ez itt a kosarad
a termékeiddel

Finy Petra

A doki-ügy

Illusztrátor: Levente Tani

Pozsonyi Pagony Kft, 2010

48 oldal, Kemény borító

Emma bárányhimlős, Eszter szemüveget kap, Lulu eltöri a kezét... A tesó-ügy és Az ovi-ügy után ismét egy hasznos és nagyon humoros útmutató kicsiknek: az óvodás Emma ezúttal arról mesél, milyen dokikkal találkozhatnak a gyerekek, a házorvostól kezdve a fogorvoson keresztül a fül-orr-régészig, sőt, az állatorvosig.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1650 Ft
1238 Ft (-25%)

Tovább a sorozatra...
Ovis és dokis memori

Levente Tani Olaszországban él, ő illusztrálta többek között Finy Petra ügyes sorozatait: az ovisat, a dokisat, és a tesósat. Ha szeretsz memorizni, akkor játssz velünk, hiszen Levente segítségével most két különleges memorit készíthetsz, egy ovisat és egy dokisat! Neked melyik tetszik jobban?

Pécsett járt a Pagony

A Pagony egy napra Pécsre költözött, hogy a pécsi olvasók is találkozhassanak szerzőinkkel. A rendezvényről Kovács Eszternek, a Pagony egyik alapítójának beszámolóját olvashatjátok. "Március 5-én, szombaton levonultunk – sok-sok Pagony-könyvvel, és négy szerzőnkkel, nevezetesen Berg Judittal, Finy Petrával, Kőszeghy Csillával és Bátky Andrással, hogy Pécs is megismerjen bennünket.  

Könyvhét 2010 – Pagony módra (a szerkesztő jegyzetei)

Hadd büszkélkedjünk egy kicsit: soha ennyi könyvünk nem jelent még meg Könyvhétre! Hét új könyvünk van, s ha hozzászámoljuk a szintén nem túl régen megjelent könyvfesztiváliakat is, bizton állíthatjuk: ilyen évünk nem volt még. Lássuk akkor sorban, mik is ezek...

További kapcsolódó cikkek...