Csillagainkban a hiba

John Green

Csillagainkban a hiba

Bolti ár: 3490Ft
Kedvezményes ár: 2967 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Gabo Kiadó, 2013
296 oldal, 147x216 mm, Kemény borító  

A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni... "A csillagainkban a hiba" - John Green eddigi legambiciózusabb és legfájdalmasabb, mélyenszántó, vakmerő, pimasz és kíméletlen műve, lélegzetelállító felfedezőút az élet és a szerelem kacagtató, vérpezsdítő és tragikus birodalmában.

Ezt a könyvet 12-18 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • John Green
  Gabo Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A Printz-díjat elnyerő John Green azzal a ragyogó szellemességgel és izzó érzelmi őszinteséggel tér vissza, amely olvasók egy egész új generációját hozta lázba.
 • John Green
  Gabo Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Három őrült, szívet melengető karácsonyi komédia, mely garantáltan ünnepi hangulatba hoz!
 • John Green
  Gabo Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét.
 • John Green
  Gabo Kiadó
  2967 Ft (-15%)
  3490 Ft
  Quentin Jacobsen egész életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta a hihetetlenül kalandvágyó Margo Roth Spiegelmant. Így aztán, amikor a lány nindzsának öltözve kinyitja Quentin ablakát, bemászik rajta az életébe, és magával invitálja egy nagy fantáziával kitervelt bosszúhadjáratra, a fiú vele tart.
 • John Green
  Gabo Kiadó
  2797 Ft (-15%)
  3290 Ft
  Colin, az anagrammakedvelő, elkeseredett gyermektehetség tízezer dollárral a zsebében, egy vérszomjas vaddisznóval a nyomában és az anyósülésen túlsúlyos, Judy bírónő-rajongó barátjával kalandos útra indul.
 • John Green
  Gabo Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Első pia, első balhé, első csaj, utolsó szavak.
 • John Green
  Gabo Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni...

Cikkek

A csillagok is hibázhatnak?

kamasz-kritika: John Green - Csillagainkban a hiba című

2014. április 18. - Vera cimkék: 12plusz TilosAzÁ 

farkaszsFarkas Zsombornak hívnak, 17 éves vagyok és Zalaegerszegen élek. Szabadidőmben sokat zenélek és olvasok. Ezeket nagyon szeretem, és úgy gondolom, hogy a kettő nem áll olyan távol egymástól. Mert a zene és a jó könyv teljesen kiragad a hétköznapok világából. De vajon megéri-e elolvasni egy hosszú könyvet, ami lehet, hogy nem is fog tetszeni? Úgy gondolom ezt a kérdést mindenkinek magának kell megválaszolnia... Olvasónk ajánlója a Csillagainkban a hiba című könyvről.

Ez most akkor irodalom?!

szemle friss ifjúsági regényekből

2013. november 14. - Hanna cimkék: szemle 12plusz TilosAzÁ 

leadHa úgy éreztük még nem olyan régen, hogy nehezen ismerjük ki magunkat a gyerekkönyvek között, hát most vagyunk igazán nehéz helyzetben! Hol azt érezzük, hogy nem tudunk választani a sok jó közül, hol azt, hogy nincs semmi nekünk való.

Míg a gyerekregényekben az illusztrációból és pár oldal elolvasásából már szinte tudtuk, milyen a könyv, az ifjúsági irodalommal meg vagyunk lőve. Nem lehet biztosra menni, nem lehet egy oldalból dönteni… Na, akkor most picit segítünk! - Győri Hanna fősegítő szemléje.