Pagony boltok


Május 19-től újra kérhetitek a webes rendeléseiteket bolti átvétellel! Ráadásul az átvételnek költsége sem lesz! Ezentúl csak előre tudjátok kifizetni a webes rendelést, és a boltban már csak átvétel marad. Így védünk téged és boltosainkat, hogy gyorsan és biztonságosan át tudd venni a csomagodat.

Pozsonyi Pagony

Itt találsz minket:

1137 Budapest Pozsonyi út 26.
Telefon: +36 1 239 0285
E-mail: pozsonyi@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/pozsonyiutipagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-19:00
Szo: 10:00-18:00

Rólunk:

2001-ben három lelkes és optimista házaspár megálmodja, három hónap alatt létrehozza, megnyitja a Pozsonyi Pagonyt, Budapest (és az ország!) legelső gyerekkönyvesboltját az újlipótvárosi Pozsonyi út 26. szám alatt.

Az ős-Pagony nem pusztán egy bolt, hanem egy olyan hely, ahol jó lenni, jó időt tölteni. A 2012 nyarán teljesen felújított bolt különleges atmoszférája, egyedi belső tere téged is elvarázsol, csak gyere el, böngéssz, olvass nálunk!

Rendszeresen tartunk programokat a kézműves foglalkozástól a diavetítésig. A könyvesbolt gyakran teret ad irodalmi eseményeknek, az író-olvasó találkozókon, interaktív programokon a gyerekekkel együtt közelebb kerülhetsz az élő irodalomhoz, találkozhatsz szerzőkkel, illusztrátorokkal. A cél az, hogy a gyerekek játékosan ismerjék és szeressék meg a könyveket, valamint hogy te is képben legyél, mit érdemes olvasnotok.

 
pozsonyi_03.jpg
pozsonyi_02.jpg
pozsonyi_01.jpg

Fehérvári Pagony

Itt találsz minket:

8000 Székesfehérvár Királysor 66.
Telefon: (30) 994 6748
E-mail: fehervari@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/fehervaripagony/
Instagram: https://www.instagram.com/fehervaripagony/

Így vagyunk nyitva:

Rólunk:

Az első vidéki Pagony! A 2014. júniusában nyílt Fehérvári Pagony igazi családi vállalkozás. A 4 gyerekes Csabai Dóra tapasztalt anyukaként 10 évig dédelgette álmát, hogy könyvesboltot nyisson. Ismerd meg őt!


“Egy olyan boltot szerettünk volna, ahol egyszerűen csak jó lenni. Egy klasszikus stílusú, hagyományos könyvesbolt lesz, modern elemekkel. Visszafogott színek, rengeteg puff, barátságos miliő. Szeretnénk, ha a vevő azt érezné, hogy akkor is nagyon örülnek neki, ha csak körülnéz, és nem vásárol semmit. Ahol minden egyes vevő nagyon fontos, ahol meghallgatjuk, hogy mit szeretne, és ha bizonytalan, akkor tanácsot adunk, mert ismerjük a könyveinket és a játékainkat. Nem árulunk zsákbamacskát. Szeretnénk, ha érezhető lenne, hogy ez a hely számunkra is nagyon fontos, mert ez volt az álmom… már nagyon régóta. Mi ezt a kis boltot szívvel-lélekkel csináljuk, remélem, ezt mindenki érezni fogja.”


A Fehérvári Pagonyban célunk, hogy a válogatott könyveken és játékokon túl olyan kulturális programokat tartsunk, amin örömmel vesz részt kicsi is, nagy is, legyen az közönségtalálkozó, farsang vagy hangolódás egy ünnepre. Egyedi programjaink mellett hétről hétre jöhettek hozzánk sakkozni, babaangolozni, kreatív foglalkozásra alkotni, sőt, még ingyenes diavetítést is tartunk péntekenként!


Várunk!

 
fehervari_02.jpg
fehervari_01.jpg
fehervari_05.jpg

Bartók Pagony

Itt találsz minket:

1114 Budapest Bartók Béla út 5.
Telefon: +36 1 794 3719
E-mail: bartok@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/BartokPagony/
Instagram: https://www.instagram.com/bartokpagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-19:00
Szo-V: 10:00-18:00

Rólunk:

2014-ben nyílt meg a legnagyobb üzletünk – a Bartók Pagony a Gellért térnél. Több mint 200 négyzetméteren, hatalmas könyv- és játékválasztékkal vár a Pagony már Budán is.

A Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálod nálunk.

