A Titoktündér - Titokmesék

Andrea Beck

A Titoktündér - Titokmesék

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2392 Ft
Elérhetőség: jelenleg nem rendelhető
Beck & Partners Mi. Kft., 2013
94 oldal, Kemény borító  

Egy mese, melyben nincsenek robotok és halálfejek, sem fegyverek, űrlények vagy topmodell kinézetű teremtmények. Nincs benne csúnya beszéd sem, és a bugyuta, értelmetlen, semmitmondó történések is kimaradtak. Hogy mi az, ami szerepel benne? Varázslatos mesevilág, mely szórakozás és hasznos segítség is egyben szülő és gyermek számára. Többek között, HA: kicsúfolják, fél a sötétben, verekszik vagy őt bántják, beteg lesz, barátkozni vagy békülni kell, netán elveszít valamit, vagy híján van az önbizalomnak. De akkor is önfeledt mesés perceket nyújt, ha ezek mindegyike szerencsésen elkerüli gyermekét. Játék és mese, melyben észrevétlenül kap helyet a pozitív gondolkodásra való nevelés, az önbizalom fejlesztése és mindenekelőtt a vidám, gondtalan életszemlélet kialakítása és megtartása. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Ezt a könyvet 3-9 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Andrea Beck
  Beck & Partners Mi. Kft.
  2480 Ft (-20%)
  3100 Ft
  Ez a könyv a Titoktündér hatodikként megjelent kötete, mely a negyedik és ötödik részhez hasonlóan, bárhová beilleszthető a sorozatba, HA az első könyv meséit már megismertük.
 • Andrea Beck
  Beck & Partners Mi. Kft.
  2400 Ft (-20%)
  3000 Ft
  Titokmesék első kézből, egyenesen Tündérországból, a titoktündérek krónikáiból! Ez a könyv a nagy sikernek örvendő Titoktündér-sorozat negyedik kötete, mely az eddigiektől eltérően nem áll be az időrendi sorba, ugyanis az első rész olvasása után bárhová beilleszthető, óvodások és iskolások számára egyaránt érthető és élvezhető meséket tartalmaz.
 • Andrea Beck
  Beck & Partners Mi. Kft.
  2635 Ft (-15%)
  3100 Ft
  Ebben a kalendáriumban, mely a Titoktündér-sorozat ötödik kötete, csupa-csupa olyan történet szerepel, melyek az adott hónaphoz köthetőek.
 • Andrea Beck
  Beck & Partners Mi. Kft.
  2440 Ft (-20%)
  3050 Ft
  Minden mese varázslatos és különálló történtet, mindegyikben rejlik valami jó és szép ami rögzül, ha netán a valóságban is találkoznak vele...
 • Andrea Beck
  Beck & Partners Mi. Kft.
  2202 Ft (-15%)
  2590 Ft
  Beck Andrea legújabb képeskönyve újabb tanulságos meséket tartalmaz Misuról és Ciliről.
 • Andrea Beck
  Beck & Partners Mi. Kft.
  2560 Ft (-20%)
  3200 Ft
  Mert a viágon minden gyereknek szüksége van egy titoktündérre.
 • Andrea Beck
  Beck & Partners Mi. Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  "Egy könyv, ami nemcsak neked, hanem rólad is szól. Egy könyv, ami nem szürke, és nincsenek árnyalatai: feketén-fehéren elmondja az igazságot. Egy könyv, amiből megtudhatod, amire mindig is kíváncsi voltál. Tabuk nélkül."
 • Andrea Beck
  Beck & Partners Mi. Kft.
  2202 Ft (-15%)
  2590 Ft
  A Titoktündér-sorozat szerzőjének legújabb képeskönyvei – Misu és Cili kalandjai – vidám és tanulságos történeteket tartalmaznak 0-6 éves gyerekek számára.
 • Andrea Beck
  Beck & Partners Mi. Kft.
  2560 Ft (-20%)
  3200 Ft
  "A Titoktündér-sorozat harmadik része, tele varázslatos történettel, melyek pozitív gondolkodásra ösztönöznek, önbizalom-növelő titkokat és trükköket súgnak meg gyermeknek és felnőttnek egyaránt. Mindeközben pedig észrevétlenül oldják meg a hétköznapok nehézségeit és hárítják el a veszélyeit. Az olvasás öröme mellé a játék örömét is becsempésztük a mesék közé azzal, hogy minden történet végére elhelyeztünk egy rövid feladatot, melyet rajzban, vagy írásban lehet megoldani a szülővel közösen, nagyobb gyerekek esetében akár önállóan is. Alkalmas lehet erre a könyv, de egy külön füzet is éppúgy megteszi. Egyszerű és játékos kis feladványok ezek, melyek megoldásáért a legvégén jutalom jár: névre szólóan kitölthető az oklevél, mely igazolja, hogy Tobyval, Pannival, Boldizsárral és a többiekkel együtt, az olvasó gyermek is elvégezte a Titok Akadémiát."