Programjaink

A Pagony külsős programjai:

Pozsonyi Piknik: 2014. szeptember 6. szombat

Őszi PagonyFeszt: 2014. október 11. szombat - PIM - Program hamarosan!

A Pozsonyi úti boltban újra indulnak a programok!

A Pozsonyi Pagony állandó programjai

BABAJÁTSZÓ - Ringatók, jártatók, toppantgatók, cirógatók, dúdolók, altatók babáknak - játékok a legapróbbaknak  mamával, papával ének és mondóka tanítással, Környei Alice vezetésével keddenként 10:30-tól.

Rajzolás és kézműveskedés ovisoknak és kisiskolásoknak Gévai Csilla illusztrátorral minden szerdán 17.00-18:00-ig.

Témák: állatok rajzolása, kalandozás az őszi erdőn-mezőn, mesélős házrajzolás fura lakókkal, játék a hulló levelekkel.

Első foglalkozás: szeptember 10: Beköszöntő őszköszöntő

Sakkozás nagyovisoknak és kisiskolásoknak a Pepita Kódex sakk-könyv alkotóival minden csütörtökön 17:00-tól.

Diavetítés Győri Blankával minden pénteken 17:00-tól! Diázni azokat a gyerekeket hozzátok, akik otthon már figyelmesen meg tudnak hallgatni körülbelül 15 percnyi mesét. A diázás körülbelül egy óra, bármikor jöhettek, mehettek, de mese közben, a többiek nyugodt mesehallgatását tisztelendő, nem nagyon jó kiabálni és ugra-bugrálni. Várunk titeket a kedvenc programotokra.

Téma: 

Szeptember 12. - Kezdjük a régi kedvencekkel! Bogyó és Babóca, Maszat, Laci és az oroszlán, Harcsabajusz kapitány, Csipkerózsika

Szeptember 19. - Itt vannak az új diafilmek! Az álomgubók (Both Gabi), A hófoltmese (Lackfi János), Nagypapa születésnapja (Bartos Erika), Raptormese (Várszegi Adél), Kuruttyoló békakirály (Tarján Vera)

Szeptember 26. - Benedek Elek 155 éves lenne - A Világszép Nádszálkisasszony, A papucsszaggató királykisasszonyok, A só, A kisgömböc