

A 2017-es Aranyvackor Gyerekirodalmi és Illusztrációs Pályázaton a 9 éven felülieknek szóló mese kategóriában a zsűri fődíját BECSKEI GÁBOR nyerte Panelország hősei című szövegével, valamint GÓGA BERNADETT a Panelország hőseihez készült illusztrációival. Gratulálunk!

Nagymamamese

Aranyvackor díj!

2017. október 17. - Pagony cimkék:

A 2017-es Aranyvackor Gyerekirodalmi és Illusztrációs Pályázaton a 3-8 éveseknek szóló mese kategóriában a legjobb szöveg díját VÁRKONYI ÁGNES nyerte Nagymamamese című meséjével. Gratulálunk!

Rojt és Bojt

Aranyvackor díj!

2017. október 17. - Pagony cimkék:

A 2017-es Aranyvackor Gyerekirodalmi és Illusztrációs Pályázaton a 2-5 éveseknek szóló mese kategóriában a zsűri fődíját NATTÁN-ANGELI NÓRA nyerte Rojt és Bojt című meséjével, valamint BERTÓTHY ÁGNES a Rojt és Bojthoz készített illusztrációival. Gratulálunk!