Bazsó és Borka - Borka nélkül a világ

Bátky András

Bazsó és Borka - Borka nélkül a világ

Lakatos István illusztrációival

Bolti ár: 1490Ft
Kedvezményes ár: 1267 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Manó Könyvek Kiadó Kft., 2012
96 oldal, 130x180 mm, Puha borító  

A szeretni- és égetnivaló ikerpár, Bazsó és Borka most sem tétlenkedik. Szeretnétek tudni, hogy miért üldözi egy kutyafalka Bazsót a Normafánál? És azt, vajon mire készülhetnek az ikrek egy kukában ülve? Hogy kicsoda Dárdai Dia és Döme? Miként lesz Bazsóból igazi sztár? A válaszok ott lapulnak a sorozat legújabb kötetében, sőt, végül még az is kiderül, milyen rossz lenne Borka nélkül a világ!

Ezt a könyvet 7-10 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Negyvennégy éves, három gyerek apja, négy kerék ura, meg egy csomó szoba lakója. Bölcsész volt, közgazdász lett, de mire felnőtt, már csak a mesékhez maradt kedve. Mesesorozata, az Agresszív Békamesék, a Magyar Rádió Esti Meséjében volt hallható. Első gyerekkönyve 2010-ben jelent meg, Pipogya, a budapesti medve címmel.

A szerző más könyvei

 • Bátky András
  General-Press Kiadó
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  Morci átlagos kisfiú, talán az iskoláskor küszöbén. Amiben más, mint a többiek, az csak egy kis szomorúság a tekintetében.
 • Bátky András
  General-Press Kiadó
  2975 Ft (-15%)
  3500 Ft
  Mirka egy délután morcosan ült a nyelvtanlecke fölött. Sehogy sem akaródzott nekilátni a házi feladat megírásának. Hiszen ha már egyszer írna, akkor legalább is könyvet írna. Mégpedig arról, hogyan kell szeretni.
 • Bátky András
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  1192 Ft (-20%)
  1490 Ft
  Öt humoros, rövid történet Bátky András tollából, Lakatos István rajzaival. Már első önálló olvasásra is ajánljuk!
 • Bátky András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1992 Ft (-20%)
  2490 Ft
  Budapest, napjainkban. Láthatatlanná vált városi vadállatok élnek közöttünk. Békések, jobban félnek tőlünk, emberektől, semhogy megmutassák magukat...
 • Bátky András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1992 Ft (-20%)
  2490 Ft
  Pipogya, Tigris Oszkár, Oroszlán Géza - vajon hogyan mentik meg a világot a láthatatlan budapesti vadállatok és embergyerek barátaik?
 • Bátky András
  Csimota Könyvkiadó
  3392 Ft (-15%)
  3990 Ft
  Mese-cd és mesekönyv egyben! A Sárik Péter Trió közreműködésével. A könnyed jazzes háttérzenével kísért történetet a lemezen 7 db betétdal kíséri.

Cikkek

Rosszalkodni jó!

Bátky András: Bazsó és Borka – Borka nélkül a világ, Manó Könyvek, 2012.

2012. december 17. - Janka cimkék: jó könyv Ezt olvassuk most 

bVásott kölyökből egy is elég! Ezt minden valamirevaló szülő tudja.

Ha azonban kettő van belőlük, akik ráadásul ikrek, akkor csakis sok-sok kalamajkára, felfordulásra és számtalan izgalmas kalandra számíthatunk. Így van ez Bazsó és Borka esetében is, akik minden találékonyságukat bevetik, hogy miközben felfedezik a világot, úton-útfélen egymást bosszantsák - ezzel nem kevés szemöldökráncolást okozva szüleiknek. Bazsó és Borka kalandjainak második részét ajánljuk a kisiskolásoknak.

A bumfordi kutya, a cincogó kisfiú és a vagány ikrek

Könyvek kezdő olvasóknak 1.

2012. december 4. - Hanna cimkék: szemle jó könyv Ezt olvassuk most 

oMost kezdte az első osztályt a gyereked, és karácsonyra szeretnél valami izgalmas és aranyos könyvet adni, amiben kevés a szöveg? Végigolvas egy Kippkoppot, de már nem elég "nagyos" neki? Akkor vegyél neki Claude-ot! Bármelyik résszel kezdhetjük, mert a kutyust az elején mindig bemutatják és mind külön történet. Ha már a másodikat tapossa, és bizony néha meggyűlik a baja a suliban, hogy érvényesüljön, akkor nyomjuk a kezébe Frici kalandjait. Ha pedig éppen hogy túl vagányan vág neki mindennek, és rendre bajba keveredik, sőt, már karácsonyra tele van az ellenőrző hátulja, hát adjuk neki Bazsó és Borkát!