ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 1-4
  • lányos

Alona Frankel

Bilikönyv - lány

Pozsonyi Pagony Kft, 2015

40 oldal, Kemény borító

"Szeretettel ajánlom ezt a kis könyvet minden szülőnek, aki éppen mostanában tapasztalja, hogy gyermeke szobatisztaságra nevelése milyen kényes és sok-sok figyelmet igénylő feladat, és ugyanolyan szeretettel ajánlom azoknak a gyerekeknek is, akik éppen mostanában nem értik: mit akarnak tőlük a felnőttek - miért nem jó nekik minden éppen úgy, ahogy eddig, a maga természetes egyszerűségében, gond nélkül működött?" - írja Ranschburg Jenő. Ez a képeskönyv egy hosszú (és sokszor nem könnyű) folyamatról, a szobatisztaságra nevelésről szól. Ez a könyv azzal, hogy egyszerűen csak beszél erről a sokszor tabuként kezelt témáról (és nagyon fontos: nem tanítja, csak beszél róla!), máris sokat segít abban, hogy a pelenkától a biliig tartó rögös út természetessé és gond nélkülivé váljon.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1890 Ft
1607 Ft (-15%)

nextprev
A szerző további könyvei...
Tovább a sorozatra...
Ilyen a tested!

Egy gyerek gyakran gondokkal jár. De ahelyett, hogy pánikba esnél, hogy teljesen kimerítenéd magad, próbáld meg egy jó kis történettel átsegíteni a családot a bajokon! Cikksorozatunk hétről hétre frissül majd, és minden héten különböző problémákra fókuszálunk. Az első témánk: IGEN, VAN TESTÜNK. Minden gyereket érint, és, ahogy tapasztalom a szeptember, és az óvoda közeledtével egyre több szülőt aggaszt, a szobatisztaság, a nagyobbak esetében a testiség kezelése. Ha a gyereked betöltötte a kettőt, itt a helyed, hogy mesével segíts! Jó olvasást, és sok mesélést és még több türelmet!

Most a képek mesélnek!

Ha gyerekkönyv, akkor nagyon fontos az illusztráció. Egyrészt, mert a gyerekek részéről kötelező a sok-sok kép, másrészt mert itt kezdődik a vizuális nevelés. Ebben a szemlében a kedvenc képeskönyveink sorakoznak korosztályos bontásban minden alkalomra. A babáktól az apukákig mindenki megtalálja a neki valót. Főleg, ha előfordult veletek, hogy költöztetek, vagy bicajozni tanultatok...

ALONA FRANKEL - Gyerekkönyvíró és rajzoló

Alona Frankel rajzol és olvas, amióta csak az eszét tudja. Ez a kettős szenvedély vezette, hogy megrajzolja, később pedig megírja saját történeteit. Amikor fia, Michael kisbaba volt, neki írta és rajzolta a "Bilikönyvet", ami 1975-ös megjelenése után szinte azonnal meghódította az egész világot. A sikeren felbuzdulva, Alona több könyvet is írt saját ötletei alapján, ötvözve az elbeszélő és látványelemeket, fejlesztési és nevelési célokat tartva szem előtt.

További kapcsolódó cikkek...