A sárga kanapé

L. Molnár Edit

A sárga kanapé

Bolti ár: 3500Ft
Kedvezményes ár: 2975 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Pongrác Kiadó, 2014
260 oldal, Kemény borító  

Kisó lassan 16 éves. Néha randizik, de nem különösebben izgatja a dolog. Egészen addig, amíg fel nem bukkan a színen a szomszéd srác. Illetve srácok. Hiszen egy testvérpár költözik a mellettük lévő házba. Kisó szerelmes lesz. Nagyon. Kristófba, az idősebb zöld szeműbe. Ő a nagy szerelem, az igazi, az ELSŐ. Legalábbis úgy tűnik. Aztán... Egy pénteken naplót kezd írni. Ezt a naplót tartod most a kezedben. Fél év történéseit.

Ezt a könyvet 13-18 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • L. Molnár Edit
  Ciceró Könyvstúdió
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  A "nem akarom" történetekből nem lehet kifogyni. Mindig van miről, kiről és kinek mesélni. A Mese a kislányról, aki nem akart felnőni szerzőjétől íme újabb tíz mese "kezdő és haladó toporzékolókak".
 • L. Molnár Edit
  Pongrác Kiadó
  2975 Ft (-15%)
  3500 Ft
  Kisó 16 éves. Néha randizik, de nem különösebben izgatja a dolog. Egészen addig, amíg fel nem bukkan a színen a szomszéd srác. Illetve srácok. Hiszen egy testvérpár költözik a mellettük lévő házba.
 • L. Molnár Edit
  Ciceró Könyvstúdió
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Minden szülő találkozik a dackorszakkal. A kötetben tíz "nem akarom", illetve "azt akarom" mese szerepel. Hisztimesék - másként.
 • L. Molnár Edit
  Pongrác Kiadó
  2465 Ft (-15%)
  2900 Ft
  A főhős tündérekkel, koboldokkal és más manókkal keveredik kalamajkába, amíg végül rátalál az igazi otthonra. Hogy hol?

Cikkek

Még egy sárga kanapé

L. Molnár Edit: A sárga kanapé 2.

2015. szeptember 24. - Pagony

A sárga kanapé 2.Az ifjúsági naplóregények aranykorukat élik. Leiner Laura sorozata, a Szent Johanna Gimi óta elég magasan van a léc, de érdemes megemlíteni a teljesség igénye nélkül Kalapos Éva, Maros Edit és Gévai Csilla regényeit is, melyek szintén nagy olvasótáborral rendelkeznek. Most az eddig gyerekkönyvekkel foglalkozó L. Molnár Edit is beállt a sorba, és megpróbált valami újat mutatni. – Navratil Dominika ajánlója.