Danny bá' és a matekrap

Mirjam Oldenhave

Danny bá' és a matekrap

Rick van Haas illusztrációival

Bolti ár: 2790Ft
Kedvezményes ár: 2232 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2016
88 oldal, 145x215 mm, Kemény borító  

Danny bát és a 3.a osztályt nagy megtiszteltetés éri! Ők adhatják elő az év végi zenés színdarabot, az igazgatónő szerzeményét. Kár, hogy a darab olyan vacak, hogy nem érdemes megtanulni. Nem baj, hiszen Danny bának mindig támad valami jó ötlete! Készüljenek inkább egy nagy meglepetéssel: írjanak egy saját darabot, amiben mindenki megmutatja, hogy miben a legjobb. Ki a lábdobolásban, ki a szövegelésben, de van, aki a fejszámolásban. Vajon Tobias miben a legjobb? Mindenkinek, • aki szeretne olyan tanító bácsit, akivel a matek és a nyelvtan is játék, • aki szeret nevetni, • aki szereti a szójátékokat, • aki szeretne a világ legaranyosabb osztályának tagja lenni!

Ezt a könyvet 7-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Danny bá a világ legjobb tanár bácsija. Nemcsak Tobias, a rossz tanuló, de az egész osztály szerint. Vele mulatság az iskola! Tarts vele te is!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2232 Ft (-20%)
  2790 Ft
  Megérkezett minden idők legjobb tanátó bácsija!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2232 Ft (-20%)
  2790 Ft
  Danny bá’ egészen különleges tanár. Szerinte az iskolában mindenkinek azt kell csinálni, amiben a legeslegjobb. Mindig támad egy ötlete, amivel feldobja az órát, akár matekról, akár helyesírásról, akár földrajzról van szó!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Folyatódnak a legnészerűbb tanár és osztályánal kalandjai, ezúttal egy tengerparti erdei iskolában...

Cikkek

Elaludtam!

Danny bá' és a matekrap

2016. augusztus 16. cimkék: olvasósarok Mesesarok 

dannyHamarosan egyre több családban hanzik el ez a címben szereplő mondat: Elaludtam! Kezdődik a suli, újra vissza kell rázkódni a korai felkelésbe, de milyen jó lesz találkozni az osztálytársakkal! Így van ezzel Danny bá' összes tanítványa is, olvasd el a harmadik kötet kezdő fejezetét, hangolódj ezzel a sulira! Éljen Danny bá és a matekrap!