Szállítás

Szállítási módok

A webboltunkban feltüntetett 2-3 napos szállítási idő azon termékeinkre érvényes, amelyek készletünkön vannak. Arra az esetre, ha tényleges készletünk eltérne a nyilvántartástól (hibás, hiányzó termék stb.), a szállítási idő változtatásának jogát fenntartjuk. Ilyen esetben telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk. Ha a megrendelt termék nincs a készletünkön, a szállítás időpontját a megrendelt termék készletünkbe kerülése határozza meg.

A szállítási költségek a megrendelt termékek méretétől, súlyától és értékétől függnek.

A vásárlás során mindezek figyelembe vételével állapítjuk meg a lehető legolcsóbb szállítási költséget.

A szállítási költség

2024. március 28-tól

Szállítási költségek:

Csomagérték Személyes Futárszolgálat Csomagpont MPL MPL Csomagpont
0-6000 ingyenes 1590 Ft 1290 Ft 1990 Ft 990 Ft
6001-10000 ingyenes 1190 Ft 990 Ft 1990 Ft 990 Ft
10001-14000 ingyenes 790 Ft 690 Ft 1990 Ft 990 Ft
14001- ingyenes ingyenes ingyenes 1990 990 Ft

Külföldi szállítás esetén minden esetben egyéni szállítási költséget számítunk fel.

Várható szállítási költség Európán belül: 8000-15000 Ft

Várható szállítási költség Európán kívül: egyeztetés alapján.

Csomagodat így veheted át:

Futárszolgálat

Szerződéses partnerünkkel, a GLS futárszolgálattal vagy az MPL-lel visszük házhoz az általad megrendelt termékeket. Érdemes olyan címet megadni a szállításhoz, ahol napközben elérhető vagy. Kérjük, a rendeléshez magyarországi telefonszámot adj meg! A GLS és az MPL nem tud külföldi telefonszámot elfogadni.

Személyes átvétel

Rendelésedet személyesen is átveheted üzleteinkben. Felhívjuk a figyelmed, hogy bolti csomagátvétel esetében azonban csak bankkártyás előreutalásra van lehetőséged, tehát a rendelés feladásakor kell kifizetned a csomagot, előre.

Erre azért van szükség, mert a jelenlegi veszélyhelyzetben szeretnénk a minimálisra csökkenteni a fertőzés terjedésének a kockázatát, védeni téged és bolti dolgozóinkat is. Ezen kívül jelenleg meghatározott számú ember tartózkodhat a boltjainkban, és így pillanatok alatt oda tudjuk adni a csomagodat, hogy tényleg csak a szükséges legkevesebb időt kelljen ott eltöltened.

Bolti átvétel esetén ezért kezelési díjat és szállítási költséget nem számolunk fel.

Csomagodat a boltba érkezéstől számított 2 hétig őrizzük.

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pontok Magyarország közel 240 településén megtalálhatók már. A 800 Pick Pack Pont bármelyikében történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit. Vedd át csomagod a Relay, az Inmedio, a Playersroom és a Coop üzletekben, a MOL vagy az OMW töltőállomásokon.

Becsomagolt rendelésedet a kiválasztott üzletben a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 5 munkanapon belül veheted át, fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával is.

Kérjük, a rendeléshez magyarországi telefonszámot adj meg! A Pick Pack Pont nem tud külföldi telefonszámot elfogadni.

GLS csomagpont

Országosan 400 településen több mint 1100 GLS CsomagPont vár, 5 munkanapon belül átveheted a rendelt csomagodat. Kérjük, a rendeléshez magyarországi telefonszámot adj meg! A GLS nem tud külföldi telefonszámot elfogadni.

MPL

Házhozszállítás a Magyar Postán keresztül. Kérjük, a rendeléshez magyarországi telefonszámot adj meg! A MPL nem tud külföldi telefonszámot elfogadni. Az MPL rendelések esetén hosszabb átfutási időre lehet számítani. A Posta a küldeményt a címhelyen egy alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén az értesítőben szereplő postán átvehető a csomag 10 munkanapon belül.

MPL csomagpont

800 postapontra, csomagautomatába kérheted a rendelésed. Ha megérkezett az automatába a csomag, emailben és SMS-ben küld a posta értesítést az átvételi kóddal. Csomagszám alapján itt tudod követni a küldeményt.

Részszállítás

Nincs lehetőség részrendelésre, minden rendelést külön kezelünk. Abban az esetben, ha webáruházunkban mégis több megrendelést adtál le 24 órán belül, kérjük, vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal egyeztetés céljából a +36 70 884 2818-as telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@pagony.hu e-mail-címen.

Cégünk dönthet úgy, hogy részszállítást teljesít, természetesen a vásárlóval való egyeztetés mellett. A részszállítás nem von magával többletköltséget a vásárló felé.

Külföldi szállítás

Bankkártyás vagy átutalásos fizetést választva, a webboltunkban bejentkezve tudsz külföldi rendelést feladni.

Szállítási költség: a rendelésed feladásakor tudjuk felmérni a szállítási költséget a csomagod súlya és az ország alapján, így miután feladtad a rendelést, küldünk neked egy díjbekérőt vagy – ha a bankkártyás fizetést választottad – , egy linket a szállítási költséggel kiegészítve.

Európában a várható szállítási költség 5 kg-ig 8000 - 15000 Ft között alakul országtól függően.

Európán kívül nagyon változatosak az árak, nem tudunk előzetes becslést adni, az értéke a rendelésed súlyától és az országtól függően alakul.

Ha az átutalást választod, akkor szükséged lehet az alábbi adatokra:

IBAN: HU06-10402166-50526666-67551020

SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

A K&H bank központi címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Közösségi adószám: HU12706552

Az utalás beérkezése után összeállítjuk a csomagodat, és amennyiben a rendelésben szereplő címekből van raktárkészlet, 3-5 munkanapon belül feladjuk. Ha a rendelésed feladásakor nincs raktárkészlet a rendelt termékből, a beszerzés után tudjuk feladni a csomagodat.

Ha egyéb kérdésed van a külföldre rendelt csomagokkal kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@pagony.hu címen!

Sütihasználati beállítások