ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • hangoskönyv
  • 4-14

Bagossy László

A Sötétben Látó Tündér

Előadó: Pogány Judit

Illusztrátor: Takács Mari

Mojzer Kft.

"Boldog vagyok, hogy az Örkény Színház színpadán mesélője lehettem ennek a csodálatos szövegnek. Amikor a legnagyobb unokám három és fél évesen az Örkény Színházban megnézte A Sötétben Látó tündér című előadásunkat, lázrózsákkal az arcán jött ki a nézőtérről, megölelt, és csak ennyit mondott: nagyon szépet meséltél, nagymama. Boldog vagyok, hogy első mesélője lehettem ennek a csodálatos szövegnek, és örülök, hogy most mesekönyv formájában is eljuthat minden anyukához, apukához, nagymamához és nagypapához, akiknek szívből kívánom, hogy segítségével találják meg az otthoni, meghitt mesemondás varázslatos hangulatát." Pogány Judit Kossuth-díjas színművész

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1990 Ft
1891 Ft (-5%)

Milyenek a modern tündérek?

A tündérek minden hetvenhetedik esztendőben születnek, szerelmes tündérfiúk és tündérlányok csókolózásából, aminek eredményeképpen csillogó szappanbuborékok szállnak az égből, amiből kipattannak a tündérkék. Minden kis tündérnek rengeteget kell tanulnia ahhoz, hogy megtalálja végleges tündérmesterségét, hogy aztán Patak Csobogtató, Felhő Fújó, vagy Sötétben Látó Tündér váljék belőle. Vagy nem mindegyik tündérmese ilyen?

Nátha ellen hangoskönyvvel!

Ha ti is már hetek óta felváltva vagytok betegek, és már kiszáradt a szátok a rengeteg meseolvasástól, szeretnétek néha akár otthonról dolgozni egy-két órát, de nem akarjátok tévéztetni a gyerekeket, akkor vegyetek hangoskönyvet! Nálunk megváltást jelentett, amikor elkezdtünk így mesét hallgatni. Berg Judit Panka és Csiribís meséit ezerszer meghallgattuk már, de volt Túl a Maszat-hegyen, Csoda és Kósza, Micimackó, Pöttyös Panni, Csipkerózsika, A fájós fogú oroszlán... Mindet nagyon szeretik, szeretjük, és a sokszori hallgatás után már fejből fújnak részleteket a gyerekek.

Március 20 - Gyerekszínházi világnap

2011. március 20-a vasárnap a Gyerekszínházi Világnap - e napon öt kontinens gyerekszínházai ünnepeltek együtt, s előadásaik előtt világszerte elmondják közös kiáltványukat, melyet a Kolibri színház honlapján is olvashattok Fábri Péter és Novák János fordításában. Mi Wolfgang Schneider a világnap kapcsán írott levelét közöljük.

További kapcsolódó cikkek...