A 2014 őszén megnyílt boltban adott a lehetőség arra, hogy a különböző korosztályok egymás mellett kényelmesen válogathassanak, ezt a bolt tervezésekor is figyelembe vettük. A mennyezeten körbefutó léghajók alatt a 0-10 éves korosztály böngészheti a nekik szóló gyerekkönyveket és játékokat, a kirakatba helyezett játszóban terepasztal és játékkonyha várja a gyerekeket, az ülőbútorokon megpihenve pedig bárki kényelmesen beleolvashat a könyvekbe.

Célunk, hogy te képben legyél, mit érdemes olvasnotok, és hogy a gyerekek játékosan ismerjék és szeressék meg a könyveket. Ebben segítenek neked felkészült eladóink, akikhez bátran fordulhatsz bármilyen kérdéssel, kéréssel. Mi olyan hely vagyunk, ahol: leveheted a kabátod, használhatod a mosdót, pelenkázhatod a babát, üldögélhetsz, olvasgathatsz, és a falra is lehet firkálni (sic!).

A fiatalos dizájnnal berendezett teret a piros-fekete színek határozzák meg, fiatal olvasóinkat kényelmes fotelekkel várjuk. Az oszlopokon Szöllősi Mátyás fotóművész állandó kiállításán böngészhetitek a Pagonyos és Tilos Az Á-s szerzőinkről és illusztrátoraink készült portrékat.

A Pagony Caféban egy finom kávé, sütemény vagy szendvics mellett megpihenhetsz, kényelmesen tudod várni a programon résztvevő gyereket. Ha internetre van szükséged, ingyenes wifire is tudsz kapcsolódni nálunk.

Rendszeresen tartunk programokat, a kézműves foglalkozástól a diavetítésig, sőt egész nyáron táboroknak is adunk helyet. A könyvesbolt alkalmas színhelye irodalmi eseményeknek, író-olvasó-találkozóknak. Különböző interaktív programokon a gyerekekkel együtt közelebb kerülhetsz az kortárs irodalomhoz, találkozhatsz szerzőkkel, illusztrátorokkal.

Előzetes bejelentkezés után ovis és iskolás csoportokat is fogadunk. Ezeken a csoportos foglalkozásokon a gyerekek megismerhetik a boltot, lehetőséget biztosítunk mini író-olvasó-találkozókra is, illetve a könyvekhez kapcsolódó kézműves foglalkozásra.

2017-ben nyílt meg a Bartók Pagonyban az ország első és egyetlen, gyerekek számára kialakított, különleges szabadulószobája, a hét minden napján, 2 izgalmas pályával, 265 négyzetméteren, ez a Rumini kalandszoba. Egy varázslatos hely, ahol Berg Judit népszerű sorozata, a Rumini életre kel.

 
_dsc0061_1.jpg
_dsc0045_1.jpg
rumini_kalandszoba_szelkiralnyo_670.jpg

Debreceni Pagony

Itt találsz minket:

4024 Debrecen Batthyány utca 11.
Telefon: +36 52 688 322
E-mail: debreceni@pagony.hu

Így vagyunk nyitva:

H-P: 09:30-18:00
Szo: 09:30-13:00

Rólunk:

A 2015 szeptemberében nyílt Debreceni Pagony a Pagony-történet legszebb hagyományait viszi tovább. Debrecen belvárosában célunk megmutatni, hogy a mai gyerek- és ifjúsági irodalom friss, vicces, elgondolkodtató, szórakoztató, szellemes, és persze nagyon tud a gyerekek nyelvén.

Boltunkban kapható a ma Magyarországon megjelenő minőségi gyerek- és ifjúsági könyvek teljes választéka. Mosolygós és hozzáértő kollégáink pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy gyermekedet a leginkább neki való könyvvel, színezővel, foglalkoztató füzettel, játékkal vagy éppen diafilmmel ajándékozhasd meg ünnep- és hétköznapokon egyaránt.

Az egyedi kialakítású belső tér azonban nem csupán a polcokon sorakozó rengeteg könyvnek ad otthont, hanem sokszínű gyerekprogramoknak is. Várunk író-olvasó-találkozóinkon, interaktív foglalkozásainkon, diavetítéseinken. A Debreceni Pagony szülinapi buliknak is helyet ad, írj nekünk e-mailt vagy gyere be, hogy megbeszéljük a részleteket!

