Gyerekjóga az egész családnak

Mozgásszeretet, tartás, relaxáció és egyensúly jógával

Iskolai hajtás, megfelelés a szülőknek, a tanároknak és a kortársaknak, versenysportok, plusz órák - ez csupán néhány dolog, ami a gyerekek életét is olyan stresszessé teheti, mint a felnőttekét. De van rá megoldás, olvass tovább!


tovább...

Luna, a csillagtündér

Olvass el egy 3 perces mesét!

Megjelent a 3-5-8 perces mesék tündéres-királylányos része – olvass most egy rendhagyó mesét egy csilagtündérről, aki hatalmas útra indul a világűrben!


tovább...

Most figyeljen minden tündér és hercegnő!

Itt az új 3-5-8 perces-könyv!

Tündéres és hercegnős mesékből viszonylag széles a paletta a gyerekkönyvpiacon. Viszont ezek főleg a kisiskolás korosztálynak íródtak, már saját olvasásra, vagy gyönyörű művészi mesekönyvek, amikben egyetlen rövid történetet találtok csak.

Pedig az egyértelmű, hogy a tündérmesékkel lehetetlen betelni! Úgyhogy nagy-nagy örömmel jelentjük, hogy a 3-5-8 perces, szuper népszerű könyvsorozatunk legújabb darabja egy szuper mesegyűjtemény.


tovább...

Boldog születésnapot, Sári!

Megérkezett az új Sári-mese!

A Pagonyban elég sok Sári van, akiket nagyon szeretünk (gondoljatok csak Szutyoksárira, vagy a Sárikra a Sári és Berci vagy a Matyi és Sári könyvekből), de van köztük valaki, akire most különösen nagy szeretettel gondolunk, ugyanis születésnapja van! Berg Judit új sorozatának főszereplőjéről, a kis Sáriról van szó, akit eredetileg még a Maszat-könyvekből ismerhettetek meg.


tovább...

Segíts regényt írni Wéber Anikónak, Az osztály vesztese szerzőjének!

Most egy nagyon különleges játékot indítunk 9-14 éves gyerekeknek! Olvasd el a részleteket!


tovább...

Olvasd el itt Wéber Anikó regényét fejezetről fejezetre!

Örök nap

Olvasd el itt Wéber Anikó új regényének első fejezetét, amelyet most az olvasókkal együtt ír! A fejezet végén két választási lehetőséget találsz, ha tudni szeretnéd, hogyan működik a játék és hol szavazhatsz a folytatásról, kattints ide, és aztán kezdd is el a regényt, olvass tovább!


tovább...

A mackó mackói

Új Boribon könyv! A legnagyobb visszatérő a magyar mese-klasszikusok között minden vitán felül Boribon. Idén tavasszal nemcsak egy klassz új Boribonos társasjátékot ad ki a Pagony, a könysorozat is új résszel bővül.


tovább...

Home office a kulisszák mögött - 2. rész

Less be a Pagony dolgozóinak mindennapjaiba!

A hatalmas változásokat most mindannyian ugyanolyan intenzitással éljük meg. Ugyanúgy nem kapunk lisztet a boltban, nem léphetünk be a gyógyszertárba és maszkot húzunk tömegközlekedés előtt. Éppen ezért szerettük volna neked megmutatni, hogy hogyan is alakult át az életünk, mióta a boltokban nem fogadhatunk vásárlókat, és amióta szinte az egész hálózat home office-ra állt át. Ha szeretnéd tudni, hogy a bolthálózat marketingese, Kovács Andi mit csinál most, hogy a boltokat nem látogathatják a vásárlók, olvass tovább!


tovább...

Új Pagony-könyvek kicsiknek!

Itt vannak a legújabb Pagony könyvek

Ez a tavasz is nagyon színes nálunk, mert sok-sok kedvelt sorozatunk folytatódik újabb részekkel, most elsősorban a legkisebbek örömére.

Tarts velünk, mutatjuk az idei év bölcsiseknek-ovisoknak szóló tavaszi újdonságait!


tovább...