Amikor a kis állatok elfáradnak

Sabine Cuno

Amikor a kis állatok elfáradnak

Bolti ár: 2390Ft
Kedvezményes ár: 1912 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Scolar Kiadó, 2016
24 oldal, 190x190 mm, Kemény borító  

A könnyen megjegyezhető mondókák és a hangulatos képek elmesélik, hogyan durmol a medvebocs, hogyan alszanak a kutyusok, a kiscicák és sok más állatkölyök. Ha a gyerekek meghallgatnak kedvenc állataikról egy-egy mondókát, könnyebben alszanak el. Ezzel kialakíthatunk egy elalvás előtti "szertartást", amely estéről estére megismételhető.

Ezt a könyvet 3-7 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Sabine Cuno
  Scolar Kiadó
  3000 Ft (-20%)
  3750 Ft
  Minden gyermek szeret "orvososat" játszani, a legkisebbek is; minden gyerek szeret mesét hallgatni; minden gyerek szeret képeskönyvet nézegetni; és minden gyerek szeret puzzle-t játszani. Most végre itt az első igazi orvositáska-könyv, mely egyesíti magában a nézegetős-verselős mesekönyvet, a játék orvosi táskát, az "orvosos-gyógyítós játékot" és a puzzle-t!
 • Sabine Cuno
  Scolar Kiadó
  1996 Ft (-20%)
  2495 Ft
  Altató versek apróságoknak Lackfi János fordításában.
 • Sabine Cuno
  Scolar Kiadó
  1560 Ft (-20%)
  1950 Ft
  Végre itt a tavasz, és hamarosan elérkezik a húsvét is! A húsvéti nyuszik keze alatt ég a munka: sok tojást kell befesteni és elrejteni.

Cikkek

7 állati verseskötet, ami nem hiányozhat a polcodról!

Állatok és versek – mi kell még?

2016. április 7. - Bánáti Anna cimkék:

Van valami megnyugtató és utánozhatatlan az állatos versekben: legyen szó medvékről, sünikről, malacokról, okapikról vagy pelékről, ez az a műfaj, ami gyakorlatilag minden korosztályt szórakoztat. Nem hiszed? Összeszedtünk hét jobbnál jobb állatos verseskötetet, sőt azt is, hogy melyiknek mi a három legjobb tulajdonsága. Ráadásul április 7. és 13. az itt található összes könyvet 20%-os kedvezménnyel találod a webboltunkban, rengeteg másik mellett!