ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 4-8

A tenger

Tessloff és Babilon Kiadó, 2012

24 oldal, Kemény borító

Milyen tengerek vannak a világon? Hová tűnik a víz apály idején? Mennyire mély a tenger? Tengerparti nyaralás - ez aztán izgalmas! Lucáék a tengerparton töltik a nyarat. Miután a búvárszemüvegen keresztül felfedezik a tengerfenék lakóit, és megfigyelik a vízimadarakat, és részt vesznek egy igazi iszapsétán is. A Mi MICSODA Junior sorozat ezen kötetében a kis olvasók előtt feltárul a tengerek világa: betekinthetnek a tenger legmélyére, megismerhetik a trópusi és a sarki tengerek élővilágát, megtudhatják, hogyan befolyásolja a tenger az éghajlatot és hogyan hasznosítja az ember a tengert. A felhajtható kukucskálók alatt további érdekességek és rejtvények lapulnak!

Jelenleg nem rendelhető.

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

A Scolar mini sorozat megunhatatlan

Ha valami igaz a kisgyerekekre az az, hogy teljes lényükkel rá tudnak kattanni egy-egy témára, vagy inkább sorban mindenre. A kiváncsiság nagy előny ebben a korban, még akkor is, ha hirtelen úgy tűnik, kicsit gyorsan változnak a kedvenc témák. Ha már volt dinós, állatos, bogaras, markolós, vagy cicás korszak, akkor még messze nincs vége a körnek! Scolar könyvkiadó Mit? Miért? Hogyan?-minisorozata pont az ilyen kis gézengúzoknak szól: egyszerűen minden témában találni egy könyvet, ami elvarázsolja a piciket már kétéves kortól. Kukucskálós ablakaik mögött izgalmas információk, minden kötete éveken át rendszeresen lekerül a polcról, a klasszikus képi világuk pedig a legnagyobb beszélgetések forrását szolgálja. Ismerd meg a legvagányabb és legpontosabb kicsiknek szóló ismeretterjesztő sorozatot!

A bilitől a tengerig egy vonással

Nem lehet elég korán kezdeni az ismeretterjesztést tudják jól ezt a Tessloff Babilon kiadónál is. A közelmúltban megjelent kötetek az egészen kicsiktől a már iskolába járóknak segítenek. Tarts velünk, ismerd meg őket, és válassz kedvedre.

További kapcsolódó cikkek...