7 család kártyajáték
  • 5-99

7 család kártyajáték

Avenue Mandarine

Pandák, fókák, rinocéroszok...fedezd fel ezeket a veszélyeztetett állatokat, és legyél a leggyorsabb, aki összegyűjti az egész családjukat!

A játék menete:
Az egyik játékos megkeveri a kártyákat, és kioszt 7-7 lapot mindenkinek. A megmaradt lapokból paklit alkot, és középre teszi. A legfiatalabb játékos kezd: valamelyik általa választott ellenfelétől kér egy bizonyos lapot: pl. X család Y tagját. Figyelem! A lapot kérő játékos csak olyan családból kérhet kártyát, amelynek legalább egy tagja már a kezében van!
Ekkor két irányt vehet a játék: A megszólított ellenfélnél ott van a kért lap: ebben az esetben át kell azt adja. A megszólított ellenfélnél nincs ott a kért lap: ebben az esetben a kártyát kérő játékos a pakliból húz egy lapot. Amennyiben a húzott kártya pont az, amelyiket az ellenféltől kérte, azt mondja "Jó húzás", és újra kérhet lapot valakitől. Ha a húzott kártya nem az, amelyiket kérte, a tőle balra ülő játékos következik, ő kérhet lapot. És így tovább, amíg mind a 7 családot össze nem állítottuk. Ha valakinél összegyűlt egy család, azt ki kell tegye maga elé.
A legtöbb családot összeállító játékos nyeri a játszmát!
Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 2490 Ft
Aktuális ár: 2366 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont

Sütihasználati beállítások