Kedves Kolléga!


Köszönjük, hogy elhozod osztályodat erre a rendhagyó alkalomra!


A kalandszobát 2. osztálytól felfelé ajánljuk, hogy a gyerekek egy rendhagyó irodalomóra keretén belül, játékosan ismerjék meg Rumini kalandjait.


A program két részből áll, és ennek megfelelően az osztályt is két részre osztjuk a helyszínen + a kalandszobáknál még 2 csoportot kell alkotni, mivel 2 pályán tudnak játszani a gyerekek. A kalandszobában a 2-2 pályán, max. 7-7 fő tud játszani. Legalább a egyik csapat mellé szeretnénk kérni egy kísérőtanárt!


Míg az egyik csoport a kalandszobát fedezi fel, addig a másik csoport egy rendhagyó irodalomórán vesz részt, melynek keretében a Rumini regények szövegét dolgozzák fel játékos formában. Ehhez nem feltétlenül szükséges a könyv(ek) ismerete.


A foglalkozás megtartásához segítségül saját óravázlatokat is készítettünk. Amennyiben szeretnéd megkapni ezeket, írj a program@pagony.hu e-mail-címre legalább egy héttel a megtartandó foglalkozás előtt, hogy szakszerűen segíthessünk.


Csoportod ismeretében te tudod kiválasztani, hogy melyik óraterv lenne a legizgalmasabb diákjaid számára ( A három féle óravázlat típusa: Mindenki ismeri Rumini történetét, senki sem ismeri vagy csak az osztály fele). Az egy-egy feladathoz szükséges segédanyagokat, feladatlapokat, írószereket mi biztosítjuk.


A rendhagyó irodalomórát a kísérőtanár tarthatja meg a vázlat alapján. Egyszerű, játékos feladatokról van szó, így szinte bárki meg tudja tartani. Volt már több pedagógus, aki nem szeretett volna rendhagyó irodalomórát, ebben az esetben lehet saját feladatokat is hozni és mi is tudunk adni társasjátékokat.

A program időtartama kb. 1,5-2 óra, attól függően, hogy a csapatok milyen gyorsan jutnak ki.


Reméljük, sikerül összekötnünk ezen alkalomból a „kalandost a hasznossal”!


A rendhagyó irodalomóra ára egy osztálynak: 25 főig 39.000 Ft, minden további plusz fő 1.500 Ft/fő, amit online bankkártyás fizetéssel tudtok rendezni.


Időpont foglalás, az "Iskoláknak" fül alatt:

Foglalás

Sütihasználati beállítások