Hogyan vásárolhatok?

A vásárlás menete:

ˇ Mint a hagyományos boltokban, tedd a kosárba a kiválasztott terméket
ˇ Jelentkezz be, vagy regisztrálj!
ˇ Klikkelj a megrendelés gombra
ˇ Add meg a számlázási és szállítási adatokat
ˇ Vedd át a rendelt termékeket otthon a futárszolgálattól, vagy személyesen a boltjainkban (Budapest, XIII. ker. Pozsonyi út 26., Budapest, XI. ker. Bartók Béla út 5., illetve Székesfehérvár, Királysor 66.)


Meddig válogathatok?

Tulajdonképpen bármeddig, de tudnod kell, hogy biztonsági okokból egy időkorlátot állítottunk fel, így ha 120 percig semmilyen böngészést, felhasználói tevékenységet nem végzel (nem kattintasz sehova, illetve az időkorlátra figyelmeztető üzenetre sem reagál), akkor a kosarad automatikusan kiürül.


Kedvezmények

Állandó kedvezményként minden könyvre 15% engedmény érvényes a webboltban.
Azok a törzsvásárlóink, akiknek a boltban 5% kedvezmény jár, az alapkedvezményen felül plusz 1% engedményt kapnak, azaz 16% kedvezménnyel vásárolhatnak, míg azok, akiknek 10%-os kedvezményük van a boltban, plusz 2% kedvezményt kapnak, azaz 17% engedménnyel rendelhetnek könyveket a weben.


Visszamondhatom a rendelést?

Ha a termék nyomdahibás, vagy sérült, a rendelés visszamondható.


Hogyan tudok fizetni?

Interneten keresztül bankkártyával, banki átutalással, mobiltelefonon az OTPay szolgáltatásának segítségével, vagy az áru átvételekor utánvéttel lehet fizetni.Hogyan kapom meg a megrendelt árut?

A GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el hozzád a rendelést, mindig az igényeidnek legmegfelelőbb módon.

A szállítási határidő 1-3 munkanap lehet, de amint átadtuk az árut a szállítónak, egy elektronikus levélben üzenetet küldünk.


Kell regisztrálnom magam?

Igen. Regisztráció esetén nem kell minden egyes alkalommal megadnod elérhetőségeidet, adataidat. Azonnal értesülhetsz akcióinkról, és személyre szabott ajánlókat kérhetsz, mindemellett automatikusan törzsvásárlóvá válsz, amely kedvezményes könyvvásárlást biztosít, nemcsak a weben hanem boltunkban is.


Regisztrált törzsvásárló vagyok, újra kell regisztrálnom?

Nem, nem szükséges, csak egy e-mail címre van szükség. Ha a törzsvásárlói regisztráció során nem adtál meg e-mail címet, akkor keresd fel vevőszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@pagony.hu e-mail címen, ellenkező esetben kövesd az alábbi lépéseket:

1, írd be a törzsvásárlói regisztráció során megadott e-mail címet a főoldalon a Bejelentkezés-hez!
2, Kattints a "Mi is a jelszavam?" gombra!

Mi automatikusan küldünk egy e-mailt a megadott címre, amiben egy linket találsz.

3, Nyisd meg postafiókod, kattints a linkre, amit a fent említett levélben kaptál.
4, Válassz jelszót, írd be a mezőkbe!
5, Az e-mail címeddel és az új jelszavaddal most már be tudsz jelentkezni.


Amennyiben a pagony.hu szolgáltatásával kapcsolatban bármilyen kérdésed, észrevételed, megjegyzésed lenne, kérünk, írj az ugyfelszolgalat@pagony.hu címre, kollégáink rövid időn belül válaszolni fognak.