Kalandozós január

Januári túlélőcsomag 2. rész

A január az év legsötétebb, leghosszabb hónapja: a karácsonyi várakozásnak, ünnepi hangulatnak vége, és csak a szürkeség marad. Vagy mégsem? Azt találtuk ki, hogy készítünk nektek egy hatalmas januári túlélőcsomagot! Minden pénteken kikerül a blogunkra egy-egy tematikus szemle, amikben szuper könyveket és játékokat ajánlunk nektek, hogy megszínesítsük a januárt!

A második részben csupa természethez szorosan kapcsolódó könyvet találtok!

tovább...

Keltsd életre a Rumini-könyveket kockákból! - Határidő meghosszabbítva!

Kihívás több hatalmas LEGO és PAGONY nyereménycsomagért!

Építsd meg a Rumini regényekből a kedvenc jeleneted, szereplődet vagy a Szélkirálynőt, hogy megnyerd a legmenőbb ruminis-legós ajándékcsomagok egyikét!

tovább...

Indiánnak lenni nehéz és könnyű

Csodálatos, szívmelengető és elgondolkodtató regény az idei első Pagony-könyv. Erna Sassen a barátság erejéről mesél, és arról, hogy nincs azzal semmi baj, ha kicsit mások vagyunk.
Győri Hanna, a könyv szerkesztője mesél nektek az Egy indián, mint te meg én-ről, ami biztos, hogy nálunk az év egyik nagy kedvence lesz!

tovább...

Gyermekkorunk nagy kedvencei

Nosztalgiázz velünk!

Egy olyan szemlével készültünk most nektek, amiben a mi gyerekkori kedvenceink szerepelnek. Reméljük, lesz köztük, ami bennetek is szép emlékeket idéz majd!

tovább...

Ilyen volt 2020!

Visszatekintő

Év elején szokásunk mesélni nektek arról, mi minden történt a Pagony kiadó életében az elmúlt 12 hónapban. A 2020-as év minden szempontból rendhagyó volt, sok-sok olyan nem várt fordulatot hozott, amikhez villámgyorsan alkalmazkodnunk kellett.

tovább...

Egy indián, mint te meg én

Olvass bele az első 2021-es Pagony könyvbe!

Boaz szereti a nagymamáját, szereti a csendet, és nagyon szeret olvasni, főleg az indiánokról. Az osztályban viszont egy barátja sincs, míg meg nem érkezik Aïsha. A gyönyörű, hosszú fekete hajú Aïsha, aki nem tud hollandul, de igazi indián, és rögtön Boaz mellé ül. Végre neki is van legjobb barátja!

Csodálatos regény az idei első Pagony-könyv a barátság erejéről és arról, hogy nincs azzal semmi baj, ha kicsit mások vagyunk. Olvassátok el az első két fejezetet az Egy indián, mint te meg én című könyvből!

tovább...

2021-ben is belépünk a Kapun!

Folytatódnak a beszélgetések!

A reményeink szerint boldogabb új évben is folytatódnak a Kapu – beszélgetések – tanároknak és szülőknek.

tovább...

A Little Dutch visszahívja egy termékét!

A Little Dutch az egyik kedvenc gyerekjáték-márkánk, hatalmas szeretettel, odafigyeléssel készítik játékaikat, a gyerekek érdekeit szem előtt tartva. Most biztonsági okokból visszahívták egyik termékük egy kiegészítő darabját, és a visszaküldőket egy kis meglepetéssel is kárpótolják.

tovább...

Könyvek hosszú téli estékre

Pagonyos szerzők és illusztrátorok kedvenc téli könyvei

Bernát Barbara, Gévai Csilla és Wéber Anikó árulja el nektek, hogy mik azok a gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyvek, amiket örömmel vesznek elő minden télen - ünnepek előtt, alatt és után.

tovább...