Barátom, Bonca

Varga Katalin

Barátom, Bonca

Zsoldos Vera illusztrációival

Bolti ár: 2190Ft
Kedvezményes ár: 1862 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Móra Kiadó, 2003
166 oldal, 130x210 mm, Kemény borító  

Bence (aki Nagy Vadásznak hívja magát) lement a parkba, és találkozott miszter Doolittle-lal. Bence imádja az oroszlánokat, elefántokat, gazellákat, afrikai expedícióra, valamint a Viktória-tó lecsapolására készül. Mint kiderült, Miszter Doolittle szintén. Barátság volt ez első látásra – csakhogy Bence elfelejtette megkérdezni új barátja igazi nevét. Hogy mamája a találkozást elhiggye, elnevezte őt Boncának. És ekkor indult a Bonca-keresés. Talált is Bence mindenféle Boncát: vidámat, unalmasat, madarasat. Végül a barátját is, akit igazából nem is Boncának, hanem Mihók Andrisnak hívtak. És ettől kezdve a Boncaság már valami mást jelent… Varga Katalin népszerű regényei, a Barátom, Bonca és a Legyél te is Bonca most egy kötetben, Zsoldos Vera illusztrációival kapható.

Ezt a könyvet 7-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Varga Katalin
  Móra Kiadó
  2974 Ft (-15%)
  3499 Ft
  A Gőgös Gúnár Gedeon című könyvet 1962-ben adta ki először a Móra Kiadó. Az első megjelenéstől a mai napig szülők, kisgyermekek és kisiskolások nemzedékei olvassák a bravúros írói teljesítménnyel létrehozott kötetet. Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a könyv majdnem minden magyar család könyvespolcán fellelhető.
 • Varga Katalin
  Móra Kiadó
  1607 Ft (-15%)
  1890 Ft
  Varga Katalin népszerű mesehősének, Kisbencének története új köntösben! A hajdani olvasó Kisbencével együtt tanulta meg, hogy miért nem lehet vendég a házigazda, mikor lesz az ember fóka, és hogy milyen a jó óvodás…