3x1 család

Majoros Nóra

3x1 család

Rubik Anna illusztrációival

Bolti ár: 1890Ft
Kedvezményes ár: 1607 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Móra Kiadó, 2012
64 oldal, 140x202 mm, Kemény borító  

Bruni vagyok, kilencéves, és mindenki nagyon furának néz. Ezt azért gondolom, mert ha valakinek a családomról mesélek, kikerekedik a szeme, és tátva marad a szája a csodálkozástól. Múltkor lerajzoltam a családtagjaimat, és három külön rajzlapra kerültek, nehogy összevesszenek

Ezt a könyvet 6-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Majoros Nóra
  Móra Kiadó
  2549 Ft (-15%)
  2999 Ft
  Királykisasszonyok kalandjai a pizskések birodalmában.
 • Majoros Nóra
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  Hrrgrrhú alaktalan, nyálkás és büdös. Még nem találkoztál vele? Pedig ott lakik a szobádban. Nem más ő, mint a te házi rémed.. Itt az ideje, hogy alaposabban megismerd Hrrgrrhút, aztán gondold át, hogy elüldözöd-e magadtól.
 • Majoros Nóra
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2294 Ft (-15%)
  2699 Ft
  Mi kell ahhoz, hogy útra keljünk egy galaxisban? Egy különc milliárdos (igazából csilliárdos), aki fejébe veszi, hogy a pénz helyett a jövőben égitesteket gyűjt. Valamint egy különleges űrhajó, melynek hajtóművét sokáig senki sem képes működésre bírni

A sorozatról

Régi-új sorozat a Móra kiadótól! A kisiskolások olvasástanulását segítő, könnyen kibetűzhető, színes rajzokkal teli sorozat nemcsak a klasszikus szerzők ismert műveit, hanem fiatal írók új könyveit tartalmazza. Az elsős-másodikos olvasni tanulóknak rövidebb, egyszerűbb nyelvezetű szövegek, a harmadikos-negyedikes már olvasók pedig hosszabb mondatokkal és történetekkel birkózhatnak. Könnyen olvasható nagy betűk, színes rajzok jellemzik a köteteket, hogy igazán élmény legyen az első olvasás.
 • Pozsár Edit
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Ha már tényleg tudsz olvasni, ezt a könyvet le sem fogod tenni! Kalózokról és az ő izgalmas tengeri utazásukról szól ez a könyv.
 • Rudyard Kipling
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  Nagybetűs, könnyű és izgalmas olvasmány!
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  1437 Ft (-15%)
  1690 Ft
  Tikitaki bácsi műhelyében egymás hegyén-hátán sorakoznak az órák. Van köztük díszes falióra, kakukkos és zenélőóra, ócska vekker.
 • Pálfy Julianna
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  Kópénak hívnak, tanyán élek. Jól érzem itt magam: semmiért a világon el nem cserélném a zajos udvart, a széles mezőket, a jó levegőt és barátaimat, a sokféle állatot.
 • Christine Nöstlinger
  Móra Kiadó
  1607 Ft (-15%)
  1890 Ft
  Faragó Fricit egyszer úgy fejbe kólintja egy focilabda, hogy elterül a pályán, és a fiúk kiközösítik.
 • Balázs Ágnes
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  Pulyka néni mást sem tesz reggeltől estig, csak pöröl, morog, szitkozódik és óbégat. Még a szomszéd gyerekekkel is haragban áll. Karácsonykor azonban minden megváltozik!
 • Christine Nöstlinger
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  Frici soha nem akkor betegszik meg, amikor szeretne. A suliban rossz fát tesz a tűzre, ám hiába dől ágynak az egész családja, ő nem kapja el a betegséget.
 • Zelk Zoltán
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  Kutya vagyok. Hároméves fekete tacskó. De nem olyan, mint a többiek, akiknek sárga mellényük és ugyanolyan színű papucsuk van: én koromfekete vagyok.

Cikkek

Patchwork családok gyerekszemmel

Majoros Nóra: 3*1 család, Prágai Tamás: Vadállatok a kabátzsebben

2012. június 21. - Hanna cimkék: jó könyv regény Ezt olvassuk most 

mA Móra Kiadó idén két elsőkötetes szerzővel (már ami a gyerekirodalmat illeti) jelentkezett a Könyvhétre. Mindkét kötet egyszerre szórakoztató, humoros, hétköznapi és mesés, gyerekszem és gyerekszáj. Kiváló olvasmány nyárra az önállóan olvasni kezdő 7-8 éveseknek, strandra, árnyékba, szobába, esőre. Nyáron úgyis végig olvasunk, nem kell az iskolára pazarolni a drága időt, nem igaz?