Mirjam Oldenhave

Danny bá' kézen áll

Illusztrátor: Rick van Haas

Pagony, 2016

96 oldal , Kemény kötés

Danny bá’ egészen különleges tanár. Szerinte az iskolában mindenkinek azt kell csinálni, amiben a legeslegjobb. Mindig támad egy ötlete, amivel feldobja az órát, akár matekról, akár helyesírásról, akár földrajzról van szó! Nála a múzeumlátogatás az év legizgalmasabb kalandja lesz, a rettegett tesitanár órája cirkuszi parádé, és ha neki van szüksége segítségre, akkor az egész osztály mellé áll! Danny bát minden gyerek imádja, különösen Tobias, akinek apja helyett apja lesz a fiatal tanár bácsi. Csak egy baj van: a régi, szigorú tanító néni lassan visszatér a szülési szabadságról… Az osztálynak muszáj kitalálnia valamit, mert egy biztos: Danny bának maradnia kell!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2790 Ft
Aktuális ár: 2372 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba
5 ok, amiért neked is muszáj megismerned a legjobb fej tanárt!

Danny bá' a világ leglelkesebb fiatal tanára! Vele még a gabonatermesztés története című kiállítás is egy életre szóló kaland. Kell ennél több? Hiszen egy remek tanár szinte bármit izgalmasan és interaktívan tud tálalni, mer hibázni, partnerként tekint diákjaira és erősségeikre koncentrál hibáik helyett. Itt a Danny bá’ kézen áll, a Danny bá’ és az eleven osztály folytatása!

Sammy

"Az én kedvenc reggelem a hétfő, mert ilyenkor megint lehet iskolába menni. Régebben nem volt kedvenc reggelem. De most már igen, és ennek Danny bá’ az oka. Ma például már nyolc előtt tíz perccel benn voltam a suliban. Épp a folyosón rohantam a termünk felé." Így kezdődik Danny bá' kalandjainak folytatása. Kattints, és olvasd tovább a Danny bá' kézen állt!

Miért Danny bá a legjobb tanár?

Megérkezett az új Danny bá’-könyv, és az ő óráin mindent szabad! Rappelni az óra közepén, tízóraizni töri helyett, sapkát viselni a teremben. De vajon hogyan szolgálja ez a gyerekek fejlődését? Célravezetőek ezek az  eszközök? Olvasd el a cikkünket, minden kiderül belőle!

 

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások