Fizetési módok

Webboltban leadott rendelésedet a következő módon tudod kifizetni:

Bankkártyás online fizetési rendszer

A bankkártyával való fizetés a K&H szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így a banki adataid garantáltan nem kerülnek illetéktelenek kezébe az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, hívd ügyfélszolgálatunkat.

A szolgáltató a megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat tárolja, azaz a kártyabirtokos vagy megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A szolgáltató a tranzakció során keletkezett egyéb más adatokkal nem rendelkezik.

khpos_cimke.png

Banki átutalás

Lehetőség van bankon keresztül, átutalással fizetni. Ezt netbankon keresztül vagy a szabvány átutalási megbízással teheted meg. Mindkét esetben a számlaszám és a megerősítő e-mailben kapott vásárlási kód pontos kitöltésére kell odafigyelned. A banki átutalás átfutási ideje 1-3 munkanap banktól függően, ezért az átutalt összeg jóváírásáról külön e-mailben értesítünk, majd ezt követően postázzuk a rendelésedet.

Számlaszámunk: Pozsonyi Pagony Kft., K&H Bank 10402166-50526666-67551020

Felhívjuk figyelmed, hogy ha a vásárlás megerősítésétől számított 8 napon belül nem érkezik meg az átutalásod, vásárlási szándékodat semmisnek kell tekintenünk.

Utánvét

Ha az áru átvételekor kívánsz fizetni, az utánvét megoldást javasoljuk. Ebben az esetben a futárnak kell fizetned készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvét költségei a vásárlót terhelik.

Felhívjuk a figyelmed, hogy csak házhozszállítás esetén van lehetőséged utánvétes fizetési módot választani.

Kuponok

Különböző akcióinkkal, játékainkkal lehetőséged van elektronikus kuponokat szerezni, amelyek százalékos kedvezményre vagy egy adott összegre szólnak.

A kuponok adott időintervallumban használhatók fel, ezen időkorlátokon kívül a kuponokat elfogadni nem tudjuk.