Fizetési módok

Webboltban leadott rendelésedet a következő módon tudod kifizetni:

Bankkártyás online fizetési rendszer

A bankkártyával való fizetés a K&H szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így a banki adataid garantáltan nem kerülnek illetéktelenek kezébe az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, hívd ügyfélszolgálatunkat.

A szolgáltató a megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat tárolja, azaz a kártyabirtokos vagy megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A szolgáltató a tranzakció során keletkezett egyéb más adatokkal nem rendelkezik.

khpos_cimke.png

Banki átutalás

Lehetőség van bankon keresztül, átutalással fizetni. Ezt netbankon keresztül vagy a szabvány átutalási megbízással teheted meg. Mindkét esetben a számlaszám és a megerősítő e-mailben kapott vásárlási kód pontos kitöltésére kell odafigyelned. A banki átutalás átfutási ideje 1-3 munkanap banktól függően, ezért az átutalt összeg jóváírásáról külön e-mailben értesítünk, majd ezt követően postázzuk a rendelésedet.

Számlaszámunk: Pozsonyi Pagony Kft., K&H Bank 10402166-50526666-67551020

Felhívjuk figyelmed, hogy ha a vásárlás megerősítésétől számított 8 napon belül nem érkezik meg az átutalásod, vásárlási szándékodat semmisnek kell tekintenünk.

Utánvét

Ha az áru átvételekor kívánsz fizetni, az utánvét megoldást javasoljuk. Ebben az esetben a futárnak kell fizetned készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvét költségei a vásárlót terhelik.

Felhívjuk a figyelmed, hogy csak házhozszállítás esetén van lehetőséged utánvétes fizetési módot választani.

Kuponok

Különböző akcióinkkal, játékainkkal lehetőséged van elektronikus kuponokat szerezni, amelyek százalékos kedvezményre vagy egy adott összegre szólnak.

A kuponok adott időintervallumban használhatók fel, ezen időkorlátokon kívül a kuponokat elfogadni nem tudjuk.

Pagony vásárlási utalvány

A vásárlási utalvány kizárólag a Pagony webáruházban és a Pagony boltjaiban használható fel bármilyen termékre, egy összegben.

A vásárlási utalvány és a rajta szereplő azonosító kód a vásárlástól számított 1 évig érvényes, ezt követően az utalvány és a kártyán szereplő összeg felhasználása nem lehetséges. A fel nem használt összeg visszatérítésére, az érvényességi idő meghosszabbítására nincs mód.

A vásárlási utalvány készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik utalvány vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód. A felhasználása csak egy összegben, egy alkalommal lehetséges, a fel nem használt összegrész elvész.

Ha a választott termék vagy termékek ára meghaladja az utalványon feltüntetett összeget, a fennmaradó részt másik utalvány felhasználásával, a rendelés végén bankkártyával, vagy átvételkor utánvétes fizetéssel, illetve bankkártyával egyenlítheted ki. Bolti felhasználás esetén pedig bankkártyával vagy készpénzzel egészítheted ki.

Az utalványt a weboldal Kosár menüpontjában található Kuponbeváltás mezőbe beírt kóddal használhatod fel az Érvényesítés gomb megnyomását követően. Külföldre történő rendelés esetén az esetleges utalványösszeg feletti rész kizárólag bankkártyával egyenlíthető ki.

Kérjük, gondosan őrizd az utalvány azonosító kódját, mert az illetéktelen felhasználásból fakadó kárért felelősséget a pagony.hu nem vállal.

Az utalvány érvényességi ideje meg nem hosszabbítható és visszavásárlására sincs lehetőség.

A rendelés véglegesítését vagy a bolti vásárlást követően nincs mód az utalványon szereplő összeg utólagos beszámítására.

Amennyiben a vásárló a vásárlás során meggondolja magát, visszavonhatja a korábban beírt azonosító kódot a rendelés véglegesítése előtt.

Az utalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány értékét hordozó kód a birtokában van, az utalvány bárkire szabadon átruházható. A Pagony a kiküldést követően az utalvány tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

A Pagony nem vállal felelősséget a vásárlási utalvány, illetve az utalványértéket hordozó kód elvesztéséért, törléséért vagy megsemmisüléséért, az utalványt pótolni nem tudjuk. Kérjük, az utalványkódot kezeld bizalmasan, tartsd biztonságos helyen! Az utalványt ne dobd ki, ne töröld addig, míg megrendelésedet kézhez nem vetted, hiszen a kártyára szükséged lehet esetleges reklamáció vagy elállás kezelése esetén.

Pagony vásárlási utalvány ajándékozása

A Pagony vásárlási utalvány online és boltban is megvásárolható, 5000 Ft-os, 10.000 Ft-os és 20.000 Ft-os változatban érhető el.

Online utalvány:

A megrendelésed leadásakor bankkártyával vagy átutalással fizetendő, csak elektronikus formában küldjük el neked.

A rendelés véglegesítését követően a virtuális utalványt tartalmazó levelet küldünk a címedre, amit továbbküldhetsz a megajándékozottnak vagy ki is nyomtathatod.

A Pagony boltjaiban és a webshopban is érvényesíthető.

Bolti utalvány

Csak a boltjainkban elérhető utalványok, amelyeket személyesen a boltjainkban vásárolhatsz meg, ezeknek az utalványoknak nincsen elektronikus változata.

A Pagony boltjaiban és a webshopban is érvényesíthető.

Sütihasználati beállítások