Megérkezett Medve és Madár!

Az idei tavasz legaranyosabb mesekönyve

Medve és Madár ebben a képeskönyvben elmesélnek mindent, amit a barátságról tudni érdemes. Ráadásul olyan aranyos módon, hogy azt szavakkal szinte el se lehet mondani. Azért persze megpróbáljuk. Olvass tovább!

tovább...

Ezt rejtse a nyuszi kosara!

Szuper ajándékötletek húsvétra

Tény, hogy a csokinak senki nem tud ellenállni, de ha idén mégis valami mást ajándékoznátok, akkor szívből ajánljuk ezeket a kisebb-nagyobb játékokat! A mi kedvenceinket gyűjtöttük csokorba, gondoltunk a kis művészekre, és a társasok szerelmeseire is! Reméljük, szeretni fogjátok őket!

tovább...

Tuti tippek húsvéti nyusziknak

Ismerd meg a legszuperebb húsvéti mesekönyveket!

Itt a tavasz, a legszuperebb évszak a világon! Minden évben az az érzésünk, hogy sosem vártunk még ennyire egy kis jó időre! A világ újra megtelik színekkel és illatokkal, és egyszerűen sokkal könnyebb jól érezni magunkat! A tavasz mindemellett azt is jelenti, hogy hamarosan itt a Húsvét! Hogy ne érjen váratlanul ez a cuki, jókedvű ünnep, most összeszedtük neked a kedvenc húsvéti könyveinket. Ebben a szemlében biztosan találsz valami érdekeset a kis csokitojás-vadászoknak!

tovább...

Segítünk a húsvéti nyuszinak!

Tavaszi Pagony-könyvek minden mennyiségben

Idén tavasszal is rengeteg új, szuperaranyos Pagony-könyvvel készültünk, melyekkel megörvendeztetheted az ovisokat. Akár a húsvéti nyuszi kosarába szánod őket a csokitojás mellé (vagy helyett), akár más alkalomra, ezekkel a könyvekkel nem lőhetsz mellé. Ismerd meg kedvenc húsvéti és tavaszi meséinket és legizgalmasabb újdonságainkat! Olvass tovább!

tovább...

Kertész Erzsi Abszolút könyve a láthatáron!

3 ok, amiért a Hat sértett kísértet lesz a következő kedvencetek

Itt a legújabb Abszolút könyv Kertész Erzsi tollából, mely nemcsak a detektívregények izgalmas világába nyit ajtót, de történelmi és néprajzi ismeretekkel is gazdagítja majd a gyerekeket. Sőt, az interaktív könyveknek vagy akár az egyre népszerűbb asztali szerepjátékoknak is jó alapot adhat. Mindeközben pedig egy lebilincselő, letehetetlen időutazós könyv. Ismerd meg a Hat sértett kísértetet!

tovább...

Kísérleti labor

Olvass bele a Hat sértett kísértetbe!

Itt a legújabb Abszolút könyv: izgalmas detektívregény, időutazós kaland és interaktív könyv egyben. Olvasd el a Hat sértett kísértet első fejezetét!

tovább...

Látogass el Tükörképföldre!

Megérkezett Wéber Anikó legújabb regénye

Wéber Anikó sokoldalú szerző, aki egyaránt örvendezteti meg olvasmányos mesékkel az 5-8 éves és a 9-12 éves korosztályt is. Kisebbeknek szóló történetei, mint a Ragacs, a hős kismacska, és az első olvasós Marci-sorozat színes, vidám, rövid történeteket tartogat az óvodás, kisiskolás korosztálynak. Mélyebb, metaforákban gazdag, valódi kiskamasz konfliktusokat feldolgozó, és a gyermeki pszichét feltáró regényei, mint pl. Az osztály vesztese, Zuhanórepülés vagy a Visszahangország elengedhetetlen elemei a 9-14 évesek könyvespolcának. Új könyvében, az Anna Tükörképföldönben egyszerre ötvözi a kisebbeknek szóló varázslatos mesevilágot, és a lélektani történeteket, ezúttal a Zseblámpás könyvek sorozatban, a kisiskolás korosztály számára. Olvass tovább!

tovább...

Rejtélyes képkeretező

Olvass bele az Anna Tükörképföldönbe!

Megérkezett Wéber Anikó legújabb ifjúsági regénye, ezúttal a Zseblámpás könyvek sorozatban. Az Anna Tükörképföldön egy varázslatos történeten keresztül segít a kisiskolásoknak megtanulni figyelni másokra és jobban megérteni a körülöttük élők érzéseit. Ezzel a regénnyel nem csak az önálló olvasást gyakorolhatják a gyerekek, de azt is megtanulhatják, hogy néha elég figyelni másokra ahhoz, hogy megoldódjanak a problémák. Minden visszahúzódó kisiskolásnak szeretettel ajánljuk! Olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Maszat után most Sárié a főszerep!

Ismerd meg Berg Judit új sorozatát!

Mi sem bizonyítja jobban, hogy Berg Judit remek szerző, mint hogy még a mellékszereplői is külön sorozatot érdemelnek. Az évek folyamán annyi izgalmas és érdekes dolog történt a Maszat sorozatból ismert Sárival, hogy szerző és Agócs Írisz, - sok más könyvünk mellett - a Maszat-kötetek illusztrátora úgy döntöttek, róla is érdemes lenne mesélni a bölcsis-ovis korosztálynak. Ismerd meg a szerzőpáros legújabb, a kicsik hétköznapjait és sajátos problémáit feldolgozó sorozatát!

tovább...