Ne feledd, a Debreceni Pagonyban együtt olvas a család!

 
debrecen_01.jpg
debrecen_02.jpg
debrecen_03.jpg

Pécsi Pagony

Itt találsz minket:

7621 Pécs Széchenyi tér 2.
Telefon: (30) 414 1754
E-mail: pecsi@pagony.hu
Facebook: http://www.facebook.com/pecsipagony
Instagram: https://www.instagram.com/pecsipagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-15:00

Rólunk:

A 2017 szeptemberében nyílt Pécsi Pagony a Pagony-hálózat 6. boltja. A székesfehérvári és a debreceni után a harmadik vidéki bolt Pécs frekventált helyén, a Széchenyi tér 2. alatt nyílt.

Judit és Zoli régi vágya teljesült a családi vállalkozásként indított könyvesbolt indításával::

“Régóta szerettünk volna valamilyen gyerekeknek szóló vállalkozást indítani Pécsett, sok ötletünk volt, de valahogy nem állt össze a kép. Amikor egyik este szembejött velünk a Pagony hirdetése, hogy partnert keresnek, hirtelen belénk csapott a felismerés, hogy ez lehet az, ami keretet ad a szárnyaló terveinknek. A Pagony kiadót már ismertük a gyerekeink révén, sok könyvüket olvastuk, és azt is tudtuk, hogy a Pagony könyvesboltok atmoszférája pontosan olyan, amit mi is szeretnénk átadni az itteni gyerekeknek.”

A Pécsi Pagonyban a hétköznapokon folyamatosan találtok olyan programot, amin kisgyerekkel tudtok részt venni, legyen szó alkotásról, játékról, zenés foglalkozásról.

Óriási büszkeség, hogy A 2017-es Made in Pécs díjat a Pécsi Pagony nyerte Kultúra junior kategóriában. A Made in Pécs magazin évente több kategóriában Made in Pécs-díjra jelöl értékes és fontos helyi kezdeményezéseket.

 
pecsipagony_03_credit_kolcseysara_.jpg
pecsipagony_01_credit_kolcseysara_.jpg
pecsipagony_02_credit_kolcseysara_.jpg
pecsipagony01.jpg
pecsipagony03.jpg
pecsipagony02.jpg

Óbudai Pagony

Itt találsz minket:

1036 Budapest Bécsi út 38-44.
Telefon: +36 1 200 3853
E-mail: obudai@pagony.hu

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-19:00
Szo: 10:00-18:00

Rólunk:

2017. novemberében nyílt meg Pagony-bolthálózat 8. tagja, az Óbudai Pagony. Így már nemcsak a dél-budai részen, a Bartók Béla úton, hanem Buda északi részén, a 2. és a 3. kerület találkozásánál is találtok Pagonyt! A boltot a Kolosy tértől egy percre lévő Buda Entertainmaint & Gastro épületében, a Csodák Palotája tőszomszédságában keressétek. A falakat ezúttal is Gévai Csilla illusztrátor munkái díszítik. Célunk, hogy te képben legyél, mit érdemes olvasnotok, é, hogy a gyerekek játékosan ismerjék és szeressék meg a könyveket. Ahogy a többi Pagonyban is, A Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálod nálunk. Ha gyerekekkel jössz, amíg válogatsz, a gyerekek a nekik kialakított játszósarokban tölthetik az időt, így te is alaposan körül tudsz nézni, lesz lehetőség megtalálni, amit keresel, ebben segítenek neked felkészült eladóink, akikhez bátran fordulhatsz bármilyen kérdéssel, kéréssel.

dsc_1506.jpg
dsc_1520.jpg
dsc_1540.jpg
dsc_1513.jpg

Zuglói Pagony

Itt találsz minket:

1145 Budapest Erzsébet királyné útja 20.
Telefon: +36 1 614 5190
E-mail: zugloi@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/zugloipagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-19:00
Szo: 10:00-14:00

Rólunk:

2017. novemberében nyílt meg a Pagony-bolthálózat 7. tagja, a Zuglói Pagony. A legújabb boltot Zugló egy kifejezetten jól megközelíthető, mégis nyugalmas környékén nyitottuk, az Erzsébet királyné útja 20. szám alatt, Herminamező szívében. A falakat ezúttal is Gévai Csilla illusztrátor munkái díszítik.

A Zuglói Pagonyban hétfőtől szombatig várunk titeket, gyertek be hozzánk, nézzetek körbe, hozzátok a gyerekeket is! Amíg válogatsz, a gyerekek a nekik kialakított játszósarokban tölthetik az időt, így te is alaposan körül tudsz nézni, lesz lehetőség megtalálni, amit keresel, ebben segítenek neked felkészült eladóink, akikhez bátran fordulhatsz bármilyen kérdéssel, kéréssel.

