ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • hangoskönyv
  • 2-6

Bartos Erika

Bogyó és Babóca - a barátság

Előadó: Pogány Judit

Kedd Stúdió

Bartos Erika népszerű mesesorozatának meséiből hallható egy válogatás a KEDD Kft. kiadásában megjelent első Bogyó és Babóca Hangoskönyvben. A két főszereplő Bogyó, a csigafiú, és Babóca, a katicalány. A történetek az óvodás korosztály mindennapjaival foglalkoznak. A sorozatban nagy jelentősége, fontos szerepe van a természet szeretetének, tiszteletének. A Pogány Judit előadásában hallható hangos mesék a következők: A barátság, A szivárvány, A papírsárkány, Boszorkányok, A barlangi pók, Tengeri kaland, Egy nap az óvodában, A fülgyulladás, A kis dongólány

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2690 Ft
2556 Ft (-5%)

Kifestőkönyv Bogyóval és Babócával

Megjelent egy kifestőfüzet Bartos Erika sorozatához, a Bogyó és Babócához. Lapjain Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány egy könyvélmény alapján hosszú utazásra indulnak, hogy megtalálják a varázsszigetet, amelyet csodálatos kavicsok díszítenek. Hosszú útjukon sok minden történik velük, találkoznak Vendellel, a szarvasbogárral is.Ha kíváncsi vagy rá, milyen volt az útjuk és szívesen színeznéd ki te Bogyó és Babóca utazásának pillanatait, ne hagyd ki!A kifestőfüzet 24 oldalas, 205X148 mm, az ára 495 FT - a weben és a boltban is megvásárolható.

Március 19. - A Szuperhold és A Magyar Mese Ünnepe

Még nem ért véget a program, de a hangulatról néhány képpel azért szeretnénk mielőbb beszámolni - akik követnek bennünket a facebook-on, taálán már látták is ezeket. Ha Te még nem, kérünk, gyere el az oldalunkra, s nézegesd meg a Magyar Mese Ünnepén készült képeinket - a képaláírások pár szóval a rendezvényről is tájékoztatnak, de ha többet akarsz tudni, nézd meg korábbi hírünket az eseménnyel kapcsolatban.

Meseépítészet a Fugában

A FUGA Kortárs Építészeti Központban (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.) március 23-án este hattól nyílik Bartos Erika Meseépítészet című kiállítása a Bogyó és Babóca mesekönyvek építészeti jellegű illusztrációiból válogatva össze egy csokorra valót. A kiállítást Lázár Antal Ybl díjas építész nyitja meg. Az építészeti témájú meseillusztrációk március 23-tól április 11-ig tekinthetők meg.

További kapcsolódó cikkek...