A hercegnő és a varázspónik - Konfetti, az esküvői póni

Sarah Kilbride

A hercegnő és a varázspónik - Konfetti, az esküvői póni

Tilley Sophie illusztrációival

Bolti ár: 2499Ft
Kedvezményes ár: 2124 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Móra Kiadó, 2016
28 oldal, 247x246 mm, Kemény borító  

Az ezüstsörényű Konfetti igazi királyi esküvőre repíti gazdáját. Laura felkérést kap, legyen ő is koszorúslány. Izgatottan készülődnek, ám aztán Bella hercegnő sárkánya kis híján tönkretesz mindent. Sikerül-e még időben jobb belátásra bírni a rakoncátlan Vulkánt?

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Sarah Kilbride
  Móra Kiadó
  2124 Ft (-15%)
  2499 Ft
  Tudod, milyenek a varázspónik? Olvasd el Laura hercegnő meséit, és ismerkedj meg velük! Laura egy csodálatos ország királyának lánya. Kicsi kora óta rajong a lovakért, így szüleitől mindig egy-egy pónit kap ajándékba. És a lovacskákkal varázslatos kalandokat él át. Gyémánt a felhőkoboldok országában pompás egyszarvúvá változik. Laura rögtön be is nevezi az éves unikornis Derbire. De mi lesz, ha a verseny elmarad? A könyv mellé ajándék póni is jár, amit Te rakhatsz össze.
 • Sarah Kilbride
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Tudod, milyenek a varázspónik? Olvasd el Laura hercegnő meséit, és ismerkedj meg velük!
 • Sarah Kilbride
  Móra Kiadó
  1192 Ft (-20%)
  1490 Ft
  A kedves könyvsorozat után, most megjelent a hercegnős foglalkoztató több mint 120 matricával! A kis hercegnő varázslatos kalandokat él át, valahányszor felpattan pónijai hátára. Rajzolj, színezz, ragaszd be a matricákat, tervezz ruhát Laurának, és fedezd fel, melyik póni illene hozzád!
 • Sarah Kilbride
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Tajték, a tengeri póni az óceán mélyére repíti a kis hercegnőt, ahol mindenki a sellőkirálynő díszfelvonulására készül. Csakhogy az egyik kis hableány bajba kerül. Sikerül-e segíteni rajta, amikor annyira szorít az idő? A könyv mellé ajándék póni is jár, amit Te rakhatsz össze.
 • Sarah Kilbride
  Móra Kiadó
  2124 Ft (-15%)
  2499 Ft
  Laura egy csodálatos ország királyának lánya. Kicsi kora óra rajong a lovakért, így szüleitől mindig egy-egy pónit kap ajándékba, és a lovacskákkal varázslatos kalandokat él át.