A veszélyeztetett állatok

de Hugo Pierre

A veszélyeztetett állatok

Bolti ár: 1790Ft
Kedvezményes ár: 1432 Ft
Elérhetőség: jelenleg nincs készleten, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8-15 nap
Móra Kiadó, 2013
22 oldal, 161x182 mm, Puha borító  

Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek abban, hogy jobban megismerd a környezted! A rajzos fóliák lapozgatása közben meglepő felfedezések várnak rád. A pedagógusok és szakemberek közreműködésével készült KIS FELFEDEZŐ ZSEBKÖNYVEK interaktív módon keltik fel a kisgyermek érdeklődését az élőlények, a természet, a történelem és a technika világa iránt. A könyvsorozat tagjai együtt minienciklopédiává állnak össze, amely a legalapvetőbb ismereteket közvetíti a környezetünkről.

Ezt a könyvet 5-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

A pedagógusok közreműködésével készült sorozat színes képek és átlátszó fóliák segítségével kelti fel a gyerekek érdeklődését a környezetük iránt. A természet, az élővilág, a technika vagy a történelem területéről válogatott témák a legalapvetőbb ismereteket közvetítik a világról. Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek abban, hogy a gyerekek jobban megismerjék a környezetüket! A rajzos fóliák felfedik a szem elől rejtett világot, és meglepő felfedezések várnak rád!
 • Móra Kiadó
  1352 Ft (-20%)
  1690 Ft
  Hogyan kerültek az indiánok Amerikába? Fedezzük fel hétköznapjaikat, harcművészetüket, ismerkedjünk meg törzseikkel, hőseikkel!
 • Christian Broutin
  Móra Kiadó
  1352 Ft (-20%)
  1690 Ft
  Szereted a majmokat? Melyik a legnagyobb majom? És a legkisebb? Melyikük a legügyesebb akrobata?
 • Donald Grant
  Móra Kiadó
  1352 Ft (-20%)
  1690 Ft
  Ismerd meg az égboltot, a Naprendszert és a Nap körül keringő bolygókat!
 • Donald Grant
  Móra Kiadó
  1352 Ft (-20%)
  1690 Ft
  Vajon milyenek lehettek az őseink több millió évvel ezelőtt? Ismerd meg most őket!
 • Claude Delafosse
  Móra Kiadó
  1432 Ft (-20%)
  1790 Ft
  Milyen anyagokból épül fel a ház? Hogyan építkeznek a hideg éghajlatú országokban és milyen otthonokban laknak ott, ahol nagyon meleg van? Képzeld el milyen az élet egy úszó házban vagy egy űrállomáson!
 • Pascale de Bourgoing
  Móra Kiadó
  1432 Ft (-20%)
  1790 Ft
  Ismered a tyúktojást? És tudod, hogy a kiscsibék mind tyúktojásból bújnak elő? De azt már biztosan nem tudod, hogy a baromfik mellett még számos más állat is tojásból kel ki. És vajon mi az a pete és az ikra? Ebben a kis könyvben ezekre a kérdésekre mind
 • Claude Delafosse
  Móra Kiadó
  1432 Ft (-20%)
  1790 Ft
  Melyik a kedvenc hangszered? Fedezd föl a billentyűs, a húros, a fúvós és az ütőhangszereket. Milyen egy igazi nagyzenekar? Készítsd el a saját hangszered!
 • Delphine Gravier
  Móra Kiadó
  1199 Ft (-20%)
  1499 Ft
  A játékos feladatok célja, hogy a matricák a helyükre kerüljenek!
 • Delphine Gravier
  Móra Kiadó
  1279 Ft (-20%)
  1599 Ft
  Milyen közlekedési eszközökkel találkozunk az utakon? És a levegőben? A hatvan többször is felragasztható matrica segítségével játszva ismerheted meg a közlekedés világát!
 • Móra Kiadó
  1192 Ft (-20%)
  1490 Ft
  Milyen részekből épül fel, és hogyan fejlődik a sáfrány, a gyermekláncfű vagy a többi virág? Ismerjük meg őket! Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek abban, hogy jobban megismerd a virágokat.