Bilikönyv - lány

Alona Frankel

Bilikönyv - lány

Bolti ár: 1890Ft
Kedvezményes ár: 1418 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2015
40 oldal, 165x165 mm, Kemény borító  

"Szeretettel ajánlom ezt a kis könyvet minden szülőnek, aki éppen mostanában tapasztalja, hogy gyermeke szobatisztaságra nevelése milyen kényes és sok-sok figyelmet igénylő feladat, és ugyanolyan szeretettel ajánlom azoknak a gyerekeknek is, akik éppen mostanában nem értik: mit akarnak tőlük a felnőttek - miért nem jó nekik minden éppen úgy, ahogy eddig, a maga természetes egyszerűségében, gond nélkül működött?" - írja Ranschburg Jenő. Ez a képeskönyv egy hosszú (és sokszor nem könnyű) folyamatról, a szobatisztaságra nevelésről szól. Ez a könyv azzal, hogy egyszerűen csak beszél erről a sokszor tabuként kezelt témáról (és nagyon fontos: nem tanítja, csak beszél róla!), máris sokat segít abban, hogy a pelenkától a biliig tartó rögös út természetessé és gond nélkülivé váljon.

Ezt a könyvet 1-4 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Amikor fia, Michel, 1975-ben még kicsi volt, megírta-megrajzolta a Bilikönyv című opust, amely azóta csak Amerikában több mint négymillió szülőnek segített megoldani a bilire nevelés nem is kicsi gondját. Ezzel hagyományt, új stílt teremtett, olyan könyvekét, amelyek nem csak a gyerekeknek szépek, de szüleiknek is roppant hasznosak. 1982-ben Hans Christian Andersen díjjal is kitüntették.

A szerző más könyvei

  • Alona Frankel
    Pozsonyi Pagony Kft
    1418 Ft (-25%)
    1890 Ft
    Alona Frankel Bilikönyve régi hiányt pótol - egy olyan képeskönyv kerül most a szülők és a gyerekek kezébe, ami egy hosszú (és sokszor nem könnyű) folyamatról, a szobatisztaságra nevelésről szól.

Cikkek

Ilyen a tested!

Van megoldás: pisilés, kakilás, felvilágosítás, testiség

2016. július 14. - Zsani cimkék: Best of Folyt. köv. családi Fókuszban Ezt olvassuk most Mesesarok 

tocsaEgy gyerek gyakran gondokkal jár. De ahelyett, hogy pánikba esnél, hogy teljesen kimerítenéd magad, próbáld meg egy jó kis történettel átsegíteni a családot a bajokon! 

Cikksorozatunk hétről hétre frissül majd, és minden héten különböző problémákra fókuszálunk. Az első témánk: IGEN, VAN TESTÜNK. Minden gyereket érint, és, ahogy tapasztalom a szeptember, és az óvoda közeledtével egyre több szülőt aggaszt, a szobatisztaság, a nagyobbak esetében a testiség kezelése. 

Ha a gyereked betöltötte a kettőt, itt a helyed, hogy mesével segíts!

Jó olvasást, és sok mesélést és még több türelmet!

Most a képek mesélnek!

Kedvenc képeskönyveim

2016. június 29. - Zsani cimkék: szemle jó könyv Ezt olvassuk most 

1001Ha gyerekkönyv, akkor nagyon fontos az illusztráció. Egyrészt, mert a gyerekek részéről kötelező a sok-sok kép, másrészt mert itt kezdődik a vizuális nevelés. Ebben a szemlében a kedvenc képeskönyveink sorakoznak korosztályos bontásban minden alkalomra. A babáktól az apukákig mindenki megtalálja a neki valót. Főleg, ha előfordult veletek, hogy költöztetek, vagy bicajozni tanultatok...

ALONA FRANKEL - Gyerekkönyvíró és rajzoló

2008. október 14. - Demény Eszter cimkék: illusztráció ismertető Kávé mellé Ezt olvassuk most 

Alona Frankel rajzol és olvas, amióta csak az eszét tudja. Ez a kettős szenvedély vezette, hogy megrajzolja, később pedig megírja saját történeteit. Amikor fia, Michael kisbaba volt, neki írta és rajzolta a "Bilikönyvet", ami 1975-ös megjelenése után szinte azonnal meghódította az egész világot. A sikeren felbuzdulva, Alona több könyvet is írt saját ötletei alapján, ötvözve az elbeszélő és látványelemeket, fejlesztési és nevelési célokat tartva szem előtt.