Boltjainkról

2001-ben három lelkes és optimista házaspár megálmodta, három hónap alatt létrehozta és megnyitotta a Pozsonyi Pagonyt, Budapest (és az ország!) legelső gyerekkönyvesboltját az újlipótvárosi Pozsonyi út 26. szám alatt. Azóta annyi változás történt a Pagony életében, amelyekre büszkék vagyunk, hogy felsorolni is nehéz (itt olvashatsz bővebben a Pagony történetéről), de az biztos, hogy 2020-ra országszerte immár 11 Pagony-boltba térhetsz be!

És hogy honnan tudod, hogy Pagonyban vagy? Összefoglaljuk neked röviden, mi az, amire biztosan számíthatsz, ha nálunk jársz:

- elképesztően széles kortárs és klasszikus gyerekkönyvválaszték

- minőségi játékgyártók hatalmas kínálata, amelyeket máshol nehezen találsz meg a magyarországi boltokban

- figyelmes eladók, akik segítenek a választásban és jártasak a gyerekkönyvek és -játékok világában

- játszósarok, ahol könyvek, plüssök, vonatpálya és társasok várják a gyerekeket, amíg te nyugodtan tudsz nézelődni

- programszobáinkban rendszeres gyerekprogramokat, workshopokat, beszélgetéseket, könyvbemutatókat tartunk

- a legtöbb boltunkban lehetőséged van inni egy finom kávét, elrágcsálni hozzá egy kekszet vagy sütit, és persze te magad is lekuporodhatsz egy kényelmes fotelba olvasgatni

- a vírushelyzet alatt minden biztonsági előírást betartunk, folyamatosan fertőtlenítünk, hogy biztonsággal látogathasd a gyerekekkel az üzleteinket

Nézz be hozzánk, vessz el velünk a gyerekkönyvek és -játékok világában!


Fontos hír: újra kérhetitek a webes rendeléseiteket bolti átvétellel! Ráadásul az átvételnek költsége sem lesz! Ezentúl csak előre tudjátok kifizetni a webes rendelést, és a boltban már csak átvétel marad. Így védünk téged és boltosainkat, hogy gyorsan és biztonságosan át tudd venni a csomagodat.

Iratkozz fel bolti hírleveleinkre!