POFÁNKA ÉS LEBEGÉNYI LEBÉD, A KALAPREPÜLŐ-PILÓTA

Dániel András kufli meséi minden ovist, kisiskolást elvarázsolnak, és a szüleik körében is hatalmas népszerűségnek örvendenek. A kuflik kis univerzuma, az elhagyatott rét nekünk is az egyik kedvenc helyünk a Pagonyban, és nagyon szeretjük újabb és újabb játékokkal kitágítani a határait.

Most már nemcsak mese és társas, de egy közös, várostörténeti kalandséta keretében is együtt lehettek Zödönnel, Béla bával, Hildával, Titusszal, Valérral és Pofánkával. No meg persze Fityirccel! Ugyanis az elhagyatott rét itt van – itt, körülöttünk! És éppen most tévedt el rajta Lebegényi Lebéd, kalaprepülő-pilóta. Nemhogy eltévedt, de el is vesztette a repülőjét. Valaki bizonyára kölcsönvette... Minden kufli segítségére szükség lesz, hogy kövessük a repülő nyomait, és megtaláljuk, ki és hova rejtette.

A házak falán, az ajtókon, az udvarokban számtalan apró jel van, ami mellett nap mint nap elmegyünk az óvodába, iskolába sietve – most azonban álljunk meg, és figyeljük meg őket! Mert titkos jelentésük van... persze a gyerekeknek ezt nem is kell mondanunk. Ők mindig is sejtették! Hát most eljött az ő idejük! Ne siessünk! Merüljünk el a játékos feladatokba, nyitogassuk a kuflik zsebtarisznyáit, járjuk be a Pagony környékét!

A mesés-játékos sétát a felnőttek és nagyobb gyerekek örömére egy várostörténeti kisokos is kiegészíti. Mert a valóság is (majdnem) olyan érdekes, mint a mese.
kufli_seta_logo.png


Fontosabb tudnivalók:

Indulási és érkezési pont: Játékház Pagony (1137 Budapest, Pozsonyi út 36.)

A sétán kísérő nélkül kell végig mennetek, mi csak a kellékeket biztosítjuk!

Ajánlott korosztály: 5-12 év

Táv: kb. 0,8 km

Vizet és rágcsálnivalót hozzatok magatokkal!

A séta kültéri program, ennek megfelelően öltözzetek, kényelmes cipő viselése ajánlott.

Javasoljuk, hogy ha van rá mód, két felnőtt legyen a csapatban. Sok az eszköz a játékban és könnyebben teljesíthetőek a feladatok így.

HIDEGEBB NAPOKON ÖLTÖZZETEK MELEGEN ÉS HOZZATOK KESZTYŰT!

<<
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
>>

Sütihasználati beállítások