Hétvégente, szombaton és vasárnap két idősávban tartunk szülinapokat: 10:00-13:00 (játék a kalandszobában 11:00-től) és 14:00-17:00 (játék a kalandszobában 15:00-től). A szülinapokra nem az oldalon kell foglalni időpontot, hanem e-mailben: kalandszoba@pagony.hu

A Rumini kalandszobát 8 éves kortól ajánljuk, a szülinapi foglalkozáson maximum 14 fő vehet részt (2 csapatra bontjuk az ünneplő gyerekeket és egyszerre 2 pályán játszanak).

A szülinap menete: Az 1 órás érkezés-gyülekezést követi a körülbelül 45 perces játék a kalandszobában (a játék hossza függ attól is, hogy a gyerekek milyen gyorsan jutnak ki), majd a végén kb. 1 óra marad a tortázásra, ajándékozásra. A szülinap ideje alatt egy különtermet biztosítunk a szülinaposoknak, ahol a játék idején kívül tartózkodhatnak. A különterembe társasokat és kártya játékokat készítünk be a gyerekeknek.

A szülinapra tányérokat, poharakat, szalvétát, terítőt, szörpöt biztosítunk, valamint a kalandszobában való játékhoz 2 animátor áll rendelkezésre, akik végig kísérik a gyerekeket a pályákon. A gyülekező és a tortázós részen az animátorok már nem vesznek részt, csak a termet biztosítjuk. Amit nektek kell hozni: rágcsálnivaló és torta. Ár: 44.500 Ft.

E-mail: kalandszoba@pagony.hu