ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • dia

Bogyó és Babóca III. A boszorkányok

Diafilmgyártó

A diafilm a gyermekek körében is igen kedvelt író/grafikusnő, Bartos Erika mesesorozatának újabb epizódja, mely a könyvben megjelent történet kibővített változata. Az erkölcsi tanulságok mellett még némi ismeretterjesztést is kaphatunk a filmből (mi is az a hullócsillag...).

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1690 Ft
1606 Ft (-5%)

Kifestőkönyv Bogyóval és Babócával

Megjelent egy kifestőfüzet Bartos Erika sorozatához, a Bogyó és Babócához. Lapjain Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány egy könyvélmény alapján hosszú utazásra indulnak, hogy megtalálják a varázsszigetet, amelyet csodálatos kavicsok díszítenek. Hosszú útjukon sok minden történik velük, találkoznak Vendellel, a szarvasbogárral is.Ha kíváncsi vagy rá, milyen volt az útjuk és szívesen színeznéd ki te Bogyó és Babóca utazásának pillanatait, ne hagyd ki!A kifestőfüzet 24 oldalas, 205X148 mm, az ára 495 FT - a weben és a boltban is megvásárolható.

Március 19. - A Szuperhold és A Magyar Mese Ünnepe

Még nem ért véget a program, de a hangulatról néhány képpel azért szeretnénk mielőbb beszámolni - akik követnek bennünket a facebook-on, taálán már látták is ezeket. Ha Te még nem, kérünk, gyere el az oldalunkra, s nézegesd meg a Magyar Mese Ünnepén készült képeinket - a képaláírások pár szóval a rendezvényről is tájékoztatnak, de ha többet akarsz tudni, nézd meg korábbi hírünket az eseménnyel kapcsolatban.

Meseépítészet a Fugában

A FUGA Kortárs Építészeti Központban (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.) március 23-án este hattól nyílik Bartos Erika Meseépítészet című kiállítása a Bogyó és Babóca mesekönyvek építészeti jellegű illusztrációiból válogatva össze egy csokorra valót. A kiállítást Lázár Antal Ybl díjas építész nyitja meg. Az építészeti témájú meseillusztrációk március 23-tól április 11-ig tekinthetők meg.

További kapcsolódó cikkek...