A hörcsögöm egy detektív

Dave Lowe

A hörcsögöm egy detektív

Bolti ár: 2490Ft
Kedvezményes ár: 2117 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Lettero Kiadó Kft., 2015
124 oldal, 165x205 mm, Kemény borító  

Nyomozz együtt Büdivel és Bennel! Először eltűnik a szomszéd barátságtalan macskája, ami jó hír. Aztán nyoma vész Delilah-nak, a kiscicának, aki Ben húgáé - ez már sokkal aggasztóbb. Itt az idő, hogy Büdöspopsi, a pengeeszű hörcsög és Ben, a gazdája kiderítse, mi folyik a környéken. A Sheffield-díjas könyvsorozat a 7-12 évesek önálló olvasását segíti elő egyszerű mondatokkal, rövid fejezetekkel, nagyméretű betűkkel és rengeteg poénnal.

Ezt a könyvet 7-10 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Ismerkedj meg a kilencéves Benjaminnal és sziporkázóan okos hörcsögével, Jasper Büdöspopsival! Benjamin teljesen hétköznapi srác. Utál matekozni, leckét írni, rendet rakni. Büdi viszont beszélni tud, és kitűnően számol. Ketten együtt tökéletes párost alkotnak.
 • Dave Lowe
  Lettero Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  A történet a kilencéves Benjaminról és Büdöspopsiról, a sziporkázóan okos hörcsögéről szól. Benjamin teljesen hétköznapi srác. Utál matekozni, leckét írni, rendet rakni. Büdi, a hörcsög, viszont beszélni tud, és kitűnően számol. Ketten együtt tökéletes párost alkotnak. Vajon megnyerik-e a fogadást, amit Ben apukája kötött Nagyszakállal, a szigorú tanárral? Sikerül-e Ben felmérője? A Sheffield-díjas, ausztrál író sorozatának ez az első kötete.
 • Dave Lowe
  Lettero Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Ismét akcióban a zseniális hörcsög, Büdöspopsi és gazdája, a kilencéves Ben!
 • Dave Lowe
  Lettero Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Új kaland elé néz a káprázatosan okos hörcsög, Büdöspopsi és gazdája, a kilencéves Ben! A népszerű és vicces Büdi és Ben könyvsorozat harmadik részében Büdi elindul a kisállatok tehetségkutató versenyén.