Szállítás

Szállítási módok

A webboltunkban feltüntetett 2-3 napos szállítási idő azon termékeinkre érvényes, amelyek készletünkön vannak. Arra az esetre, ha tényleges készletünk eltérne a nyilvántartástól (hibás, hiányzó termék stb.), a szállítási idő változtatásának jogát fenntartjuk. Ilyen esetben telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk. Ha a megrendelt termék nincs a készletünkön, a szállítás időpontját a megrendelt termék készletünkbe kerülése határozza meg.

A szállítási költségek a megrendelt termékek méretétől, súlyától és értékétől függnek.

A vásárlás során mindezek figyelembe vételével állapítjuk meg a lehető legolcsóbb szállítási költséget.

A szállítási költség

Személyes Futárszolgálat Pick-Pack Pont
0 - 3000 ingyenes 1090 Ft 790 Ft
3000 - 6000 ingyenes 890 Ft 590 Ft
6000 - ingyenes ingyenes ingyenes

Csomagodat így veheted át:

Futárszolgálat

Szerződéses partnerünkkel, a GLS futárszolgálattal visszük házhoz az általad megrendelt termékeket. Érdemes olyan címet megadni a szállításhoz, ahol napközben elérhető vagy.

Személyes átvétel

Rendelésedet személyesen is átveheted üzleteinkben. Felhívjuk a figyelmed, hogy bolti csomagátvétel esetében azonban csak bankkártyás előreutalásra van lehetőséged, tehát a rendelés feladásakor kell kifizetned a csomagot, előre.

Erre azért van szükség, mert a jelenlegi veszélyhelyzetben szeretnénk a minimálisra csökkenteni a fertőzés terjedésének a kockázatát, védeni téged és bolti dolgozóinkat is. Ezen kívül jelenleg meghatározott számú ember tartózkodhat a boltjainkban, és így pillanatok alatt oda tudjuk adni a csomagodat, hogy tényleg csak a szükséges legkevesebb időt kelljen ott eltöltened.

Bolti átvétel esetén ezért kezelési díjat és szállítási költséget nem számolunk fel.

Csomagodat a boltba érkezéstől számított 2 hétig őrizzük.

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pontok Magyarország közel 240 településén megtalálhatók már. A 800 Pick Pack Pont bármelyikében történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit. Vedd át csomagod a Relay, az Inmedio, a Playersroom és a Coop üzletekben, a MOL vagy az OMW töltőállomásokon.

Becsomagolt rendelésedet a kiválasztott üzletben a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül veheted át, fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával is.

Kattints ide, keresd meg a hozzád legközelebb eső Pick-Pack Pontot!

Részszállítás

Nincs lehetőség részrendelésre, minden rendelést külön kezelünk. Abban az esetben, ha webáruházunkban mégis több megrendelést adtál le 24 órán belül, kérjük, vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal egyeztetés céljából a +36 70 678-6421-as telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@pagony.hu e-mail-címen.

Cégünk dönthet úgy, hogy részszállítást teljesít, természetesen a vásárlóval való egyeztetés mellett. A részszállítás nem von magával többletköltséget a vásárló felé.

Külföldi szállítás

Mivel a szállítási és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak, külföldre történő szállítás esetén keresd fel vevőszolgálatunkat. Külföldre nem egységesek a szállítási díjak, illetve utánvétre is korlátozottan van csak lehetőség, ezért jelenleg csak egyedi megoldásokat tudunk kínálni.