Danny bá' kézen áll

Mirjam Oldenhave

Danny bá' kézen áll

Rick van Haas illusztrációival

Bolti ár: 2790Ft
Kedvezményes ár: 2232 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2016
96 oldal, 145x215 mm, Kemény borító  

Danny bá’ egészen különleges tanár. Szerinte az iskolában mindenkinek azt kell csinálni, amiben a legeslegjobb. Mindig támad egy ötlete, amivel feldobja az órát, akár matekról, akár helyesírásról, akár földrajzról van szó! Nála a múzeumlátogatás az év legizgalmasabb kalandja lesz, a rettegett tesitanár órája cirkuszi parádé, és ha neki van szüksége segítségre, akkor az egész osztály mellé áll! Danny bát minden gyerek imádja, különösen Tobias, akinek apja helyett apja lesz a fiatal tanár bácsi. Csak egy baj van: a régi, szigorú tanító néni lassan visszatér a szülési szabadságról… Az osztálynak muszáj kitalálnia valamit, mert egy biztos: Danny bának maradnia kell!

Ezt a könyvet 6-10 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Danny bá a világ legjobb tanár bácsija. Nemcsak Tobias, a rossz tanuló, de az egész osztály szerint. Vele mulatság az iskola! Tarts vele te is!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2232 Ft (-20%)
  2790 Ft
  Megérkezett minden idők legjobb tanátó bácsija!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2232 Ft (-20%)
  2790 Ft
  Danny bát és a 3.a osztályt nagy megtiszteltetés éri! Ők adhatják elő az év végi zenés színdarabot, az igazgatónő szerzeményét. Kár, hogy a darab olyan vacak, hogy nem érdemes megtanulni. Nem baj, hiszen Danny bának mindig támad valami jó ötlete!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Folyatódnak a legnészerűbb tanár és osztályánal kalandjai, ezúttal egy tengerparti erdei iskolában...

Cikkek

Sammy

részlet a Danny bá' kézen áll című könyvünkből

2016. március 17. cimkék: Folyt. köv. Mesesarok 

dannyb"Az én kedvenc reggelem a hétfő, mert ilyenkor megint lehet iskolába menni. Régebben nem volt kedvenc reggelem. De most már igen, és ennek Danny bá’ az oka. Ma például már nyolc előtt tíz perccel benn voltam a suliban. Épp a folyosón rohantam a termünk felé." Így kezdődik Danny bá' kalandjainak folytatása. Kattints, és olvasd tovább a Danny bá' kézen állt!

5 ok, amiért neked is muszáj megismerned a legjobb fej tanárt!

A fergeteges Danny bá visszatért!

2016. március 17. - Pagony cimkék: 8-12 

db2Danny bá' a világ leglelkesebb fiatal tanára! Vele még a gabonatermesztés története című kiállítás is egy életre szóló kaland. Kell ennél több? Hiszen egy remek tanár szinte bármit izgalmasan és interaktívan tud tálalni, mer hibázni, partnerként tekint diákjaira és erősségeikre koncentrál hibáik helyett. Itt a Danny bá’ kézen áll, a Danny bá’ és az eleven osztály folytatása!