Babar és a Télapó

Jean de Brunhoff

Babar és a Télapó

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 1980Ft
Neked: 1584 Ft
Elérhetőség: jelenleg nem rendelhető
Móra Kiadó, 2002
38 oldal, 205x290 mm, Kemény borító  

Egyszer csak az elefántgyerekek számára kiderül, hogy télen mindenkihez elmegy a Mikulás és ajándékokat visz. Babar persze, mint az egy jó apához és jó királyhoz illik, azonnal felkerekedik és megkeresi a valódi Télapót, akinél nem is akármilyen műhelyre bukkan. Ezután már csak azt kell kitalálni, ki legyen a Télapó Elefántországban, és azt is megláthatjuk, hogyan pihen egy igazi Télapó, ha van rá lehetősége.

Ezt a könyvet 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Jean de Brunhoff
  Móra Kiadó
  Neked: 712 Ft (-20%)
  Bolti ár: 890 Ft
  A gazdagon illusztrált színes képeskönyv lapozgatása közben a legkisebbek megnézhetik Babar és Celesztína esküvőjét. A Babar-lapozók további kötetei: Babar, a családapa; Babar udvarában.
 • Jean de Brunhoff
  Móra Kiadó
  Neked: 712 Ft (-20%)
  Bolti ár: 890 Ft
  A gazdagon illusztrált színes képeskönyv lapozgatása közben a legkisebbek megismerhetik Babar családapává válásának rövidke történetét. A Babar-lapozók további kötetei: Babar lakodalma; Babar udvarában.
 • Jean de Brunhoff
  Móra Kiadó
  Neked: 712 Ft (-20%)
  Bolti ár: 890 Ft
  A gazdagon illusztrált színes képeskönyvből a legkisebbek megtudhatják, hogyan készülnek egy ünnepségre Babar udvarában. A Babar-lapozók további kötetei: Babar lakodalma; Babar, a családapa.

Cikkek

MILYEN TÉLAPÓT HOZZON A MIKULÁS?

2008. november 27. - Eszti cimkék: esszé 

Természetesen nem előírás, hogy Mikulásra Mikulásos-könyvet kell a kiscsizmába rejteni, mert kitűnő mikulás-ajándék a Boribon, a Kippkopp és a Tündéri Lonka is – ám van jó néhány kifejezetten mikulásos mesekönyv, miért ne ajándékozzunk hát olyat, amiből kiderül valami az ünnepről, meg arról, miféle szerzet is ez a Mikulás. Mi derül ki, miféle szerzet?