ez itt a kosarad
a termékeiddel

Marék Veronika

Boribon és Annipanni

Pozsonyi Pagony Kft, 2004

32 oldal, Kemény borító

Boribon, a kismackó elindul szamócát keresni, ám szamóca helyett egy kerek szalmakalapot, egy kék inget és egy pár piros cipőt talál.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1750 Ft
1487 Ft (-15%)

nextprev
Boribon, a gyerekek érzelmi tükre

Mi lehet Boribon titka? Miért szeretik generációk óta a kisgyerekek? Mert Boribon a gyermeki lélek minden rezdülésének pontos kivetülése. Hogy jelenik meg a mesékben a gyerekkor, a gyereklélek fejlődésének minden fontos állomása?Most a végére jártunk, hogy Boribon a kisgyerekek milyen dilemmáira nyújt megoldást. Ezt mutatjuk meg a cikkben, olvasd el és kiderül!Ráadásul azt is megtudhatod, mi történik majd Boribonnal a legújabb mesekönyvben!

Boribon és Annipanni - videón!

Ha nincs időd éppen elmesélni a kisgyereked kedvenc meséjét, akkor hallgassátok meg a Youtube-on, Környei Alice előadásában! Elsőként Boribon és Annipanni történetét hallhatjátok, és hamarosan más meséket is meghallgathattok. A Pagony csatornáján pedig több Pagony mese is meghallgatható!

Boribon epres kalácspudingja

Boribon kedvenc eledele az eper, nem véletlenül indul szamócavadászatra ebben a kötetben, ahol végre megismerkedik Annipannival is! A Végtelen Spagetti című szakácskönyvünkből idézve egy nagyon finom és egyszerű édességet készíthetünk.

További kapcsolódó cikkek...