A hebrencs hód

Nicholas Oldland

A hebrencs hód

A szerző illusztrációival

Fordította: Rozgonyi Sarolta

Bolti ár: 1870Ft
Kedvezményes ár: 1590 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Tessloff és Babilon Kiadó, 2012
32 oldal, 210x210 mm, Kemény borító  

A három könyv ("A hebrencs hód", "A jámbor jávorszarvas" és "A melegszívű medve") három szereplője felváltva kap főszerepet a bájos, könnyed humorú, tanulságos, de nagyon is mai mesékben. A szerző, Nicholas Oldland, művészeti diplomát szerzett Kanadában. A könyvek remek, lényegre törő és vidám szövegei mellett a velük összhangban álló egyedi képi világ is része a meghatározó élménynek, amit a könyvek olvasása jelent. Volt egyszer egy hebrencs hód, aki mindent megrágott, ami az útjába került. Meg se nézte, mi az, amit rág. Hamarosan az egész erdő romokban hevert. A meséből megtudhatja az olvasó, hogy helyrehozhatjuk, amit elrontottunk, csak elhatározás kérdése, hogy sikerül-e.

Ezt a könyvet 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Nicholas Oldland
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1590 Ft (-15%)
  1870 Ft
  Volt egyszer egy jámbor jávorszarvas, aki egyáltalán nem volt vad. A barátai mozgalmasan éltek, de ő egy kicsit félt az izgalmaktól. Aztán egy napon minden megváltozott.
 • Nicholas Oldland
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1590 Ft (-15%)
  1870 Ft
  Volt egyszer egy melegszívű medve, aki mindent és mindenkit megölelt, ami vagy aki az útjába került. Legjobban a fákat szerette ölelgetni.
 • Nicholas Oldland
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1590 Ft (-15%)
  1870 Ft
  Élt egyszer három jó barát: a medve, a jávorszarvas és a hód. Sülve-főve együtt voltak, de mindig összekülönböztek valamin.

Cikkek

A tuti trio

2012. november 29. - Vera cimkék: ismeretterjesztő 3-6 

oldlandIgazi ajándékba való könyvek, szuper illusztrácóval, vicces szöveggel. Három cuki kötet a képen látható Nicolas Oldlandtól, aki Kanadában él, és már az első, a medvés könyve is nagy siker volt.
Most végre itthon is kaphatók, a Mikulás csizmába meg pont beleférnek, hajrá!
Munkácsi Anna ajánlója