ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 7-10

Bátky András

Bazsó és Borka - Borka nélkül a világ

Illusztrátor: Lakatos István

Manó Könyvek Kiadó Kft., 2012

96 oldal, Puha borító

A szeretni- és égetnivaló ikerpár, Bazsó és Borka most sem tétlenkedik. Szeretnétek tudni, hogy miért üldözi egy kutyafalka Bazsót a Normafánál?

A szeretni- és égetnivaló ikerpár, Bazsó és Borka most sem tétlenkedik. Szeretnétek tudni, hogy miért üldözi egy kutyafalka Bazsót a Normafánál? És azt, vajon mire készülhetnek az ikrek egy kukában ülve? Hogy kicsoda Dárdai Dia és Döme? Miként lesz Bazsóból igazi sztár? A válaszok ott lapulnak a sorozat legújabb kötetében, sőt, végül még az is kiderül, milyen rossz lenne Borka nélkül a világ!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1490 Ft
1266 Ft (-15%)

Rosszalkodni jó!

Vásott kölyökből egy is elég! Ezt minden valamirevaló szülő tudja. Ha azonban kettő van belőlük, akik ráadásul ikrek, akkor csakis sok-sok kalamajkára, felfordulásra és számtalan izgalmas kalandra számíthatunk. Így van ez Bazsó és Borka esetében is, akik minden találékonyságukat bevetik, hogy miközben felfedezik a világot, úton-útfélen egymást bosszantsák - ezzel nem kevés szemöldökráncolást okozva szüleiknek. Bazsó és Borka kalandjainak második részét ajánljuk a kisiskolásoknak.

A bumfordi kutya, a cincogó kisfiú és a vagány ikrek

Most kezdte az első osztályt a gyereked, és karácsonyra szeretnél valami izgalmas és aranyos könyvet adni, amiben kevés a szöveg? Végigolvas egy Kippkoppot, de már nem elég "nagyos" neki? Akkor vegyél neki Claude-ot! Bármelyik résszel kezdhetjük, mert a kutyust az elején mindig bemutatják és mind külön történet. Ha már a másodikat tapossa, és bizony néha meggyűlik a baja a suliban, hogy érvényesüljön, akkor nyomjuk a kezébe Frici kalandjait. Ha pedig éppen hogy túl vagányan vág neki mindennek, és rendre bajba keveredik, sőt, már karácsonyra tele van az ellenőrző hátulja, hát adjuk neki Bazsó és Borkát!

További kapcsolódó cikkek...