Borisz a szuperhős

Radnóti Blanka

Borisz a szuperhős

Bolti ár: 1990Ft
Kedvezményes ár: 1692 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Naphegy Kiadó Kft, 2015
48 oldal, 215x165 mm, Kemény borító  

A 2-5 éveseknek szánt képes lapozó két meséjében Borisz, a kajla kölyökkutya mindennapjaiba kukucskálhatunk be: Borisz szuperhős szeretne lenni az első mesében, a másodikban pedig megismerjük a parkban a kutya-barátait, akik sok mindenben különböznek Borisztól, de éppen ugyanennyi hasonlóság is van köztük. A gyerekek számára Borisz olyan társ lehet, aki osztozhat mindennapi gondjaikban, segít feldolgozni azokat.

Ezt a könyvet 1-5 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  Pulyka néni mást sem tesz reggeltől estig, csak pöröl, morog, szitkozódik és óbégat. Még a szomszéd gyerekekkel is haragban áll. Karácsonykor azonban minden megváltozik!
 • Manó Könyvek Kiadó Kft.
  672 Ft (-15%)
  790 Ft
  Kitalálod, hogyan beszélt Bazsi a kistesójával, mielőtt még megszületett volna?
 • Manó Könyvek Kiadó Kft.
  672 Ft (-15%)
  790 Ft
  Könnyen olvasható sorozat éppen olvasni tanulóknak hősökről, szeretetről, csodákról.
 • Manó Könyvek Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  "Ezek a mesék a gyűlölködés ellen, a szeretetről szólnak, annak a felismerésnek a fontosságáról, hogy miben vagyunk mások, és miben hasonlítunk egymásra. Arról, hogy a világ csodálatos..."
 • Manó Könyvek Kiadó Kft.
  672 Ft (-15%)
  790 Ft
  Nem csak a gyerekek, de a szülők, és még a nagyi is lebetegszik - ajjaj, ilyenkor mi történik?
 • Libell Kiadó
  1512 Ft (-20%)
  1890 Ft
  "A mai világban újra meg kell tanulnunk, hogyan tudunk értékes időt eltölteni egymással, családunkkal, gyermekeinkkel. Ebben nyújt kiváló segítséget a Beszélgetős könyv. A vidám, színes illusztrációk, a beszélgetésindító kérdések és a játékos feladványok a csodálatos Balatonhoz repítenek minket." (Matus Zsófia, gyermekpszichológus)
 • Manó Könyvek Kiadó Kft.
  672 Ft (-15%)
  790 Ft
  Mi lesz Lencsi és Varga bácsi mogyoróbokrával? A meséből megtudod!
 • Manó Könyvek Kiadó Kft.
  672 Ft (-15%)
  790 Ft
  Lilivel varázslatos dolog történik a nyáron, mikor megment egy vízisiklót. Tóth Krisztina csodás meséjéből kiderül, mi az!
 • Móra Kiadó
  2124 Ft (-15%)
  2499 Ft
  Szeretke királylány a Panelpalota fürdőtermében hosszúra nyúlt esti fürdőzését végzi, amikor a kád pótlefolyójából hatalmas kalózhajó csobban a vízbe. Aztán, ahogy jött, úgy tűnt el a pótlefolyón át Szeretkével a Panelpalota csőrendszerében, majd a nyílt tengerre veszi az irányt. Szeretke hamar rájön, hogy nincs egyedül a kalózhajó fedélzetén; Bújócskát, a fecskenadrágos kisfiút és kenguruját, Damilt elrabolta a titokzatos kalózkapitány. Vajon hogyan jutnak haza? A kalózkapitány furcsa alkut ajánl: gyűjtsenek össze egy mázsa puszit a szabadulásukért. E vajon mekkora a súlya egy puszinak? És hogyan lehet begyűjteni ennyit?

A sorozatról

Borisz egy fajtatiszta dalmador. Azaz labrada. Az anyukája pöttyös dalmata, az apukája csokibarna labrador. Borisz senkitől sem fél. Egészen addig, amíg nem találkozik a lakás ordító, hosszú nyakú szörnyével, a hörgő-zörgő busszal vagy a vízköpő kígyóval. És még nincs is vége a napnak? Bizonyos, hogy Borisz a kisebbek kedvence lesz. A letisztult színekben, formákban gazdag képeskönyv kajla kiskutyájában a gyerekek társat találhatnak nagyon is komoly gondjaikhoz, egy kicsit talán enyhítve azokat. Hiszen mindenki szokott félni olykor-olykor. Még Borisz is, aki időközben felnőtt kutya lett, ám ugyanolyan jámbor, mint kölyökként volt. És még valami nem változott: a legszívesebben felhabzsolná az összes paprikát és paradicsomot. Radnóti Blanka, gazdi és illusztrátor első saját mesekönyvét a 2-5 éves gyerekeknek ajánljuk. Azoknak, akik szeretik a kutyákat. És melyik gyerek ne szeretné? A Naphegy Kiadó minden eladott könyv után 100 Ft-tal támogatja a Noé Állatotthon Alapítványt.
 • Radnóti Blanka
  Naphegy Kiadó Kft
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Borisz egy fajtatiszta dalmador. Azaz labrada. Az anyukája pöttyös dalmata, az apukája csokibarna labrador. Borisz senkitől sem fél. Egészen addig, amíg nem találkozik a lakásordító, hosszú nyakú szörnyével, a hörgő-zörgő busszal vagy a vízköpő kígyóval.
 • Radnóti Blanka
  Naphegy Kiadó Kft
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Két rövid, téli mese Boriszról, a kajla kiskutyáról.