Mi is az a kalandséta?


Kedvenc pagonyos íróitok meséire épülő, játékos, nyomozós feladványokból álló városi séta, ahol Budapest csodaszép részein kalandozhattok, sok-sok olyan apró részletet felfedezve, ami egy sietős hétköznapon biztosan nem tűnne fel.

A kalandséták minden esetben a Pagony boltjaiból indulnak, itt kapjátok meg a küldetést, amely minden esetben valamelyik kedvenc könyvetekhez tartozik: elsőként Berg Judit és Kertész Erzsi közös regényéből, A négy madár titkából és Dániel András nem kifli, se nem kukac kuflijainak kalandjaiból csináltunk nektek izgalmas kirándulásokat Budapest ismerős helyszínein, a Pozsonyi út és a Gellért tér környékén.

Sőt a kalandsétához adott felszerelés mellé még egy izgalmas várostörténeti ismeretterjesztő füzetet is kaptok majd, amit a séta végén hazavihettek!

A történet és az útvonal végig leköti majd a család minden tagját, kicsit és nagyot egyaránt, igazi szuper családi kikapcsolódás kikapcsolódásban lesz részetek!

Ki a szabadba!

Nincs is annál szuperebb, mint felkerekedni és a szabad levegőn szervezni programot! 2020-ban rengeteg időt töltötünk mi, felnőttek és a gyerekek is számítógép előtt. De jön a tavasz, és lassan, óvatosan újra kinyílik a világ. Használjátok ki a biztonságos családi szórakozás lehetőségét, és csináljatok most valami egészen újat és emlékezeteset! Ehhez a kalandhoz nem kell se hétmérföldes csizma, se órákig tartó utazás, se hatalmas hátizsákok mindenféle felszereléssel, csak ti!

Minden kelléket, amire szükségetek lehet a játék során, fertőtenítve biztosítunk számotokra, ezeket a séta kezdetekor a könyvesboltban tudjátok átvenni. Ha szeretnétek, a kulacsaitokat is fel tudjátok tölteni vízzel. Amennyiben az időjárás nem kedvez a sétának, akkor sem kell megijednetek, ebben az esetben természetesen egyeztetünk egy másik időpontot.

A jelenlegi helyzetben pedig különösen fontos, hogy szabadtéri programokat tudjunk csinálni, hiszen zárt téri játszóházak, mozi- vagy színházelőadások most kevésbé jönnek szóba. Tökéletes alternatíva ez az interaktív élmény, ahol belecsöppenhettek a mesébe, mégis végig biztonságban vagytok a szabad levegőn.

Foglalj időpontot itt!

Kirándulj felhőtlenül Budapest legszebb helyszínein!

Mivel a csapatok önállóan mozognak, nem kell alkalmazkodnotok senkihez. A saját tempótokban, függetlenül haladhattok a feladványokkal, senki sem fog siettetni titeket, lesz időtök bóklászni a Bartók Pagonyból indulva Buda dimbes-dombos utcáin, és Újlipótvárosban, a Pagony Játékház és Pozsonyi Pagony, valamint a Szent István Park környékén.

Ráadásul a kalandsétákat úgy találtuk ki, hogy ne legyen túlságosan kimerítő a kisebbek számára sem: egy rövidebb útszakaszt fogtok bejárni a játék során, a közelben játszóterekkel és kávézókkal, ahol megpihenhettek egy kicsit. De a könyvesbolthoz is hamar vissza tudtok érni, itt természetesen találtok mosdót, pelenkázót.

Nagyon egyszerű eljutni hozzánk

A kalandséták mindegyike a Pagony boltjaiból indul, és ott is ér véget, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkeztek hozzánk, sok-sok lehetőségetek van megközelíteni a helyszínt.

Foglalj időpontot egy pillanat alatt!

Az időpontfoglalás kizárólag online történik, így ez is nagyon kényelmesen és pár perc alatt kivitelezhető. Amikor megérkeztek az üzletbe, már ezzel sem kell bajlódni, indulhat is a kalandséta.

Egy igazi offline családi élmény

A kalandséta kicsiknek és a nagyoknak egyaránt tartogat sok-sok izgalmas élményt: a nyomozásban a család minden tagja részt tud venni. Egy igazi közös kaland, ahol csapatmunkával oldjátok meg a feladványokat, miközben csomó dolgot megtudhattok egymásról.

Annak érdekében, hogy minden résztvevő számára teljes legyen az élmény, a csoportok létszáma 2-8 fős lehet.

Játékos ismeretszerzés

Gyakran felmerül, hogy szükséges-e ismerni a játékhoz azokat a meséket, amikre a kalandséták épülnek. A válasz az, hogy nem, természetesen nem szükséges. A kalandséta mindenki számára egyformán izgalmas és teljesíthető. A mesék szereplőit és szerzőit ismerheted korábbról is, de a történetek mindenki számára újak lesznek!

Emellett sok-sok új infóval, várostörténeti érdekességgel is gazdagodnak a gyerekek. Megismerkednek eddig talán ismeretlen városrészekkel, és megtanulják, hogy kalandozni nem csak távoli vidékeken lehet, hanem a lakóhelyünkön is.

A játéknak részét képezi a formák felismerése, a logikus gondolkodás, az alapos megfigyelés is, így aztán észrevétlenül fejleszt egy csomó fontos készséget is.

Kattints ide, és foglalj időpontot!


Pagony Kalandséta

www.kalandseta.hu

Sütihasználati beállítások