Az eddigi legizgalmasabb Rumini!

Érkezik a Rumini és az elsüllyedt világ!

Rumini és barátai kalandjai végre folytatódnak! A legújabb részről, a Rumini és az elsüllyedt világról mesélünk most nektek! Olvassatok tovább!

tovább...

Öltöztesd fel a Hanga szerepőit!

Meglepetés öltöztetőbaba-szett!

Wéber Anikó legújabb könyve egy igazi karácsonyi mesegyűjtemény, amiben Hangával, a hópihével látogatunk el különböző történelmi korokba, Sissivel és kislányával, Szendrey Júliával és az Andrássy grófokkal és grófnőkkel is megismerkedhetünk és megnézhetjük, ki hogyan ünnepelte a karácsonyt a múltban.
Most hoztunk nektek egy letölthető öltöztetőbaba-szettet is hozzá!

tovább...

Hol is kezdjem??

Megjelent Balássy Fanni első regénye!

A Hol is kezdjem Balássy Fanni első regénye. Olyan természetességgel, szeretettel és humorral szól a tinédzserkor örömeiről, nehézségeiről és a gimis mindennapokról, hogy igazi felüdülés kézbe venni. Minden kamasz polcán ott a helye!

tovább...

Mesék kíváncsiskodó gyerekeknek

Ismerd meg az egyik kedvenc sorozatunkat!

Biztosan minden szülő fel tudja idézni azt az érzést, amikor a gyereke valami olyasmit kérdez tőle, amitől kicsúszik a lába alól a talaj és hirtelen azt sem tudja, hogy ez hogyan jutott utódja eszébe, nem hogy értelmes választ adjon rá.
Ha veled is előfordult már ilyesmi, olvass tovább, és ismerkedj meg a legviccesebb című ismeretterjesztő sorozatunkkal!

tovább...

Előrendelhető a legújabb Rumini!

Csapj le rá időben!

Hamarosan érkezik a legújabb Rumini-kötet, a Rumini és az elsüllyedt világ! Mától előrendelhető a Pagony webboltjában, biztosítsd be magatokat és csapj le rá időben!

tovább...

Ahhoz, hogy alkoss, legalább pillanatokra el kell hinni, hogy jó amit csinálsz

Interjú A halandzsarablók illusztrátorával, Turi Lillával!

Harcos Bálint új, A halandzsarablók című mesekönyvét Turi Lilla különleges illusztrációi teszik teljessé. Olvassátok el vele készült interjúnkat!

tovább...

"Az ember folyton agyal"

Interjú Balássy Fannival

A Hol is kezdjem Balássy Fanni első regénye. Olyan természetességgel, szeretettel és humorral szól a tinédzserkor örömeiről, nehézségeiről és a gimis mindennapokról, hogy igazi felüdülés kézbe venni. A szerzővel beszélgetni is hasonló élmény volt, olvassátok el ti is interjúnkat!

tovább...

Karácsonyozz Bogyóval és Babócával!

Megjelent a Csengettyűk!

Bogyó és Babóca nélkül nincs karácsony! Ezt tényleg túlzás nélkül állíthatjuk, hiszen a kis csigafiú és a katicalány a legtöbb kisgyerekes háztartásban családtagnak számít. Ebben az évben egy igazán különleges, hatalmas, 12 mesét tartalmazó könyvvel lepett meg bennünket Bartos Erika, ami tökéletes társ lesz az ünnepi készülődésben!
Sőt, egy másik meglepetéssel is készült, olvassatok tovább, és minden kiderül!

tovább...

Augusztus

Olvass bele a Hol is kezdjem című regénybe!

A Hol is kezdjem Balássy Fanni első regénye. Olyan természetességgel, szeretettel és humorral szól a tinédzserkor örömeiről, nehézségeiről és a gimis mindennapokról, hogy igazi felüdülés kézbe venni. Minden kamasz polcán ott a helye!
Most ti is beleolvashattok az első fejezetbe!

tovább...