Nem olvastam még a Ruminit. Probléma ez?

Egyáltalán nem probléma, hiszen a kalandszoba feladatai a Rumini-regények ismerete nélkül is nagy élvezettel teljesíthetők. (Utána meg úgyis el akarod majd olvasni az összes kötetet…)

Milyen korosztálynak ajánlott a kalandszoba?

A kalandszobát 8 éves kortól javasoljuk. 10 éves kor betöltését követően felnőtt kíséret nélkül is használható, 10 éves kor alatt csak szülői kísérettel és felügyelettel vehető igénybe. A Rumini kalandszobát bárki kipróbálhatja! Várunk kicsiket és nagyokat, családokat, baráti társaságokat és játékos felnőtteket!

Gyerekek hány éves kortól mehetnek be egyedül?

A kalandszoba 10 éves kor fölött felnőtt kíséret nélkül is használható.

Hányan érdemes játszani?

A játékot legalább 3 főnek ajánljuk. Egy pályán maximum 7 fő játszhat. A 2 pályán összesen 14 fő.

Mennyi idő alatt teljesíthető egy pálya?

Ez leginkább csak tőled függ! Összesen 45 perc áll rendelkezésedre, ha nem tudod ennyi idő alatt befejezni, sajnos akkor is ki kell jönnöd.

Mehetek-e egy alkalommal két pályán?

Ha szeretnél, miért ne? Ebben az esetben két egymást követő időpontot foglalj magadnak.

Meddig mondhatom le az általam foglalt pályát?

Ha a regisztrált időpontod előtt 1 héttel e-mailben jelzed, hogy mégsem tudtok eljönni, akkor visszatérítjük neked a foglalásod árát.

7 napon belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban pénzt visszaadni. Ez esetben átadhatod másnak az időpontodat, de ezt mindenképpen jelezd nekünk e-mailben: kalandszoba@pagony.hu

Milyen szabályokat kell betartanom a kalandszobában?

Szabályzat.

Mikorra érkezzek?

A gördülékeny kezdés érdekében és a többiek miatt kérünk, hogy a kezdés előtt legalább 15 perccel mindenképpen érkezz meg a Bartók Pagonyba, jelentkezz be a pénztárnál, hogy legyen időd kényelmesen lerakni a kabátot, és ráhangolódni a kalandokra. Ha a regisztrált kezdési időponthoz képest 5 percnél többet késel, akkor sajnos nincs lehetőséged elkezdeni a játékot…

Hol parkoljak?

A Bartók Béla úton ingyen tudsz parkolni, a környező mellékutcák viszont fizetősek! A Kemenes utcában találsz egy parkolóudvart, itt 1 órán át ingyenesen parkolhatsz, csak ne felejtsd el lepecsételtetni a parkolócéduládat a Pagonyban!

Mit tegyek, ha ott vagyok?

Gyere be a Bartók Pagonyba, és a könyvesbolt pénztáránál jelentkezz, ott eligazítanak, hogy merre menj tovább. Ha van még időd, nézz körül a boltban, vagy látogasd meg a Pagony Cafét!

Szülő vagyok, hol várakozzak, míg a gyerekek szabadulnak?

A boltban és a bolt kávézójában lehet várakozni.

Fotózhatok a kalandszobában?

A kalandszoba területén nem szabad fotózni. A játék végén egy varázstükörrel készíthettek magatokról képet, amit aztán el tudtok küldeni magatoknak e-mailben.

Bevihetek ételt/italt?

A kalandszoba területén tilos ételt és italt fogyasztani.

Milyen ruhában jöjjek?

Bármilyen hétköznapi öltözékben jöhetsz, de azt javasoljuk, hogy kényelmes ruházatban érkezz. A cipőt nem kell levenni a játékhoz.

Van ruhatár, hová tudom letenni a kabátomat/táskámat?

Ruhatár használata kötelező és ingyenes. Fogasokra és szekrényekbe pakolhatod a cuccaidat. A szekrényekben és fogasokon elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Akadálymentesített a kalandszoba?

A kalandszoba sajnos nem akadálymentesített.

picture

Nem találtál választ a kérdésedre?
Kérdezz minket!

Sütihasználati beállítások