ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 2-4

Kiss Ottó

Barni világot lát

Illusztrátor: Takács Mari

Móra Kiadó, 2011

8 oldal, Kemény borító

Volt egy bocs, úgy hívták: Barni, / ruhákat tudott facsarni. / Mondott egy fabulát, / facsarta a ruhát, / mert mosómedve volt Barni.

Jelenleg nem rendelhető.

990 Ft
792 Ft (-20%)

Rozi kedvencei

Naná, hogy a lapozókkal indul minden. Ha bibliofil csemetéket szeretnénk nevelni, akkor nem szabad megkerülnünk, hogy sokféle-fajta, régi és új izgalmas könyvkülönlegességet kínáljunk a babáknak, már a kezdetek kezdetén. - Hajdú Zsani, akit a Pagony pult mögül ismerhettek, most nem a boltban, hanem otthon, a már egy éves Rozival olvas együtt rengeteget. Most az ő személyes kedvenc lapozóiról írt nektek.

Babaének, könyvbemutató

Babáskodik. Ez az egyetlen kifejezés, amellyel kislányunk általános tevékenységét folyamatosan illetjük. Mert mit lehet arra a kérdésre (hirtelen) felelni, hogy mit csinál a baba? Bármit csinál ugyanis, mire kimondjuk, már mást csinál. Hogy rövidre zárjuk tehát: a baba babáskodik, a baba jól van.    Babazene. Mielőtt megszületett, tudományos alapon Vivaldit és Mozartot hallgatott, azóta viszont csorbult az ízlése. Hiába próbálgatom a Kispált vagy a Tankcsapdát, ő csak a primitív babazenét kedveli, meghallja, és nevet! El vagyok keseredve. Mi lesz ebből a gyerekből?

Hetet egy csapásra

A Könyvfesztivál előtt-alatt a kicsiknek szóló könyvekből szemezgettem, és végül hét kötet nyerte meg külseje és az átlapozás alapján tetszésemet: ezekből rakosgattam össze a kicsiknek szóló ajánlót. Végül elvetettem a pontozást, de a sorrend nem véletlen. Amikor ugyanis már sokadszor olvastam végig azt a pár könyvet, úgy éreztem, hogy beállhatok a huhogók sorába, hogy bezzeg a régi szép időkben még tudtak mesét írni az írók. Bár persze lelkem mélyén konzervatív vagyok és elitista, csak igyekszem leplezni, most kibújt a szög a zsákból, mert Móra Ferenc A didergő királya (Kass János illusztrációival) lett (volt) a kedvencem.

További kapcsolódó cikkek...