Az éjszaka réme - Szeretek olvasni!

Sepsi László

Az éjszaka réme - Szeretek olvasni!

Bolti ár: 1470Ft
Kedvezményes ár: 1250 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Tessloff és Babilon Kiadó, 2015
32 oldal, 138x183 mm, Puha borító  

Peti egy reggel észreveszi, hogy nincs meg a kedvenc játékhelikoptere. Sőt, mási is eltűnt. Talán valaki ellopta őket? Peti elhatározza, hogy lefüleli a tolvajt.

Ezt a könyvet 5-10 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Sepsi László 1985-ben született. Szabadúszó újságíróként és szerkesztőként dolgozik, mert azt hitte, így sokáig alhat, de ez nem teljesen igaz. Állatorvos szeretett volna lenni, de mikor a szüleitől megtudta, hogy ehhez korán kell kelni, letett róla. Amikor senki nem látja, máig előszeretettel néz YouTube-videókat bogarakról és méhészborzokról. Az ELTÉ-n diplomázott filmszakosként, ugyanitt elvégezte a doktori képzést is, aminek lezárásához meg kellene írnia a rossz filmek elméletét, de ehelyett inkább regényeket ír, videojátékozik és méhészborzos videókat keresgél.

A szerző más könyvei

 • Sepsi László
  Tilos az Á Könyvek
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Mire lennél képes, hogy valóra váljon a legnagyobb álmod? Bármit megtennél, hogy rocksztár legyél? Vagy egy olimpiai aranyéremért? És a Nagy Ő szerelméért?

A sorozatról

A Szeretek olvasni! sorozat tökéletes olyan elsősök-másodikosok számára, akiket most szeretnénk bevezetni az olvasás varázslatos világába. A nagy betűméret és a sok kép segítségével a gyerekek hamar túljutnak az oldalakon, így megadja azt az élményt, hogy egyedül ki tudtak olvasni egy könyvet. De szerencsére nem csak ez segít: a sorozat összes része kalandos, vicces olvasmány, amiket szívesen kezükbe vesznek a gyerekek.
 • Agnes de Lestrade-Laure de Fay
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1250 Ft (-15%)
  1470 Ft
  A sorozat első kötetei a könyvekkel még ismerkedő 6-7 éves korosztálynak szólnak: meséket, az életből ellesett helyzeteket és kalandos történeteket egyaránt tartalmaznak.
 • Sylvie de Mathuisieulx-Prisca Le Tande
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1250 Ft (-15%)
  1470 Ft
  A Szeretek olvasni! sorozat kötetei a könyvekkel még ismerkedő 6-7 éves korosztálynak szólnak: meséket, az életből ellesett helyzeteket és kalandos történeteket egyaránt tartalmaznak. Gond? Baj? A megoldás: Kamupirin apó, aki minden problémát orvosol. Még a mindig morcos macskát, Barbarellát is felvidítja... Vajon hogyan?
 • Pascal Brissy-Oriol Vidal
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1250 Ft (-15%)
  1470 Ft
  A Szeretek olvasni! sorozat kötetei a könyvekkel még ismerkedő 6-7 éves korosztálynak szólnak: meséket, az életből ellesett helyzeteket és kalandos történeteket egyaránt tartalmaznak.
 • Bartók Imre
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1590 Ft (-15%)
  1870 Ft
  Alfonz a Huszonnegyedik Kerületi Általános Iskolába jár. Micsoda? Hogy nincs is huszonnegyedik kerület? Tévedés! Csak senki sem tud róla. És arról sem, hogy ez a suli tele van földökívüliekkel!
 • Mán-Várhegyi Réka
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1590 Ft (-15%)
  1870 Ft
  Kókusz Francit mindenki ismeri a Pintyőke Sándor utcában. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy titkosügynök. Ezúttal egy ellopott süteményrecept után nyomoz.
 • Éric Sanvoisin
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1845 Ft (-15%)
  2170 Ft
  Ervael és Léna Organdiában élnek. Ebben az ősi királyságban az emberek és a sárkányok ádáz harcot vívnak egymással. Léna sárkányvadászok leszármazottja, Ervaelt azonban lenyűgözik ezek a csodálatos teremtmények. Egy napon aztán az életük örökre megváltozik...
 • Éric Sanvoisin
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1845 Ft (-15%)
  2170 Ft
  Ervael meg akarja fejteni a titkot: mitől lobbant a láng? Felkeresi a Csudák Házát, a királyság hírneves könyvtárát. Léna a főváros utcáin is árnyként követi Ervaelt
 • Éric Sanvoisin
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1845 Ft (-15%)
  2170 Ft
  A sárkányvadász lánya és a sárkányfiú között nő a feszültség...