A platánfa álma
  • 5-8

Andrea Pásztor

A platánfa álma

Illusztrátor: Nagy-Bán Kitti

Kecskeméti Televízió Nonprofit KFT., 2018

, Kemény kötés

Pásztor Andrea A platánfa álma című könyve egy százéves fa és egy óvodás korú kislány szeretetteljes, megható kapcsolatába avatja be az olvasót a platánfa szemszögéből. A négy évszakot átölelő, több szálon futó történetében fontos emberi kérdéseket vet fel. Megismerhetjük a meséből a szeretet erejét, a körülöttünk lévő világ sérülékenységét, a barátság cselekedetekben megnyilvánuló erejét.
A mű nyelvezete érthető és igényes, elsősorban nagyobb óvodás és általános iskoláskorú gyermekek számára ajánljuk, de a felnőttek számára is nagy élményt nyújthat. Számos iskolai tanórai felhasználási lehetőséget rejt magában a történet, a környezettudatos magatartásra neveléstől a társadalomismereti kérdések széles körén át a felelősségteljes barátságig.
A mesét Nagy-Bán Kitti grafikus művész egyedi stílusú illusztrációi díszítik, amelyek tökéletesen visszaadják a mese világát. A megindító történetnek és a szemet gyönyörködtető festményeknek köszönhetően ideális karácsonyi ajándék lehet a könyv lányoknak, fiúknak egyaránt.


Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 4600 Ft
Aktuális ár: 3910 Ft
loyaltypoints20 törzsvásárlói pont

Sütihasználati beállítások