Dodó és Dodó

Nyulász Péter

Dodó és Dodó

Radnóti Blanka illusztrációival

Bolti ár: 790Ft
Kedvezményes ár: 672 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Manó Könyvek Kiadó Kft., 2017
24 oldal, 192x192 mm, Puha borító  

Dorottya és Domonkos egy oviba jártak. Domonkos azóta iskolás lett, de a közös szenvedély, a közös dodóságuk megmaradt és továbbra is összetartja őket. Az éppen olvasni tanuló gyerekeknek szeretne segítséget nyújtani a HŐS OLVASÓ-sorozat. Rövid mai magyar mesék, a mai gyerekeknek barátságról, szeretetről és csodákról, hős tettekkel fűszerezve.

Ezt a könyvet 5-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Nyulász Péter
  Betűtészta Kiadó
  2933 Ft (-15%)
  3450 Ft
  Az IBBY Év Gyermekkönyve díjjal kitüntetett Helka - A Burok-völgy árnyai könyv története folytatódik! A Balaton Tündérének, a Bakony Varázslójának és Tihany hercegeinek legendája mindenkit magával ragad.
 • Nyulász Péter
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1272 Ft (-20%)
  1590 Ft
  Nyulász Péter kedves gyerekrímei és Pap Kata vidám rajzai önmagukban is jó szórakozást nyújtanak a piciknek. Mi vár a játszótéren? Hol úszkál a kiskacsa? Ki hallgatja a mesét?
 • Nyulász Péter
  Betűtészta Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  2011-ben jelent meg először Nyulász Péter mondókáskönyve, amelyen azóta gyerekek ezrei indultak el a beszéd fejlődésének kihívásokkal teli útján. A könyv sorozattá nőtte ki magát, új versekkel gazdagodott.
 • Nyulász Péter
  Betűtészta Kiadó
  2933 Ft (-15%)
  3450 Ft
  Helka legendája a Balaton elfeledett mítoszai közé tartozik. A fantasy határát súroló, kacagtatóan humoros kalandregény.
 • Nyulász Péter
  Móra Kiadó
  1607 Ft (-15%)
  1890 Ft
  Beszédfejlesztő mondókáskönyvünk versikéi a pár hónapos kisbabától a kisiskolás korosztályig mindenkihez szólnak, szülőt, gyermeket közös játszásra, gyakorlásra hívnak. A könyv szakszerű használatában színes rajzok segítik.
 • Nyulász Péter
  Betűtészta Kiadó
  7922 Ft (-15%)
  9320 Ft
  A gyerekek a magyar Gyűrűk urának tartják. A szülők a balatoni tájak újszerű bemutatása miatt szeretik. A pedagógusok a régi magyar mondák korszerű folytatását látják benne. Olyanok is akadnak, akik a szövevényes cselekmény miatt olvassák, és akik egy varázslatos, mesés régmúltba vágynak vissza. Más olvasóknak a szereplők rokonszenvesek: Helka hercegkisasszony, Ciprián, a bátor herceg, Kamor, a bölcs bakonyi varázsló, Tramini és Furmint, a folyton kalamajkákat okozó manók.
 • Nyulász Péter
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1272 Ft (-20%)
  1590 Ft
  Könnyen elsajátítható babanyelv, jelekkel, játékosan.Hol a cipő? Mit csinál a cica? Ki ugat a kert végében?
 • Nyulász Péter
  Móra Kiadó
  1529 Ft (-15%)
  1799 Ft
  A Berger Szimat Szolgálat legújabb kalandjai!
 • Nyulász Péter
  Móra Kiadó
  1529 Ft (-15%)
  1799 Ft
  Itt a karácsony, és hiánycikk a szaloncukor! Két huskykölyök, a Mikulás két kis segéde Trixitől és Maxitól kér segítséget: valaki ellopta az égen járó rénszarvasszánt!
 • Nyulász Péter
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  "Ezek a mesék a gyűlölködés ellen, a szeretetről szólnak, annak a felismerésnek a fontosságáról, hogy miben vagyunk mások, és miben hasonlítunk egymásra. Arról, hogy a világ csodálatos..."
Nyulász Péter összes könyve...