Program
age_group
7-12 éveseknek
kicsibacsi.png

Színház a Dióban - Színjátszó tábor Dániel András mesehőseivel

Találkoztál már furcsa lényekkel? Szoktál gondolkozni azon, hogyan nézhet ki az, akiről olvastál? Hallottál már a Használaton kívüli sárkányról? Ha nem, de kíváncsi lennél rá és szívesen megismerkednél vele, vagy a Mindenevő medvével, az Engesztelh...
Bartók Pagony

program részletei

Találkoztál már furcsa lényekkel? Szoktál gondolkozni azon, hogyan nézhet ki az, akiről olvastál? Hallottál már a Használaton kívüli sárkányról?
Ha nem, de kíváncsi lennél rá és szívesen megismerkednél vele, vagy a Mindenevő medvével, az Engesztelhetetlen kislánnyal, esetleg az Álruhás betörővel, akkor várunk színházi mesetáborunkba, ahol azt is megtudhatod, hogy milyen lehet egy dióban az élet. Hisz a világ nagy, és tele van kalandokkal!
A táborban a gyerekek valóra válthatják “képzeletbeli kalandjaikat” Dániel András mesefiguráinak segítségével. Közösen alkotjuk meg a saját történetünket színházi játékok és kézműves foglalkozások keretében.
A tábor utolsó napján pedig bemutató!

Táborvezetők: Gyulay Eszter (dramaturg), Jankovics Anna (színművész), Soltész Bözse (színművész)


Ár: 65.000 Ft (előleg: 20.000 Ft - A vásárlás még csak a helyet biztosítja a táborra, nem a tábor teljes összege! A fennmaradó összeget a tábor előtt lesz lehetőség teljesíteni online bankkártyás fizetéssel, amiről fizetési linket küldünk. A tábor előtti héten minden résztvevővel felvesszük a kapcsolatot e-mailben. Lemondás esetén az előleg visszatérítésére a tábor előtt maximum 10 nappal van lehetőség!)

Ha betelt a tábor, de jelentkezni szeretnél várólistára, írj a program@pagony.hu e-mail címre.

A táborok alatt elfogyasztott uzsonnát a CSINTA snack támogatja.

Loading...

Sütihasználati beállítások