Kedves kolléga!

Köszönjük, hogy elhozod osztályodat erre a rendhagyó alkalomra!

A kalandszobát 2. osztálytól felfelé ajánljuk, hogy a gyerekek egy rendhagyó irodalomóra keretén belül, játékosan ismerjék meg Rumini kalandjait.

A program két részből áll, és ennek megfelelően az osztályt is két részre osztjuk a helyszínen.

Míg az egyik csoport a kalandszobát fedezi fel, addig a másik csoport egy rendhagyó irodalomórán vesz részt, melynek keretében a Rumini regények szövegét dolgozzák fel játékos formában. Ehhez nem feltétlenül szükséges a könyv(ek) ismerete.

A foglalkozás megtartásához segítségül saját óravázlatokat is készítettünk. Amennyiben szeretnéd megkapni ezeket, írj a lent megtalálható e-mail-címre legalább egy héttel a megtartandó foglalkozás előtt, hogy szakszerűen segíthessünk.

Csoportod ismeretében te tudod kiválasztani, hogy melyik óraterv lenne a legizgalmasabb diákjaid számára. Az egy-egy feladathoz szükséges segédanyagokat, feladatlapokat, írószereket mi biztosítjuk, és ha úgy gondolod, „megoldókulcsot” is mellékelünk a kérdésekhez.

A rendhagyó irodalomórát a kísérőtanár tarthatja meg a vázlat alapján. Egyszerű, játékos feladatokról van szó, így szinte bárki meg tudja tartani. A rendhagyó irodalomóra helyett társasokat is fel tudunk ajánlani az idő eltöltésére. A lényeg, hogy az osztály azon fele, amelyik éppen nem a kalandszobában játszik, le legyen kötve.

Reméljük, sikerül összekötnünk ezen alkalomból a „kalandost a hasznossal”!

A rendhagyó irodalomóra ára egy osztálynak: 28 főig 30.000 Ft, 28 fő felett 1000 Ft/fő.

Az időpont egyeztetéssel kapcsolatban keress minket az alábbi email címen: kalandszoba@pagony.hu.