A Pagony törzsvásárlói rendszere

A pontgyűjtésben való részvétel feltételei

A Pagony weboldalán és a Pagony üzleteiben érvényes pontgyűjtő rendszerünkben mindenki részt vesz, aki regisztrált a pagony.hu oldalon.

A bolti kedvezmények és pontok érvényesítéséhez is szükség van a pagony.hu-n történő regisztrációra.

A pontokat a termékek kifizetésekor vagy webshopos vásárlás esetén a kifizetés elkönyvelésekor írjuk jóvá, ez a webshopban automatikusan történik, a boltokban pedig a neved bemondása után.

A Pagony törzsvásárlói pontgyűjtése díjmentes, 18 éves kor felett minden természetes személy igénybe veheti az adatvédelmi irányelveink és a GDPR elfogadása után.

Itt tudsz regisztrálni.

Ha már korábban törzsvásárlónk voltál, akkor automatikusan átkerülsz az új törzsvásárlói rendszerbe, az első vásárlásodnál már járnak a pontok, amiket a következő vásárlásodnál be is válthatsz, hogy csökkentsd a vásárlásod végösszegét.

A pontok 2021. június 30-ától, a törzsvásárlói rendszer indulásának napjától íródnak jóvá, visszamenőleg nem járnak.

Ha az első vásárlásodat a webshopban intézed, abban az esetben a webshopban aktuálisan érvényes kedvezmények járnak a vásárlásodra, pontokat ebben az esetben is rögtön kapni fogsz.

A törzsvásárlói pontok átruházására nincs lehetőség.

A törzsvásárlói rendszerbe való belépésről rendszerüzenetben tájékoztatunk.

A felhasználási feltételeken egyoldalúan módosíthatunk.

Pontgyűjtés a Pagony boltokban

Minden termék (könyv, játék, diafilm, stb.) vásárlása esetén pontokat szerezhetsz a Pagonynál.

Minden teljes árú termékre kifizetett 100 Ft után 1 pontot adunk, amely pontokat a kifizetéskor írjuk jóvá. A pontokat a pagony.hu-s regisztrációd alatt tudod gyűjteni, a Törzsvásárlói pontjaim oldalon tudod ellenőrizni, hány pontod van és mennyit használtál már fel.

A törzsvásárlói pontgyűjtés a Pagony boltjaiban más kedvezménnyel nem összevonható.

Pontgyűjtés a Pagony webshopban

Minden termék (könyv, játék, diafilm, stb.) vásárlása esetén pontokat szerezhetsz a Pagonynál.

A webshopban minden kifizetett 200 Ft után 1 pontot adunk, amely pontokat a kifizetés elkönyvelésekor írjuk jóvá, ez pár napot is igénybe vehet. A pontokat a pagony.hu-s regisztrációd alatt tudod gyűjteni, a Törzsvásárlói pontjaim oldalon tudod ellenőrizni, hány pontod van és mennyit használtál már fel.

Pontbeváltás a Pagonynál

Minden vásárlással gyűjtött pontodat fel tudod használni akár már a következő vásárlásodnál, de gyűjtögethetsz is, és egyszerre is beválthatod az összes pontodat!

A Pagony boltjaiban 1 pontod 10 Ft-ot ér, tehát ha összegyűjtöttél 100 pontot, az a beváltás esetén 1000 Ft kedvezményt jelent számodra.

A törzsvásárlói pontokat a pagony.hu weboldalon és a Pagony összes üzletében be tudod váltani függetlenül attól, hogy melyik üzletünkben gyűjtötted össze azokat.

A boltokban gyűjtött pontokat is felhasználhatod a webshopban, és a webshopban gyűjtött pontjaidat is a boltokban.

A törzsvásárlói pontok készpénzre és vásárlási utalványra nem beválthatók.

Pontegyenleg

Mindenkori pontegyenlegedet a Törzsvásárló kártyáim oldalon tudod ellenőrizni.

Pontok lejárata

A törzsvásárlói pontjaidat a jóváírástól számított 12 hónapon belül bármikor be tudod váltani. 12 hónap után folyamatosan évül el (mindig a jóváírástól számított 12 hónapot vesszük figyelembe, így ha több időpontban gyűjtöttél pontokat, nem fog elveszni az egész egyszerre).

Az elévült pontokat később már nem tudod felhasználni.

Akciók

A törzsvásárlói rendszer keretein belül olyan akciókban is részt vehetsz, amikor egy-egy termékre vagy akár az egész kosaradra többlet pontokat adunk, amelyek jelentős kedvezményt biztosíthatnak számodra a későbbi beváltásnál.

Kártya

A Pagony törzsvásárlói rendszeréhez csak akkor adunk kártyát, ha szeretnél: így nem kell arra figyelned, hogy mindig nálad legyen, boltjainkban elég a nevedet bemondanod. Pontjaidat a pagony.hu oldalon történt regisztrációd alatt gyűjtöd, bármikor tudod ellenőrizni.

Ha szeretnél, bármelyik Pagony boltban igényelhetsz kártyát a regisztrációdhoz.

Ha a vásárlásodkor kártyát igényeltél a boltban, de nincs még regisztrációd: ha 3 napon belül nem regisztrálsz és rögzíted a kártyát a pagony.hu-n, a vásárlásod értéke és a vele járó pontok elvesznek, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálnod, így nem fogsz értékes pontoktól elesni!

Megszüntetés

Regisztrációdat bármikor megszüntetheted, ehhez írj nekünk a segitunk@pagony.hu-ra, és töröljük a felhasználói profilodat. Regisztrációd törlésekor elvesznek az addig gyűjtött pontjaid. A fel nem használt pontjaidat nem térítjük meg, és az esetleges újbóli regisztrációnál újra 0 ponttól indul a számlálás.

Sztornózott termékek, cserék

Sztornózásnál és cserénél is szükséged lesz a törzsvásárlói regisztrációdra, hiszen így tudjuk, mennyi pontot használtál fel, és mennyi pontot váltasz be a cserénél. Ha olyan kedvezménnyel vásároltál egy terméket, amely a csere pillanatában már nem él, akkor a cserélt termékre azt már nem tudjuk érvényesíteni.

Kapcsolattartás

A törzsvásárlói pontjaidról automatikus rendszerüzeneteket küldünk, hogy mindig képben legyél.

Hírlevél

Ha nem szeretnél lemaradni a rendszeres akcióinkról, pontkedvezményeinkről, iratkozz fel a hírlevelünkre a Hírleveleim menüpont alatt, így mindig elsőként értesülhetsz róluk!

Adatvédelem

A pagony törzsvásárlói rendszerére a pagony.hu-n mindenkor érvényes adatvédelmi irányelvek vonatkoznak.

Sütihasználati beállítások