Széles könyvválasztékkal, minőségi játékkínálattal és hozzáértő kiszolgálással várunk, 7000 könyv és 3000 játék közül segítünk megtalálni, amit keresel. Célunk, hogy te képben legyél, mit érdemes olvasnotok, és hogy a gyerekek játékosan ismerjék és szeressék meg a könyveket. Ahogy a többi Pagonyban is, A Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálod nálunk.

A bolt alatt található helyiségben változatos gyerekprogramokkal várunk, kövesd a Facebook-oldalunkat, hogy mindig értesülj friss híreinkről!

zugloi_01.jpg
zuglo_02.jpg
zuglo_03.jpg
dsc_5841.jpg
zuglo_01.jpg

Győri Pagony

Itt találsz minket:

9022 Győr Batthyány tér 4.
Telefon: +36 70 422 9345
E-mail: gyori@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyoripagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 09:00-18:00
Szo: 09:00-14:00

Rólunk:

2018. októberében nyitotta meg Berg Judit író a Pagony bolthálózatának legújabb tagját, a Győri Pagonyt. A könyv- és játékbolt Győr belvárosához közel, a Batthyány tér 4. szám alatt található, a csodálatosan szép fás park kevésbé forgalmas oldalán. A falakat ezúttal is Gévai Csilla illusztrátor munkái díszítik.

A Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálod nálunk. Ha gyerekekkel jössz, amíg válogatsz, a gyerekek a nekik kialakított játszósarokban tölthetik az időt, így te is alaposan körül tudsz nézni, lesz lehetőség megtalálni, amit keresel, válassz 7000 könyvből és több mint 3000 játék közül!

A Győri Pagonyban programokkal is készülünk, kövesd a Facebook-oldalunkat, hogy mindig értesülj friss híreinkről! Hétfőtől szombatig szeretettel várunk.

img_7781_webre.jpg
img_7780_webre.jpg
img_7777_webre.jpg
gyoripagony_01.jpg
gyoripagony_02.jpg
gyoripagony_03.jpg

Soproni Pagony

Itt találsz minket:

9400 Sopron Füredi sétány 9.
Telefon: (70) 297 4807
E-mail: soproni@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/SoproniPagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-16:00

Rólunk:

2019. márciusának végén nyílt meg a Pagony bolthálózatának 9. tagja, a Soproni Pagony.


Kecskeméti Pagony

Itt találsz minket:

6000 Kecskemét Szabadság tér 2.
Telefon: (70) 290 2820
E-mail: kecskemeti@pagony.hu

Így vagyunk nyitva:

Rólunk:


Tabán Pagony

Itt találsz minket:

1013 Budapest Krisztina tér 7.
Telefon: 70/884-2823
E-mail: taban@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/tabanpagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-19:00
Szo: 10:00-18:00

Rólunk:

Már az I. kerületben, Krisztinavárosban is találtok Pagonyt!
2020. júniusában átvettük a Krisztina téri Anno Meseboltot. Ismertük, szerettük az Annót. Úgy gondoljuk, hogy nagyon hasonló a szemléletünk: fontos, hogy egy mesés hely legyen a bolt, ahová be lehet csak úgy is jönni, játszani, beszélgetni. Hogy válogatott könyvek és játékok várjanak titeket. Hogy akik a boltban várnak titeket, jól ismerjék az összes terméket. Hogy bátran kérdezhessetek és megtaláljátok együtt, amire szükségetek van.
Ezúton is köszönjük az Anno mesebolt minden kollégájának, hogy egy ilyen fantasztikus helyet vittek hosszú-hosszú évekig, és ígérjük, hogy mi is hasonlóképp visszük tovább, vigyázunk erre a gyönyörű ékszerdobozra a Krisztina téren. Szeretettel várunk titeket legújabb boltunkban, ahol a Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálod. Különös gonddal válogatjuk a játékokat is minden korosztálynak, hogy neked minél könnyebb legyen megtalálni azokat a játékokat, amikre igazán szükséged van! Célunk, hogy te is tudd, mit érdemes olvasnotok, és hogy a gyerekek játékosan ismerjék és szeressék meg a könyveket. Ebben segítenek neked felkészült eladóink, akikhez bátran fordulhatsz bármilyen kérdéssel, kéréssel. Mi olyan hely vagyunk, ahol leveheted a kabátod, pelenkázhatod a babát, bármikor kérhetsz egy pohár vizet, üldögélhetsz, olvasgathatsz és kutyával is bejöhetsz! Hamarosan programokkal is készülünk nektek.

taban_01.jpg
taban_02.jpg
taban_03.jpg
taban_crew.jpg